אין כמו שכן טוב..........

ronaofir26

New member
אין כמו שכן טוב..........

שכן צועק מהמרפסת לשכנו: תגיד, מתי יש לך יום הולדת? עונה לו: במאי. אז אני אקנה לך במתנה וילונות אחרים... כולם רואים איך אשתך יורדת לך. ואצלך מתי? שואל השני. ביוני. אז אני אקנה לך משקפת, כדי שתראה מי האישה הזו. היי לכולם - כל הזמן קוראת אתכם אבל לא מגיבה עקב בעיות השלא אוכל לפרטן

בכל מקרה טוב לראותך כאן

Sודית

New member
רונה'לה, יופי לראותותך

מקווה שיעברו הבעיות ויבואו ימים טובים יותר. אם בא לך את יכולה לשתף, אולי זה גם עוזר. העיקר שאת תמיד מביאה לנו בדיחות שוות

Sודית

New member
הנה לך

החברה : תגידי, בעלך תפס אותך פעם עם גבר זר ? .......... לא ממש, את כולם הוא הכיר מקודם.

הפתעה100

New member
שכנים זה סיפור בפני עצמו

לי יש שכנה אותה אני מכנה "סוכנת סמויה 007 "
היא יודעת על כל מה שמתרחש בין אילת לעפולה וכשיש אזעקות באזור אנחנו שואלים אותה מה קרה
תרגישי טוב

Sודית

New member
ב ל ו נ ד ה

בלונדה אחת היתה לקוחה קבועה של "ארומה", מדי בוקר היא היתה מגיעה לבית הקפה, מזמינה קרואסון ואספרסו ומעיינת בעיתון. לאחר זמן רב היא לא הופיעה בבוקר ובעל הקפה היה מוטרד וכשלא הופיעה גם ביומיים שלאחר מכן הוא חשש שמשהו רע קרה לה. ביום הרביעי הוא ראה אותה חוצה את הכביש בדרכה ל"קפה קפה" שממול. הוא רץ אליה, עצר אותה ואמר בקול זועף: "את יודעת שדאגתי לך מאד? חששתי שקרה לך משהו רע ועכשיו מסתבר שאת סתם בוגדת בי וערקת למתחרה הכי גרוע שלי!" הבלונדה המופתעת הביטה בו: "אני לא בוגדת ונשארתי נאמנה לך. פשוט עברתי טיפול שיניים קשה מאד ואני סובלת מכאבים בצד ימין של הפה". בעל הקפה לא נרגע: "אני מצטער לשמוע אבל זה לא מפריע לך לאכול אצל המתחרה שלי!" הבלונדה ענתה: "רופא השיניים הציע לי לאכול כמה ימים בצד השני".

Sודית

New member
אותי זה מצחיק

לא קל להיות מרוקאי מרוקאי יושב על הבאר ושותה בירה, לפתע נכנס אדם וצועק : "חיים, אישתך בוגדת בך!!" עוזב המרוקאי את הבירה, תופס סכין מהבר ורץ עם סכין לעבר ביתו. בדרך הוא נדרס ומובהל לבית חולים, בזמן הנסיעה מהרהר המרוקאי במה שקרה ואומר לעצמו: "בוא'נה, אתה חייב להרגע קצת ולהפסיק להיות כזה עצבני...... אתה בכלל רווק וגם לא קוראים לך חיים.

למעלה