אין כמו יפו ...

M הדרך

New member
אין כמו יפו ...

הטרקטור טרם עלה על הקרקע ו..מי אמר שזה מה שימנע ממני תכנון פנימי לפרטיו?? אתמול היתה לי פגישת עבודה ברמת גן. הפגישה הסתיימה מוקדם מן הצפוי..ומצאתי מעט זמן פנוי ושמתי פעמי ליפו..כשהמטרה היא "דאר מארוק" ברחוב מרגוזה ביפו. לפני שבועיים ביקרנו שם והמקום מושך אש רבותיי...לא סתם קראו לו "דאר מארוק" הפירוש הוא "הבית המרוקאי. בעלי הבית סימון וזהבה שילוב מנצח של פולניה ומרוקאי...היא מתנהלת במזג הפולני והוא עם הדם המרוקאי..הם מייעצים לחוץ ולפנים, מזמינים לפי קטלוג שזה אחד לאחד.. איזה פריטים ריהוטים פסיפסים חבל"ז..והכי כייף שאני, כאחת שעובדת במרוקו ויודעת את כל הליך היבוא המסורבל (היות ואין יחסים עם מרוקו נאלצים להעביר דרך ספרד מה שמייקר את עליות המשלוחה) בקיצקצ.. קניתי דלת מדהימה לחדר שינה שלנו..(נו..ומי אמר שלא ניתן לתכנן לפי הדלת?? ומחר ניסע להביא אותה.. בדרך הביתה נזכרתי שראיתי באיזה אתר של חיסול סטוקים "מחסלים קונטיינר ממרוקו" חתכתי שמאלה לראשל"צ הגעתי ליבואן נוסף נפרדתי מ - 1400 ש"ח לטובת למעלה מ 30 פריטים.והכל בשיטת תפוס ככל יכולתך..ואני מה?? עם פיאט פונטו איפה אדחוף עוד?? 2 שולחנות סונדרייה גדולים 1 שולחן סונדריה קטן כד עבודת יד מהעיר פאס במרוקו עם ריקועי כסף כד ענק כחול צי מעוטר צלחת כחול צי ענקית מנורת שולחן קרמיקה וכסף טהור טג'ין בצבע חרדל קערות הגשה 2 מנורות שולחן כסף ושנהב מעמק האוריקה טג'ין כסף טהור ענק טג'ינים להגשה אישית כד ענק עם עיטורי כסף כד קטן עם עיטורי כסף ועוד מלא פיצ'קריי למינהם בעלי שאל: למה לא נסעת עם האוטו שלי..אפילו לך לא משתלם להביא..הרי אני בטוח שתמצאי לכל דבהר מקום בעתיד..אצלי כל הבית מלא בפריטים ורהיטים ממרוקו, דירה מרוקאית..אז זהו...בינתיים יש פריטים לנישות.. Mהדרך

למעלה