אין כמו החילבה - נכון יאמאנים ?

שושי 13

New member
אין כמו החילבה - נכון יאמאנים ?

אז הנה לכם אתר מעניין על החילבה, שאין כמוה. http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/Herbs08-Het/Heb-Spices-Het-Fenugreek.htm הקלק ולמד על החילבה. האם אתם עדיין אוכלים חילבה? אני אוכלת חילבה רק כשאני עושה מרק תימני, זה הכי מתאים לי. הכי הרבה אני אוהבת בפסח עם המרק והפתות של המצות בפנים ואז חילבה עם זחוג, אוף איזה טעים זה.

the ror

New member
יש זחוג...וברור שאין על של סבתא...

אישית, כאחד שלא אוהב חריף אני קצת הרבה חורג מתדמית התימני וכמעט שלא אוכל חילבה שלא לדבר על זחוג...

אין כמו החילבה, אבל...

מה עושים עם הריח שנישא למרחקים אפילו אחרי שעות הביקור בשירותים?

רק במרק אבל...

ובכלל הזחוג האדום פי אלף יותר טעים. מותר לקטר כאן ? נגמר לנו הזחוג!!!!!! הצלחתי לשבור מסגרת של תמונה מה שאומר שכשאמא תבוא הביתה יהיה כאן קרב.. בא לי לחוח עם סמנה אבל הוא במקפיא - קר לי מדי בשביל להוציא. סוף קיטורים, רות!

גרבר נגד גרבר

אולי מטעם שבזחוק ניבולי פה בגיל הילדות, זכו להינות מטעמו המגרה והמעלה גרגורים בגיל הנערות.

מדוע ? וכי מתי לראשונה

יצא לך לטעום את טעמו של הזחוק ? ומה הם הנסיבות שהביאוך לכך ? רק שלא תאמרי לי שהתעוררת בבוקרו של יום בהיר והחלטת על דעת עצמך לאכול חריף, היפך הנטייה המולדת לדברים מתוקים. וההכרח לא יגונה שהכל כמובן בזכות נבולי פה.

אריליו

New member
סורי לבאס...

הפעם הראשונה שאכלית זחוג היתה כשהחלטתי שאני צריכה להיות "גדולה כמו אבא". אף פע ם לא שמו לי זחוג בגלל ניבולי פה.. (אולי כי הייתי ילדה טובה מדי) ערב טוב :)

כן ? כולנו היינו ילדים טובים

עד שהזחוק החל לצאת מהאף דרך האוזניים. ובזמני היו הולכים למארי עם שכפ``ץ בגלל שהיינו פרעושים לא קטנים

אריליו

New member
לא לא .. אני באמת הייתי..

אבל אל דאגה, הדבר האחרון שההורים שלי יאמרו עלי היום זה ילדה טובה.. פרעושים לא קטנים איזה ביטוי של ספתא :))

בגלל זה החלפת ניק ?

האם אינך בטעות לובן הדרקון ? וסתם כך אני תמים דעים עימך במידה מסויימת. שלרוב הבננות היו יותר ממושמעות מהבנים הנתונים ללחצים מצאת החמה ועד צאת הנשמה, ותמיד היו צריכים לשמור על הופעה ייצוגית לכבוד אבי המשפחה אם בביה``כ ואם באירועים משפחתיים

אריליו

New member
כן אני כן :)

ולא בטעות.. בניק של לובן כמעט עשו לי אאוטינג.. (מישהי מחוץ לנט גילתה רק את הניק הההוא. אז הוחלף..)

חילבה עם כל דבר ../images/Emo203.gif ../images/Emo203.gif

אבל - אין, אין, איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייין על הפתות של פסח - בשביל זה מוכנה לצום שבוע שלם

שושי 13

New member
אוף איזה מרק מדליק

איך בא לי עכשיו, אפילו בלי מצות, הוא נראה כזה טעים.

אני מת על חילבה אבל...

זה משהו שיש סיכון בצידו. בית השחי וכל הנקבוביות מתמלאות בריח הכה אופייני...

למעלה