אין כמו מקלחת טובה אחרי רכיבה

רֶשֶף

New member
אין כמו מקלחת טובה אחרי רכיבה ../images/Emo123.gif

לא. אין כאן מקלחת במשרד. גם לא במשרד השכן. גם לא בבניין השכן. אבל כשהמצב לוחץ, צריך לאלתר. תחילה השתכשכתי במימי האסלה. ה'סנובון כחול' הפיץ ריח נפלא של סחלבים. את הראש חפפתי עם אקונומיקה ולא שכחתי לצחצח שיניים עם מברשת האסלה. לסיום הורדתי את המים והתנגבתי בנייר טואלט. אין כמו נייר לטש חד-שכבתי משובח להמרצת הדם באפידרמיס. להשלמת ההופעה משכתי את שערי בסבון כלים להשגת "המראה הרטוב והדביק". התבשמתי בסַנוֹ-מוּד בריח פִיפִי של פוּפוּ. הפתיע אותי העובדה המוזרה שכל העובדים במשרד היו נורא עסוקים כל הבוקר ורק נפנפו לי לשלום מרחוק ומיהרו לדרכם. כנראה שזה בגלל שיום שלישי היום. ["תגיד לי, מי זה ה-
ה-
הזה?"]

רֶשֶף

New member
אה, אילן! אם אתה כבר פה... ../images/Emo123.gif

אתה חייב לשמוע בּדִיחִידָה, שסיפר היום בסניגלים איזה
. נשבע לך, אני שמעתי אותה... נפלתי ברצפה של הסינגל. "מה ההבדל בין רכיבה אירובית לרכיבה אנ-אירובית?" ובמיוחד בשבילך יש לנו היום במבצע בדיחידון חדש: "איך 'מנקים' דרופ באופן אירובי מבלי לקבל התקף אָקרוֹפוֹבִּי[*]?" [*]- אקרופוביה - פחד גבהים.

IlanShacham

New member
וואלה?? אני שמעתי אותה

ישר הבאתי אפכה בדרופונצ'יק הקרוב. ואחרי שזה לא הספיק כדי להשכיח מלבי את הבדיחה מיד חיפשתי עץ עסיסי ונכנסתי גם בו. עכשיו אני כבר לא זוכר כלום....

רֶשֶף

New member
אז הנה הגרסה המשופרת:

רכיבה אירובית זה סתם "עליות יפות". רכיבה אנ-אירובית זה כבר "עליות עוצרות נשימה". איך? איך?

shlool

New member
בינין מרכזים לא הפריע לך?

או מצד שני, היו הרבה מים וחומרים כימים לכיבוי השרפה. יכולתה להשתמש בהם. דניאל מלמד, המתרסק בדרדרות כרמי יוסף

רֶשֶף

New member
דניאל! זה אתה? ../images/Emo24.gif

מילא "מתרסק" אבל מה עם "מתברבר" בשטח?
("הוצאנו את הגרון בצעקות 'דניאל! דניאל!' אבל אין קול ואין דניאל") די הסריח פה מעשן של צמיגים שרופים במשך כל היום. אבל לפחות הרווחתי כמה צילומים נאים של האגף הממוטט ושל פעולות הכיבוי

למעלה