אין כבר פורום"די לכיבוש"!הורידו אות

smile2life

New member
הפורום ירד זמנית

בגלל העדרותו של המנהל ונסיונות השתלטות של גורמים עוינים המעוניינים בסתימת פיות של מחנה השלום. הפורום יחזור לפעילות רגילה ביום חמישי. בינתיים אתם לא מוזמנים לפורום מרצ

ואיזה תבוסתנים השמאלנים

די לכיבוש זה מחנה השלום? אוי לכם אם זה המחנה שלכם. זה בערך כמו שאני הייתי טוען שהמחנה הלאומי זה פורום "כך". נסיונות השתלטות? מה קרה? קשה להתמודד אז בורחים ומורידים את הפורום? או שמוחקים הודעות כפי שאתה עושה ומתרצים זאת בכל מיני תירוצים מוזרים? תראה אותי: הרבה שמאלנים כותבים כאן ואני לא מפחד להתמודד. בקיצור: התבוסתנות מאפיינת את השמאל הישראלי לא רק בעניין המדיניות כלפי הערבים, אלא גם בתור תכונת אופי.

Roobie

New member
ואחרי זה אתה מדבר על הכללות והסתות

אתה מסתכל בראי כשאתה קם בבוקר?

די, אחת ולתמיד!

הגיע הזמן אחת ולתמיד לשים קץ להצגה הקקיונית הזו, לדמגוגיה הזולה הזו, של "מחנה השלום". שימוש בצמד המילים הללו כשמתכוונים לאחת מתנועות השמאל הקיצוני (שלום עכשיו, נאמר) הוא עשיית עוול למילה שלום ולמונח שלום בכללותו. חלקים מסויימים בשמאל הקיצוני הישראלי הצליחו לבסס לעצמם מעין מונופול על המילה "שלום" ועל עשיית שלום כביכול, ונוצר הרושם כאילו כל מי שאינו משתייך לאותן תנועות מסוכנות אינו חפץ בשלום, וכל מה שמעניין אותו הוא שפיכות דמים. אני אומר די למונופול על השלום!

למעלה