אין כאן מספיק צבעעעעעעעעעעעעעעעע אז אחרי רגע של עצבות כמו ביום האצמעות להתעורר
ת תמי11 New member 12/11/02 #1 אין כאן מספיק צבעעעעעעעעעעעעעעעע אז אחרי רגע של עצבות כמו ביום האצמעות להתעורר
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 12/11/02 #2 לתמי! תבורכי על הקובץ המתוק, ולגבי סיפורך, הוא עצוב ונוגע ללב, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 12/11/02 #4 תמי 11! הקובץ ממש חמוד ומרגש, תודה רבה על הוספת הצבע והשמחה לפורום, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 12/11/02 #6 תמי! לילה טוב לך ולכולם, מקווה שיעבור עלינו לילה שקט ובטוח. ועכשיו שאלה:מאיפה את לוקחת את הקבצים המדהימים שלך שמצליחים לעורר בי רגשות חמים של אהבה וקסם? מחכה לתשובה, [אגב, את לא חייבת לענות], ליאת.
תמי! לילה טוב לך ולכולם, מקווה שיעבור עלינו לילה שקט ובטוח. ועכשיו שאלה:מאיפה את לוקחת את הקבצים המדהימים שלך שמצליחים לעורר בי רגשות חמים של אהבה וקסם? מחכה לתשובה, [אגב, את לא חייבת לענות], ליאת.
ת תמי11 New member 15/11/02 #7 ליאת קודם כל......... תודה שהורדת לי את ה-11 את התמונות לוקחת מכל מני אתרים יש את גופ את בונו ג´אמבו ועוד המון שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ליאת קודם כל......... תודה שהורדת לי את ה-11 את התמונות לוקחת מכל מני אתרים יש את גופ את בונו ג´אמבו ועוד המון שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 15/11/02 #8 לתמי היקרה! כפי שאת שמה לב, כל גולש/ת מקבל/ת יחס אישי ממני, [כך לפחות אני משתדלת שיקרה. הורדת המס´ 11 מהכינוי שלך מראה על-כך יותר מכל דבר אחר, ליאת.
לתמי היקרה! כפי שאת שמה לב, כל גולש/ת מקבל/ת יחס אישי ממני, [כך לפחות אני משתדלת שיקרה. הורדת המס´ 11 מהכינוי שלך מראה על-כך יותר מכל דבר אחר, ליאת.