אין כזה דבר מקובלים!

ליאור 11

New member
אין כזה דבר מקובלים!

מקובלים אלה אנשים שהקבוצה שלהם מקבלת אותם, הפרוש למקובל היום זה אחד שמושך המון צמת לב וזה טעות לפרש את זה ככה! לי יש קבוצה של חברים וחברות שבתוך הקבוצה הזאת כולם אהבים אותי ואני אוהבת את כולם. אז זה שאני לא באה לבית הספר עם לבוש שמושך צומת לב (כי זה לא נוח לי) או שאני לא קוראת לילדים שלא בקבוצה שלי "חנונים" או "לא מקובלים" זה לא אמר שאני לא מקובלת, זה אומר שבקבוצה שלי (בין החברים שלי) אני "מקובלת" ובקבוצות אחרות אני לא כי, אין כמיה ביני לבין הילדים האלה, אז אני חושבת שכדי שנתחיל לתת פרוש חדש למילה "מקובל"

p r u d e n s

New member
מקובלים-לא בבית ספרך../images/Emo182.gif

אולי אצלכם כבר אין מקובלים ולא מקובלים, אלא יש קבוצות, יש מצבים שונים בבתי ספר אחרים. אצלי למשל, גם יש קבוצות אבל קורה שהקבוצה ה'חזקה' יותר יורדת על קבוצות אחרות. ויש בצפר שיש רק קבוצה אחת, והיא קבוצת המקובלים, וכל השאר הם 'אאוט'. אז זה הכל לפי המיקום בו את נמצאת...

ליאור 11

New member
אני מבינה אותך...

בהרבה בתי ספר אחרים יש קבוצה של "מקובלים" והיא קובעת את האופנה (ולא רק את האופנה של בגדים) ומי שלא מקשיב או עוקב אחרי מה שהקבוצה הזאת קובעת נחשב "אאוט" אבל אני חושבת שאפשר להילחם בתופעה הזאת. כמו למשל, לא ללכת לפי צו האופנה שהם קבעו, או לקבוע אופנה חדשה הבעיה היא שאי אפשר לעשות את זה לבד ולכן צריכים עוד ילדים, שאותם קשה לשכנע... בסופו של דבר אתה צודק זה לפי המקום,

לדעתי..

צריך להיות אתה עצמך, להתלבש איך שאתה רוצה, לדבר איך שאתה רוצה, להתנהג ולחשוב כמו שאתה רוצה. אני לא חושבת שצריך "למרוד" בקבוצה שקובעת את האופנה.. כי בעצם נוצרת קבוצה מורדת שהיא לבושה אותו הדבר.. אז מה עשינו בזה? כל אחד צריך שיהיה לו אופי משלו וסגנון משלו.

p r u d e n s

New member
אתה?../images/Emo182.gif

אתה תגידי לאבאש'לך!
אני בת, מתוקתי

דיתוּש

New member
מקובל...

יש למילה הזו הרבה פירושים, כמו שאת חושבת. אצלך בבית-ספר יש קבוצות, גם אצלי. אבל אצלי זה ברור מאוד איזו קבוצה היא "הכי" שווה. אבל אפילו שהקבוצה היא ככה, זה רק לפי ראות עיניי. אני אישית מעדיפה את ה"פריקים", ולא את הפרחות והערסים. כך שמבחינתי להתקבל אצל הפריקים זה הרבה יותר שווה מלהתקבל אצל ערסים. לאחרים זה אחרת. ולפעמים אין קבוצות, יש קבוצה אחת מקובלת ומי שנכנס למעגל הזה-ישתבח שמו. זה לא משהו, אבל ככה זה. נו מה לעשות

למעלה