אין כרטיסים!!!

rehovot9999

New member
אין כרטיסים!!!

התקשרתי למשכן לאומנויות הבמה אמרו לי לקנות בקסטל שם לא יודעים על מה אני מדברת... כך גם בנס ציונה. מישהו יודע איך משיגים כרטיסים להופעה במרכז? חייבת!!!!!

I מ י ר ב I

New member
קודם כל-הכי חשוב להרגע

ל-2 ההופעות האלו יש יותר מחודש. בטוחה שבשבועות הקרובים(אולי אפילו השבוע) זה יפתח. תעקבי פה...

pRimaVeriTaVIV

New member
הילה!

איזה רוע

oranitoosh

New member
הצלחת להזמין כרטיסים?

זה מראה איזה 3 שורות ריקות אבל לא נותן לבחור..

נפתחה מכירת הכרטיסים

להופעת הבכורה-קסטל03-6045000 אתם מוזמנים להתנפל.. לא לשכוח לקפוץ לבנק לקחת משכנתא קטנה..

rehovot9999

New member
הזמנתי!!!שורה ראשונה כסאות 17,18

איזה כייף!!!אני כבר כל יום מתקשרת אליהם עד שסוף סוף ראיתי באתר שיש כרטיסים!!! רק שבציור של האולם נראה לי שיש עוד 5 שורות לפניי אפילו שזאת שורה ראשונה.מה זה וי איי פי או משהו כזה? איזה בעסה...

veredmp

New member
פחות נורא ממה שחשבנו ../images/Emo8.gif 189 ש"ח לכרטיס

פלוס 15 שקלים דמי טיפול, כמובן. אי אפשר להזמין לפיט (שורות א-ה), רק משורה 1 ואילך.

veredmp

New member
הם מחלקים את האולם לשני חלקים

5 השורות הראשונות נחשבות "פיט" והן באותיות (שורה א-ה). אח"כ מתחיל החלק של האולם (שורות 1 והלאה).

veredmp

New member
בבכורה בת"א, הזמנות דרך הקסטל 8965*

אני מניחה שהרצליה גם יורידו את המחיר (אם הם אי פעם יפתחו את המכירה
).

t0merm

New member
אה בטח, ת"א../images/Emo150.gif

למרות שזה עדיין מוגזם לדעתי. עידן רייכל עם איזה 20 נגנים לוקח 150 שקל, אז מירי עם 6 נגנים לוקחת כמעט 200?!
אני מאוד מקווה שאמנויות הבמה יקחו פחות.............

t0merm

New member
אני לא מוצא משהו שיכול להצדיק מחיר כזה

אבל מי אני שאתלונן..... חבל

pRimaVeriTaVIV

New member
למה שתמצא?

אתה עדיין לא הרואה חשבון של ההפקה.. וגם לא מכיר את השיקולים ואת ההוצאות... לשפוט זה מאוד קל

לא, אביב, תחשוב על זה בהגיון

להוציא כמעט 200 ש"ח על הופעה זה באמת קצת מוגזם. במיוחד אם זה הופעות של מירי שזה מתאים לכל המשפחה ועניינים... לא רוצה לדעת מה יהיה המחיר של הסבב הבא!

למעלה