אין כמו הרופאים הערבים

הניה 8

New member
המשך,,הזדמן לי להזמין רופא הביתה דרך מכבי בלילה

הרופא היה ערבי די צעיר ערבי נוצרי אין עליהם,,כל כך קשוב לכל דבר ודיבר וסבלנות רצון לעזור,,התיעצתי איתו גם לגבי דברים אחרים ,והוא היה כל כך קשוב ורצון לעזור ממש תענוג, ועוד הוסיף מבלי שאני אמרתי את רוצה שאתן לך הפניה לבהח"?אם יש הפניה אין צורך לשלם, נזכרתי שבעבר הזמתתי רופא והנל היתה במקרה רוסיה אל תתפסו אותי במילים , איזה הבדל, לא בדקה לא התענינה, לא קשובה הפניה בכלל לא עלתה על דעתה, לבסוף השאירה את הכפפות על השולחן, בקשתי ממנה יפה שתקח ותזור אותן בחוץ בפח היא הסתכלה עלי כאילו רצתה לרצוח אותי,, האם אני צריכה להגיד לה לקחת איתה את הכפפות שלה??או שהיא צריכה להבין לבד,שלא משאירים את הכפפות זרוקות על השולחן בבית הפצינט?? ואני לא צריכה לגעת בהן ,איפא החינוך שהן כל כך מתפארות בו אז זהו לא מעט יש לי על המנהיגים הערבים ,אבל אנשי סגל הרפואה הערבים הנוצרים ברובם , אני ממש מוקסמת,

tamarsharoni

New member
אנלא חושבת שהרופאים היהודים פחות טובים מהרופאים הערבים .

אממה , הרופאים הערבים מרגישים צורך להוכיח שהם טובים . יש הרבה יהודים שלא רוצים להיבדק ע"י רופא ערבי או אתיופי . לכן גם אלה וגם אלה חייבים להתעלות ולהיות הכי טובים . שמעתי על הרבה יהודים שמעדיפים ללכת לרופא יהודי צעיר ולא לפרופסור ערבי .

הניה 8

New member
לא אמרתי שהם פחות טובים, היהודים ,תמר,,אמרתי שהם יותר קשובים

ויש להם יותר סבלנות,,וכי מה חשובה הסיבה""כל מעשה של בן אדם ולא משנה מה,יש לו את הסיבות שלו שום דבר לא נעשה כך סתם, ויהודים שרוצים להבדק רק עי יהודים סיבתם עימם ורצונם כבודם וכפי שצינתי לכל מעשה יש סיבה ,.יש גם הרבה דתיים שלא ילכו לערבי או מכל סיבה שהיא וזו זכותם,,אני עבדתי עם רופאים ערבים , מוקירה אותם ומעריצה אותם ,,מי שחושב אחרת, מכבדת אותו וזה זכותו,יחס תמיד קיבלתי מערבי יותר, מי שחוה אחרת , אני איתו,

יוליקה

Member
מנהל
את צודקת!!

מנהל מחלקה קרדיולוגית בבית חולים סורוקה היה גם ערבי. והם כן יותר קשובים, יותר מסבירים ויותר סבלניים.

tamarsharoni

New member
אני עניתי לשורה הבודדת שכתבת ב12.26

שאין כמו הרופאים הערבים . כשקראתי מה שכתבת כתבתי את דעתי , רק מה , בינתים את המשכת את הקטע השני של אותו הנושא ואני לא ראיתי אותו ולא קראתי אותו . מה שכן , אני חושבת שרופא הוא ראשית כל בן אדם , בלי שיכות לדתו . יש שהם מאד נחמדים ויש שפחות . נ.ב. אני בזמנו , הותקפתי במסווה של בדיקה , ע"י רופא עיינים ערבי . זה היה לפני כשנה מתי שהו בחודש מאי 2019 . עד כמה שאני זוכרת , אפילו כתבתי על זה בפורום . אז אינני אומרת שהרופאים היהודים יותר קשובים או הערבים יותר קשובים . כל רופא הוא קודם כל בן אדם .

tamarsharoni

New member
להניה
פרח||

למעלה