אין כמו לנצח את הטורקים 🤩

דיברגנט חדש

Well-known member
הטורקים ובמיוחד העומד בראשם ייבבו שהמשחק לא ישוחק בטורקיה ויהיה ללא קהל.
אתמול, המשחק התקיים ומכבי ניצחה אותם (בשיקטאש) 1:3, אין כמו לנצח חלאות ובמיוחד את העומד בראשם (y)

דיברגנט חדש

Well-known member
הטורקים ובמיוחד העומד בראשם ייבבו שהמשחק לא ישוחק בטורקיה ויהיה ללא קהל.
אתמול, המשחק התקיים ומכבי ניצחה אותם (בשיקטאש) 1:3, אין כמו לנצח חלאות ובמיוחד את העומד בראשם(y)
|רמקול| רוב הזמן נח, זוכר את הסיפור עם שגיב יחזקאל שכעת שיחק במכבי ת"א?
בתקשורת הטורקית לא נרגעים אחרי שהקשר הישראלי (גבי קניקובסקי) חגג במהלך ה-1:3 המרשים של מכבי ת"א על בשיקטאש עם הצבעה על דגל ישראל שעל חולצתו בנוסף להצדעה לזכר חבריו שנפלו במלחמה. אחד העיתונאים כתב ב-X: "הפסדנו לקבוצה ממדינה שרוצחת תינוקות"

דיברגנט חדש

Well-known member
בתקשורת הטורקית לא נרגעים אחרי שהקשר הישראלי (גבי קניקובסקי) חגג במהלך ה-1:3 המרשים של מכבי ת"א על בשיקטאש עם הצבעה על דגל ישראל שעל חולצתו בנוסף להצדעה לזכר חבריו שנפלו במלחמה. אחד העיתונאים כתב ב-X: "הפסדנו לקבוצה ממדינה שרוצחת תינוקות"
במכבי ת"א חגגו בחדר ההלבשה: "זה לא רק כדורגל, השפלנו את הטורקים"

דיברגנט חדש

Well-known member
זה מזכיר לי את השפלת השגריר התורכי על ידי דני אילון, סגן שר החוץ, האידיוט.

רק low-class סבורים כי השפילו יריב מדיני על ידי נצחון בענף ספורט...ובמלים low-class אני מתכוון לספורטאים המתחרים ולאוהדיהם כאחד...
לא הבנת את הקונספט, זה לא רק כדורגל, כי הפרלמנט שלהם עשה שמיניות באוויר בכדי שהמשחק יישאר בטורקיה (ראה את תגובה #32 שלי) ולא צלח במשימתו וכעת גם הפסידו, אין יותר מתוק מזה |נחמה|

certified.woke

Well-known member
לא הבנת את הקונספט, זה לא רק כדורגל, כי הפרלמנט שלהם עשה שמיניות באוויר בכדי שהמשחק יישאר בטורקיה (ראה את תגובה #32 שלי) ולא צלח במשימתו וכעת גם הפסידו, אין יותר מתוק מזה |נחמה|
ההחלטה לקיים את המשחק מחוץ לתורכיה וללא קהל היתה של UEFA וזו נראית החלטה מושכלת לאור ארועי עבר.
אני משוכנע כי ממשלת תורכיה נאנחה אנחת-רווחה על שכאב הראש נחסך ממנה, אך הפרלמנט ה"פטריוטי" זעם...

דיברגנט חדש

Well-known member
ההחלטה לקיים את המשחק מחוץ לתורכיה וללא קהל היתה של UEFA וזו נראית החלטה מושכלת לאור ארועי עבר.
אני משוכנע כי ממשלת תורכיה נאנחה אנחת-רווחה על שכאב הראש נחסך ממנה, אך הפרלמנט ה"פטריוטי" זעם...
גם ארדואן זעם :)

evglev1

Well-known member
מנהל
זה מזכיר לי את השפלת השגריר התורכי על ידי דני אילון, סגן שר החוץ, האידיוט.

רק low-class סבורים כי השפילו יריב מדיני על ידי נצחון בענף ספורט...ובמלים low-class אני מתכוון לספורטאים המתחרים ולאוהדיהם כאחד...
דווקא באחד המבצעים בעזה כשהטורקים ניצחו קבוצה ישראלית באירופה הם אמרו שהניצחון מוקדש לפלסטינים בעזה.

דיברגנט חדש

Well-known member
כיף להרגיז אותם :)

ותודה לארדואן: אל תתביישו – זאת הסיבה שניצחון מכבי ת"א היה מתוק במיוחד

play ווסלי פטאצ'י ושגיב יחזקאל חוגגים | ATTILA KISBENEDEK

טורקיה התעקשה להפוך לאויבת של ישראל ובלי להתכוון, לפחות לערב אחד, הצליחה לאחד גם את השונאים הגדולים ביותר של מכבי תל אביב בכדורגל הישראלי. על הצדעה שחיממה את הלב ו-1:3 שהוא הרבה מעבר לכדורגל​

בלי להתכוון וכשהעם שלנו נמצא בתקופה של פילוג בלתי נגמר, הטורקים הצליחו – לפחות לערב אחד – לחבר בין אוהדי הכדורגל בישראל. ההסתה של הנשיא ארדואן מאז פרצה המלחמה והטינופים ברשתות החברתיות ובכלי התקשורת השונים בטורקיה בימים שקדמו למשחק במסגרת הליגה האירופית, גרמו גם לשונאים הגדולים ביותר של מכבי תל אביב בארץ לשמוח בשמחתה אחרי ה-1:3 המרשים על בשיקטאש בהונגריה.

דיברגנט חדש

Well-known member

|עדכון| לאחר שחגג בהצדעה: ההתאחדות הטורקית הגישה תלונה בפיפ"א נגד גבי קניקובסקי

המחווה של קשר מכבי ת"א לחבריו שנפלו במלחמת חרבות ברזל ממשיכה להסעיר את הטורקים, שפנו רשמית לוועדת המשמעת של האיגוד האירופי בדרישה להעמידו לדין: "מדובר באקט פוליטי שנועד להעביר מסר"​

כשבוע לאחר המשחק בין מכבי ת"א לבשיקטאש במסגרת הליגה האירופית, הגישה היום (חמישי) ההתאחדות הטורקית תלונה רשמית לוועדת המשמעת של אופ"א נגד הצהובים וגבי קניקובסקי. הסיבה: חגיגת השער של השחקן בניצחון 1:3, במשחק שהוזז מאיסטנבול לדברצן שבהונגריה בעקבות המתיחות בין טורקיה לבין ישראל.

לדברי הטורקים, החגיגה של הקשר הייתה "אקט פוליטי שנועד להעביר מסר". השחקן, כזכור, חגג בתנועת הצדעה לכבוד שניים מחבריו שנהרגו במלחמת "חרבות ברזל" - שאולי גרינגליק ז"ל, קצין בגדוד 931 של חטיבת הנח"ל שגדל איתו בגן ובבית הספר היסודי, וסרן ירון צ'יטיז ז"ל, קצין בגדוד שקד של חטיבת גבעתי. בספטמבר, כשהפך לאב, אף החליט לקרוא לבנו גיא שאול - על שם חברו הטוב שנפל בקרבות.

קניקובסקי

בטורקיה לא נרגעים מהחגיגה שלו. קניקובסקי
(צילום: AP Photo/Denes Erdos)

בטורקיה לקחו קשה את המחווה כאשר כבר למחרת המשחק עיתונאים ואנשי כדורגל בטורקיה קראו להשעות את הקשר הישראלי. באתר 'סטאר' נכתב: "הכדורגלן הישראלי גבי קניקובסקי, שכבש שער במשחק בין בשיקטאש למכבי ת"א, חגג בצורה שערורייתית. מה תעשה אופ"א עכשיו?".

באותו אתר השוו בצורה מקוממת למקרה של שחקן נבחרת טורקיה מריח דמירל, שהורחק משני משחקים לאחר שחגג ביורו האחרון שער וביצע תנועת הצדעה. רק שהיא הייתה מזוהה עם הארגון הפשיסטי "הזאבים האפורים".

משום מה, ב'סטאר' החליטו להשמיט את העבודה שדמירל הביע הזדהות עם ארגון שהוצא מחוץ לחוק במספר מדינות וכתבו כי הוא "ביצע הצדעה צבאית ובאופ"א החליטו שמדובר בהתנהגות לא ראויה עם תוכן פוליטי" והוסיפו כי "יהיה מסקרן לראות אם באופ"א ינהגו כך גם במקרה של קניקובסקי".

קניקובסקי

קניקובסקי מצביע על דגל ישראל
(צילום: David Balogh/Getty Images)

באתר 'ahaber' כינו את החגיגה של קניקובסקי כ"תנועה ציונית" וגם הם השוו את המקרה שלו לאותו מקרה של דמירל. "אחרי החגיגה השנויה במחלוקת של הכדורגלן הישראלי, כל העיניים נשואות לאופ"א".

למעלה