אין כזה דבר חברות אמיתית בקהילה שלנו

טלייי1988

New member
אין כזה דבר חברות אמיתית בקהילה שלנו

ואני שוב פעם טיפשה מטומטמת חשבתי שאפשר למצוא חברות בקהילה שלנו אבל מיסתבר שחייתי באשליות אין דבר כזה חברות בקהילה שלנו כול אחת דואגת לתחת של עצמה ולא צריכה שום חברות וכניראה שבקהילה שלנו עדיף להיות לבד ללא חברות וחברים כמו שהתחלתי את התהליך שלי לבד בלי תמיכה של אף אחת ואחד ולא היו לי חברות ככה אני גם אמשיך אני לא מעונינת בחברות מהקהילה שלנו כי אני יודעת שהם לא אנשים אמיתיים ודואגים רק לתחת של עצמם כמו כול הקהילה

crystals1

New member
ממש לא נכון..

זה פשוט האנשים שאת הכרת.. אני מכירה כמה מהקהילה שלנו שהם אנשים מיוחדים וטובים =] אחד מהם חבר טוב שלי והוא אחד האנשים הטובים יותר שהכרתי.

Ellianne

New member
למה להכליל?

אז נפלת על אחת או שתיים שמרוכזות בעצמן... זה לא אומר שכולן כמוהן...

טלייי1988

New member
אני מכירה אותך דרך הפורום פה שאת ממורמרת

יותר מידי כבר הרבה זמן ולא היתיי רוצה חברים כמוך לידי זה בטוח

טלי את ממש מגעילה !!!

קצת נחמדות לך לא תזיק , תחשבי קצת לפני שאת כותבת!!!

orald

New member
אם תביט קצת תראה שטלי כל היום מתלוננת...

גם כשמצליח לה משהו, גם כשלא, כשהציפיות שלה מהנטייה מינית של אחרות לא מתאימות, כשלא מקשיבים לה אילו הורמונים ובאילו מינונים לקחת, אילו ניתוחים לעבור, אצל מי לעבור אותם, איך להתנהג והכל כדי שכולם יתיישרו לפי התבנית האוחצ'-ברבי של טלי.

ואחר כך היא מתלוננת שיש אנשים שאנוכיים ושקועים בעצמם בקהילה...

ובכן, זה לא יפתיע אותי אם היא הקיפה עצמה בשכפולים שלה, כי כל אחת אחרת לא תעמוד בסטנדרטים צרי האופקים שלה מבחינת ביטוי אישי, מגדרי ומיני גם יחד, והפלא ופלא, הן כנראה לא כל כך נחמדות.

ועל כן, אחזור על האמרה: אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.

החברים שלי? כולם יקבלו אותך גם בלי שתהיה אוחצ' ברבי קוקסינלית לתפארת תל ברוך, או טרנס מאצ'ו שוביניסט שחושב שלהטריד מינית בחורות זה אחלה כי זה עושה אותו יותר גברי.

אני יגיד לך משהו

גם לי יש אותה מחשבה ואני לא התחלתי תתהליך , בכל אופן זה נכון לכולנו שמתלהבים מכל דבר אבל זה לא פסול!!! ,שמתי לב שאת מאוד גזעית ,אבל תביניבאמת כנראה שכל מי שמתחילה או מסיימת רוצה להשאיר את הכל מאחור ולפתוח חיים חדשים

את יודעת,אני יוצא

מהויכוח הזה ,זה סתם חילוקי דעות ,את לדעתי ממש בסדר אורלד , פשוט מרוב שאת ישירה ולפעמים חוסכת במילים זה נשמע אחרת,שיהיה לך אחלה לילה

טלייי1988

New member
מחפש תאור תמשיך לחפש את התאור

של עצמך אני לא פניתי עליך ומה נהיית פתאום עורך דין של אחרות פה בפורום? אני נחמדה למי שנחמד אליי עד היום שמעתי מימנה רק עקיצות והעלבות ואני מחזירה לך באותן תגובות רק שיש הבדל אחד גדול התגובות שלי אליה הן אמיתיות ונכונות לעומת התגובות שלה עליי אז אים יש לך בעיה עם הנחמדות שלי את והנחמדה שלך אורלאד יכולים להיתעלם ולא להגיב לי ביכלל לא אני התחלתי את העקיצות פה יש פה אחת שחושבת שהיא חכמה חכמה פה וחיה בסרט עד היום במקום להיסתכל על החיים שלה היא מיסתכלת על החיים של אחרות וקובעת מה הן ובישביל מה הן עוברות את התהליך של השינוי אז חמוד ליפני שאתה מגיב לי פה ביכלל תיקרא את תוכן ההודעות של חברתך הנחמדה אורלאד ואז תבין באמת מי נחמדה פה ומי לא וליפני שאתה מגיב לי תחשוב לא פעמיים אלא 100 פעמיים כי אתה יודע לא יצאתה חכם

טלייי1988

New member
טוב סליחה אני לא יודעת כבר מה מכוון לי רשמתה

טלי את ממש מגעילה אחרי זה אתה רושם לי סליחה זה היה מכוון לאורלאד לא מבינה כלום

האמת שראיתי את ההודעה

שלך בלי לקרוא את תחילת ההודעה אז כעסתי קצת עליך , ואז שראיתי על מה הגבת אז חזרתי בעצמי , לדעתי זה שאת מתמקדת בשינוי שלך בניטוחים, בהתלהבות מכל דבר לא עושה אותך רעה את בסדר לדעתי ומאות חמודה

vixen5287

New member

את צודקת חלקית

נכון שנדיר למצוא חברות וחברים בקהילה, אבל למה להכליל? תאמיני לי שפה ושם יש "יחידי סגולה".

orald

New member
מוזר...מה ההגדרה שלכן ל"נדיר"?

כמעט כל החברים שלי מהקהילה המצומצמת הטרנס-קווירית.
ויש לי יותר מכמה חברים בודדים...

ידוע לי שחלק מהטרנסיות היותר...מוחצנות/פרחות, הן יותר ארסיות וקשות, ואולי זו הכוונה.
המסקנה? להתחבר עם אנשים נחמדים יותר, והנה פתרנו את הבעיה.

למעלה