אין כזה דבר סמים קלים!

• פותח הנושא elzr
  • פורסם בתאריך

elzr

New member
אין כזה דבר סמים קלים!

אין כזה דבר סמים קלים, זה לא קיים האנשים שאורמים את זה הם אלה שלוקחים את זה וכדי לא להרגיש שהם הורסים את עצמם ממש או שהם ממש עוברים על החוק הם משקרים לעצמם! זה לא נכון! כל הסמים הם פוגעים בגוף בצורה שאתם לא יודעים! ואם לא עכשיו אז זה יחזור בעתיד! אל תקחו סמים כדי להרגיש קולים, זה לא שווה את זה!

זהר פלד

New member
תתפלא, אבל יש ועוד איך דבר כזה.

לא רק שיש סמים קלים, אלא ההגדרה היא הגדרה רפואית-משפטית, והסיווג מתבצע, מן הסתם, ע"י בעלי מקצועות רלוונטיים, כגון רוקחים, רופאים, ומשפטנים. אני חושב שאם יש מישהו כאן בפורום שמשתמש בסמים כלשהם בשביל להרגיש קול, אז זה גולש אחד או שניים. כל התוכן של הפורום הזה דוקא מצביע על סיבות אחרות לחלוטין, ועל זה שרוב הגולשים כאן טרחו ללמוד לאיזה מיטה חולה הם מכניסים את הראש שלהם. ואגב, אם זה הראש שלי, מי אתה שתאמר לי לאיזה מיטה להכניס אותו?

Wedwil

New member
שוב

וואו, הדיון הזה התעורר שוב. ואני חשבתי שכל שטופי המוח כבר השתכנעו/נעלמו מזמן. טוב נו, חזרה לענייננו, אלזר אין כזה דבר סמים קלים? מה עם קפאין? ניקוטין? אלכוהול? סירופ לשיעול? אקמול? פרוזאק (אני יכול לחשוב על כמה דברים יותר סימפטיים מפרוזאק, אבל נראה לי שזה גם סם קל)? נכון, בזמן האחרון אל-סם החליטה שאין כזה דבר סמים קלים, אבל לא נראה לי שהרפואה והמשפט המודרניים הספיקו לקלוט את זה. אולי אם ניתן להם עוד זמן.... לא!

מזה סמים קלים?

למען האמת.. ישנם צמחים שקוראים להם סמים, מסיבה לא ברורה לי, שהוכחו מדעית כיעילים רפואית ונפשית. כגון צמח המריחואנה. במימון הנכון, ובהחלט בשימוש בצמחים שלא רוססו, הצמח עוזר להתגבר על מצבים נפשיים קשים, וכמו כן עוזר בריפוי של מחלות. המחלה היא קודם כל נפשית, וכל עוד מטפלים בנפש, יש יותר סיכוי להבריא. הסיבה היחידה שמריחואנה נחשבת כאן בארץ לסמים, היא בורות ואי ידיעה. אם תחפשו במילון פירוש של סמים, אתם עלולים להתבלבל ולחשוב לרגע, שגם אלכוהול הוא סם, אז למה הוא חוקי? מריחואנה בהחלט לא מסוכנת יותר מאלכוהול, זה תלוי אך ורק, באדם עצמו. כמובן שנהיגה תחת השפעה מסוכנת, לכן תחת אלכוהול היא לא חוקית, וכמובן שצריך היה לחוקק חוק דומה על מריחואנה. אבל הפיכתה ללא חוקית, גורמת לסחר, עלייה בפשע ואלימות הנובעת מאלו. המריחואנה בארץ זורמת כמו מים, לרבים, אפילו ללא כל תמורה. הפכיתה לחוקית, הייתה גורמת לאירגוני הפשע והסוחרים, לפשוט רגל, והיה פחות אלימות ופשע בארץ. ותחת שליטה ממשלתית, אפשר היה למכור מריחואנה נקייה, ללא השפעות שליליות על המוח והגוף. המריחואנה מעולם לא הוכחה כממכרת, וגם אילו הייתה.. הסיגריות והאלכוהול ממכרים הרבה יותר, ולכן הדבר לא רלוונטי.

tiger

New member
יש:עובדה תיקראי את השם של הפורום

או שאת לא נוהגת להיתיחס לקטנות מעין אלה?

למעלה