אין כיף גדול יותר

אין כיף גדול יותר

מהיכולת לתת לאנשים לראות בבהירות מה מתחולל אצלך בראש. העניין הוא שכדי להיות מסוגל לעשות את זה את צריכה לראות את זה בעצמך בבירור קודם, אבל זה חלק
מהכיף! אז אני עוברת עכשיו תהליכים במהירות שיא, ככה זה נראה לי, ואני כל יום מקבלת תובנות חדשות על
מי אני ומה מתאים לי. וזה ממש כיף שיש עם מי לשתף את זה, כלומר כאן בפורום!

היום חשבתי שגם אם אצא מהארון ואופיע בחוץ כאשה, זה לא יהיה בבגדים מחציני נשיות אלא יותר בגדים מטשטשי מגדר. (אני עדיין חושבת איזה בדיוק,
כנראה שתוך כדי שיטוט אני אמצא כבר את מה שמתאים לי, העיקר זה לבוא עם כיוון בראש.) למה? כי אני מטבעי טיפוס צנוע, וגם אם הייתי נולד כאשה
כנראה הייתי כזה, ככה אני. אני גם לא אוהבת איפור בכלל. אני אוהבת טבעי :) אני גם טבעונית דרך אגב.
וגם, שזה מספק אותי הטשטוש בלבוש, אני לא מרגישה צורך להתלבש בלבוש נשי מובהק. וזהו

Apikachu L

New member
לגבי טשטוש בלבוש

בשנה שעברה קניתי באילת מכנסי גברים קצרים, והמוכר התוודה בפני שהוא לובש מכנסי נשים (לא הייתי מנחש). אפשר לנסות להתחיל מהמקום הזה...
אם כי, האמת אני לא ממש ראיתי, אבל אני די קלולקס.

אגב, יש מצב את הגבת לי בבלוג ברשומה של הג'נדרקוויר? בדיוק הגיבה לי שם נטלי אחת

כן זה חלק מהתכנית

אבל זה יהיה כנראה מכנס רחב לא ג'ינס צמודים

וכן אם את פוטסיום אז אני נטלי, ויש לך אחלה בלוג :)

Apikachu L

New member
ג'ינסים צמודים זה פויה.

פוטסיום!

הם לא נוחים כאלו...
ולא מתאימים לרוב מבני הגוף.
רחבים תמיד עדיף.

האמת היא

שגם ככה בבגדי גברים אני די מטושטשת מגדרית, אפילו הגוף שלי די דומה לגוף נשי אין לי מושג איך זה. חוץ מזה אני גם מורידה שיערות ברגליים. סתם אנקדוטה שקרתה לי לפני כמה חודשים, נפצעתי בתאונה ושברתי משהו, פינו אותי לאיכילוב במדא. כמובן שמסרתי לפרמדיק את שמי הגברי, כשהגענו הפרמדיק שואל אותי, תגיד היה לך פעם שם אחר? אמרתי לו איזה? - שרית, הוא אומר לי, ועל הפנים שלו הבעה ממזרית. זה השם של אמא שלי שהיתה ברשומות של הבית חולים

אם זה היה קורה היום

זה היה לי ממש כיף, אבל אז עדיין פחדתי מלהכיר במי שאני. למרות שהורדתי שיער מהרגליים עדיין לא רציתי לחשוב שאני מה שאני, קשה להסביר את זה. ודי נבהלתי כשהוא שאל את זה :)

lily kane

New member
אני מבין

הוצא בכוח מהארון היא ממש מבהילה
ויכול להיות שהוא שאל אותך שאלות שעוד לא היית מוכנה לענות עליהן

למעלה