אין כמו תאילנד!!!

יניב12

New member
כמה המלצות

קודם כל תודה,ושיהיה לך אחלה של טיול. הייתי מציע לך לפני שאת עולה לצפון תאילנד לעבור קודם בקאנצ´נבורי שזה שעתיים מבנגקוק, מקום מהמם,יש שם את הגשר על נהר הקוואי ואת 7 מפלי ארואן אסור לפספס!! אח"כ בצ´אנג מאי חייבים לצאת לטרק ג´יפים של שלושה ימים.(טיולי אודי) אני התחלתי בצפון לאוס במקום שנקרא "מוונג סין", מקום שקט, יש בו חשמל שלוש שעות ביום, יצאנו לטרק בג´ונגלים ועלו עלינו עלוקות. היינו הישראלים היחידים באיזור. אם זה נראה לך את מוזמנת להגיע לשם. אני אהבתי את ויאנג ויאן, המקום מלא בישראלים,כל המסעדות בסגנון "טראבין" יושבים על מזרונים ורואים סרטים, כולם מגישים אוכל ישראלי ובכלל האוכל בלאוס יותר טעים ובכמויות יותר נדיבות מאשר בתאילנד. חובה לעשות קייקים בויאנג ויאן. בלואנג פראבנג אין כמעט מה לעשות, אפשר ללכת למפל "קוונג סי" אבל אחרי המפלים בקאנצ´נבורי אי אפשר להתפעל מעוד מפל. יש פאב אחד, בקיצור היינו שם יומיים ועפנו.

יניב12

New member
אין כמו תאילנד!!!../images/Emo99.gif

שלום לכולם, לפני שלושה ימים חזרתי מטיול פיצוץ בתאילנד ולאוס לאחר שהייתי שם חודשיים, אני כבר מתגעגע ורוצה לחזור לשם בקרוב. מסלול הטיול שלי היה בערך כך: בנגקוק,קאנצ´נבורי,צ´אנג-מאי,מה הונג סון,פאי,צ´אנג קונג, לאוס:מוונג סין,לואנג פראבנג,ויאנג ויאן,ויאנג טיאן. חזרה לבנגקוק ומשם לקראבי,ריילי ביץ´,קופיפי,קוסאמוי,וקופנגאן. אז כל מי שמתכנן טיול למקומות האלה ובכלל מוזמן לשאול שאלות ואני אנסה לענות עליהם בהקדם האפשרי. LA PUP KAN MAI (להתראות אח"כ) יניב.

יניב12

New member
יום אסל יום בצל

את יכולה לקום בבוקר כשהשמש מאירה לך פנים, ואחרי כמה שעות את חייבת להסתתר מהגשם. יש ימים רק של שמש בלי טיפת גשם. לי לא קרה שהגשם דפק לי תוכניות,אין מה לפחד ממזג האוויר שם, אני הייתי בעונה הגשומה וזה בכלל לא שיחק תפקיד. חוץ מפעם אחת במעבר בין תאילנד ללאוס, לקחתי סירה מהירה,שהיא פתוחה מכל הכיוונים ובמשך 4 שעות ירד עלי גשם.

תותי-בת

New member
אני לא יודעת אם זה מקובל מבחינתך... ואם תסכים לענות או לא - אבל כמה עלתה לך בסך הכל השהות בתאילנד?.. וכמה זמן היית שם?...

יניב12

New member
תרגישי חופשייה לשאול

הייתי בתאילנד ולאוס חודשיים,סוף יולי עד סוף ספטמבר. ואם לא הייתי צריך לחזור ללימודים הייתי ממשיך בכיף,חזרתי בדמעות. כל הסיפור כולל הטיסה עלה לי בסביבות 15,000 שקל. אם יש עוד שאלות אני פה.

למעלה