אין כמו לונדון כדי לצאת מהארון הפוליטי

THE WIZARD 55

New member
אין כמו לונדון כדי לצאת מהארון הפוליטי

מאמר של סייד קושע מחכה למאמרים שלו מידי יום שישי.. כן", הסכמתי אינסטינקטיווית כדרכי בוויכוחים עם נהגי מוניות בארץ. למעשה מעולם לא התווכחתי עם נהג מונית. תמיד, ללא יוצא מהכלל, הסכמתי עם כל עמדותיהם הפוליטיות, החברתיות והתרבותיות. אבל שנייה אחת, אני לא בירושלים, אני בכלל לא בארץ. זו לונדון, ניסיתי להזכיר לעצמי והצצתי דרך החלון לקבל לכך אישור. שתי נשים עטויות רעלה טיילו ברחוב והגבירו את תחושת החנק עד שהתחלתי לחשוש שדמיינתי שעליתי למטוס בבן גוריון השכם בבוקר וטסתי שש שעות רק כדי לנחות שוב בירושלים. היה זה צופר של אמבולנס אנגלי שהרגיע אותי ושיכנע אותי כי בכל זאת טסתי. בלונדון אני לא אסכים עם נהג מונית ישראלי ויהי מה, החלטתי

מוחמד5

New member
כל הכבוד

ערבי שהצליח להגיע עד ללונדון ,ועוד מה !! שיהודי ינהג במונית והערבי ירגיש כמו מלך... סחטיין על לונדון. הפוסט הבא שלו יהיה על הקניות בדיוטי פרי.....

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הרגת אותי מצחוק עכשיו ומה עוד, שהוא גם יתווכח איתו, זה הכי חשוב...

מוחמד5

New member
יצא גבר גבר

מצאתי את עצמי שואל בטון סמכותי, שלא דומה לטון הכנוע האופייני לבן מיעוט אלא לשיחה בין שווים בארץ נוכרייה האמת !! רוב השיחה שם מועתקת מהפורום שלנו,צריך לתבוע אותו על הפרת חוק זכויות יוצרים. , איפה היועץ המשפטי !! ניראה שהוא קורא סמוי בפורום.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif הוא שואב מאיתנו את ההשראה

צריך להזמין אותו לכאן, נראה לך שהוא יסכים לבוא לאירוח?...נגיד לו שאחר כך תהיה לו השראה לפחות ל-15 מאמרים וסדרה חדשה
אין לך קשרים איתו? רק עם היועץ יש לך....

מוחמד5

New member
יש קשרים

נפגשנו כמה פעמים אצל חבר משותף. בטח שהוא ישאב כמה רעיונות מכאן. לארח אותו !! בתור מה !! הבחור אין לו זהות מגובשת, את חושבת שבסוף הוא יהיה פשלתיני או רק ישראלי !

THE WIZARD 55

New member
הוא ישראלי עם נקיפות מצפון..

ולמה לא לארח אותו, נראה לי דווקא שיהיה אירוח פיצוץ..נגיד לו שאיתנו הוא יכול להיות כנה, כי כולם כאן מתוסבכים גם ככה...

הוא פעם התארח בפורום "דו קיום"

כשיצא הספר "ערבים רוקדים". מאז ועד היום השם הזה מזכיר לי את השיר "ואתם רוקדים" של דורי בן זאב.

סייד קשוע הטיפש לא הבחין במלכודת

שלתוכה הכניס את עצמו. מרוב שניסה לגחך נפל בפח כי נהג המונית החזיר לו מנה אחת אפיים והשאיר אותו עם הסיסמאות והשקרים הרגילים של התעמולה הפלסטינית. ובסוף גם שיקר וסילף את דבריו שעליהם לא היתה לו תשובה. שימו לב לקטע הסיום: ""אז נראה לך שזה בסדר מה שקורה בשדרות ואשקלון?" -"ממש לא. זה נורא. חייבים למצוא דרך לגמור עם זה". -"עכשיו אולי שייכנסו באמ-אמא שלהם, הם יחשבו פעמיים לפני שיירו את הקסאם המזוין שלהם". -"חבל. עדיף לדבר". -"מה יש לנו לדבר איתם אלה? סלח לי אבל הם לא כמונו, התרבות שלהם שונה, לא מדברים באותה שפה. מוות אצלכם, איך אני אגיד לך את זה, כאילו אצלכם זה בסדר למות. אצלנו חיי אדם הם ערך עליון". "כן, אני בטוח. למרות שזה מוזר שיהודי דווקא מבדיל בין צורת מחשבה ועושה שימוש בגנטיקה על מנת להצדיק את מעשיו". -"לא הבנתי". -"לא, כלום. יהיה בסדר". -"אמן. מה כולנו רוצים? שלום". -"כן. תגיד, איך זה להיות בלונדון?" -"יימח שמם האנגלים, אנטישמים אחד אחד"." העניין הוא שנהג המונית לא דיבר על 'גנטיקה', אלא על 'תרבות' המוות הפלסטינית שלא עוברת ב*תורשה*, אלא בירושה מימי המופתי הנאצי חג' אמין אל-חוסייני ועד לתלמידיו היום, מטיבי, זחאלקה וברכה ועד ח'אלד משעל.

THE WIZARD 55

New member
גם אני שמתי לב לזה אהרן

לא הבנתי מה בדיוק המילה גנטיקה קשורה..

../images/Emo6.gif ענק סייד.. אתה כזה קוקו חמוד

וזה היה .. אמיתי. "אני אומר קודם כל שישראל לא עשתה טובה בפירוק התנחלויות, זה מגוחך להסתכל על הדבר כעל מחווה מוסרית או מתנה לשם שמים. בסך הכל החזירו חלק מגניבה. אני אומר שכלא זה כלא, אפילו אם אין בתוכו סוהר אחד. גם בבתי סוהר האסירים שולטים על הכל מלבד על הגבולות והחומות. אני אומר שבניגוד לבית סוהר, בעזה אפילו לא דואגים להגיש אוכל לאסירים, גרוע ככל שיהיה, אבל שיגישו. זה מה שאני אומר". אי אפשר לתת / להחזיר לערבים את מה שהיה שלהם מלכתחילה ולצפות שיאמרו תודה. וזו דעתי שלי. טוב.. אני הרוסה, הייתי כל היום עם אהובי יא נייאלי חחח
הבדאווי המקסים שלי שיהיה לכם אחלה ערב.. סלימה

respecta1

New member
אוי שלא נדבר פה על צדק היסטורי

כי הוא לא איתכם זה בטוח. צריך לפנות התנחלויות לא בגלל שום צדק זה בכלל אי צדק לא היסטורי ולא עכשווי צריך לפנות כי זה ה שצריך בשביל שמדינת ישראל תמשיך להתקיים.

jwin

New member
תלוי מאיזה צד את מסתכלת.

"אי אפשר לתת / להחזיר לערבים את מה שהיה שלהם מלכתחילה ולצפות שיאמרו תודה." אפשר גם אפשר. אני מזכיר לך שלאורך כל המלחמות עקובות הדם (משני צידי הגבול!) ישראל זכתה בשטחים שפנים רבות להם. הם שטחים שממילא היו צריכים להיות של הפלסטינים (בערך) לו קבלו את תכנית החלוקה ב1947. אבל הם לא קבלו כי רצו את הכל. הם גם שטחים שישראל "זכתה" בהם בעיקבות המלחמות - לאורך כל ההסטוריה של האנושות, מי שמנצח במלחמות לוקח לעצמו גם שטחים (עזה, יהודה ושומרון וכו'). אני גם מזכיר שאת אותם השטחים לקחו מצרים וירדן ב 1948 (וחזרו לישראל ב 1967), ובמשך 19 שנים (1948 עד 1967) הם לא הקימו מדינה פלסטינית - השד רק יודע למה לא!! הם אותם השטחים שישראל לא היתה חייבת להחזיר לפלסטינים (משמע לצאת מהם) ללא תגמול של דבר על פי בחירתה היא. זה יכול להיות כסף. זה יכול להיות מחצבים זה יכול להיות הסכם שלום והכרה בזכותה של ישראל לחיות בגבולות בטוחים. היא לא קבלה את מבוקשה, ועל כן, מבחינת החוק הבינלאומי היא לא היתה חייבת לצאת עד שהצד שהפסיד במלחמה לא עונה על דרישותיה או לפחות על חלקן. אמת, השטחים היו מיודעים לפלסטינים על פי תוכנית החלוקה. המלחמות הרבות, ההפסדים אל מול מדינת ישראל, אי הקמת מדינה ע"י כבוד המלך חוסיין - כל אלה גרמו לשינויים מבחינת החוק הבינלאומי של השטחים ועל כן יציאה חד צדדית של ישראל מהם בלי הסכם שלום, היא יציאה שלפחות היה צריך להכיר בערכה מבחינת הנכונות לשלום. בברכה לסיום יום. יהודה.

shm490

New member
יהודה ,יפה שאתה מנסה שוב לדבר

בהגיון של חוק וסדר וחוקים בינלאומיים לאנשים שלא מבינים מה אתה מבלבל להם את המוח. מבחינתם הם רק הפסידו קרב אך המלחמה נמשכת והיא תימשך עד שהם ישיגו את מטרתם , חיסול ישראל כמדינה יהודית והקמת מדינת פלסטין על כל שטח המנדט (כן כולל ירדן ).והם חושבים שהם יכולים להפסיד עוד קרבות אך בסוף הם ינצחו . אנו לא יכולים להרשות לעצמנו הפסדים כאלו כי לא יתנו לנו להשאר . הרי שמת לב לתגובה ,גנבנו להם את השטחים וגם את השטחים של ישראל הרי גנבנו לטענתם ומשהו שגונבים לו רוצה את הגנבה חזרה . אין זה משנה שלא היתה להם מדינה מעולם ( וסביר שגם לא תהיה ) אין זה משנה שגם רוב הפלסטינים כמו רובנו נכדים של מהגרים ואין משמעות למלחמה שהם הכריזו ב48 והביאה עליהם את הנכבה ואין זה משנה שמ93 יש להם ראשות ויכלו להקים מדינה אך הרי הם רוצים כל הזמן את " הגנבה " שנגזלה מהם שלא באשמתם . שכן הם אף פעם לא אשמים במה שקורה זה התורכים , זה הבריטים , זה הירדנים , זה המצרים , זה הצלבנים , זה אירופה ,זה ארה"ב , זה מדינות ערב , ובראש זה ישראל כולם אשמים רק הם המסכנים כאילו לא היו פה הם ומנהיגיהם לא עשו דבר לכן מגיע להם שיסלחו להם ויתנו להם , יתנו להם מדינה , יתנו סיוע , יטפלו בהם רפואית , יספקו להם חשמל , יתנו להם מקומות עבודה , הם יכולים ליצר קסמים זהו את היתר מישהו אחר יתן . הגיע הזמן להבהיר לקהילה הבינלאומית כי לנו נמאס מלעזור להם שהם יעזרו לעצמם . אם אבו מאזן רוצה מדינה גם בעזה אז שילכו הפת"ח וילחמו על האדמה שלהם ואם הוא רוצה מדינה רק בגדה אז שיתחיל להיות אחראי על השטח ולא בכל עיר כנופיות חמושות שולטות ,וכן לעזה שידאגו האחים ממצרים ולא אנו ,

ומה עם ערביי ישראל שטוענים

שהם בעצמם פלסטינאים, ושהפלסטינאים ש"בשטחים" הם אחיהם (כולל ח"כים ערבים- שטוענים להיותם פלסטינים) מה לעשות איתם ? לא לעזור להם גם, שיעזרו לעצמם ? ברור שליברמן הוא התשובה, מבולבלים ? גם אנחנו!

shm490

New member
יש להם בעיה

אם הם פלסטינים לטענתם שיצטרפו למדינה הפלסטינית כשתקום אם תקום .אם הם ישראלים ישארו בישראל כאזרחים שווי זכויות וחובות כן גם חובות וגם שרות צבאי אם הדרוזים יכולים לשרת בצה"ל ובצבא הסורי בו זמנית גם הערבים הישראלים יכולים . .לא נראה לך מוזר שהח"כ המכובד טיבי היה חבר כנסת ונשבע אמונים למדינה ובאותו זמן היה גם יועץ של עראפת בימי האידיפאדה .להזכיר עוד שהשטח של ועדי ערה לא היה אמור להיות שייך למדינה וגם לא נכבש ב 48 הוא נמסר למדינה כחילופי שטחים עם המלך עבדאללה , כמו שנמסר יכול גם להמסר באותה הצורה כחילופי שטחים .

למעלה