---------אין---------כדאי להיכנס!!!

omer911212

New member
---------אין---------כדאי להיכנס!!!

מי שרוצה שירים של מוניקה סקס מוזמן לפנות אליי באיסיקיו (165389162 למי שלא יודע מה המספר שלי) אז יאללה ביי(הערה:יש לי איזה 40 שירים שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!לכל מי שרוצה...) אז יאללה ביי!!!

רותמיקה

New member
אמממ

שירים שאין באף דיסק עדין? כי לא נראה לי שיש בדיסקים מעל 40 שירים...

exit_from_here

New member
כדאי?לא!

אם מישהו רוצה לשמוע שירים של מוניקה תקנו את הדיסקים שלהם כי מגיע להם על ההשקעה לקבל תגמול.

אני מסכימה איתך אבל ../images/Emo26.gif

אני לא הייתי קונה דיסק כמו עיוורת ורק אז שומעת תשירים,אני הייתי מורידה תשירים שומעת אם אהבתי ואם כן אז אני קונה אם לא אז יאאלה ביי.

exit_from_here

New member
עדיין

רוב הלהקות משחררות סינגלים חופשיים ברדיו ובאינטרנט. אבל מה שאני לא אגיד לא יעזור אז אני לא אבלבל את המוח עם מה שנשמע צביעות (פעם צרובים והורדות כאלה היו נכונים לגבי,עד שקיבלתי קצת שכל) אז תעשו מה שבא לכם אני יודע שאני לא זה שישנה את דעתכם אבל עדיין אני את דעתי אמרתי. וכן אני "פראייר" שמעדיף לשלם 50 שקל על דיסק של אומן מאשר לקנות אחד צרוב ב3 או להוריד הכל מהאינטרנט.

אני מסכימה איתך אבל ../images/Emo26.gif

אני לא הייתי קונה דיסק כמו עיוורת ורק אז שומעת תשירים,אני הייתי מורידה תשירים שומעת אם אהבתי ואם כן אז אני קונה אם לא אז יאאלה ביי.

40 שירים?!?!?

איך בדיוק???? אני חושב שגם עם השיריםש שלא יצאו בדיסקים יש להם אולי 30.... או 32 אבל אנ לא חושב 40....

למעלה