אין לאף אחד מעריב לנוער?

talytal

New member
אין לאף אחד מעריב לנוער?

הבנתי שיש משהו על ג'קו בעמוד 30.... מישהו יכול להגיד מה זה בדיוק? וכמובן, השער מוקדש למאיה רוטמן המהממת, שמדברת גם על ג'קו.

h i l l e r

New member
הראיון המלא של מאיה (עם כמה אזכורים לג'קו),

בקובץ המצורף

talytal

New member
הילר, יש מצב לתקציר ארועים מעמוד 30?

אני מניחה שאין ראיון עם ג'קו, אבל אתה יכול אולי לכתוב בערך מה יש? לא צריך מילה במילה... למי שמעוניין לדעת, על השער כתוב "ג'קו כבר לא נושך"... סוג של הומור
ותודה רבה על ההשקעה בראיון של מאיה!

rootteem1

New member
טלוש לי יש מנוי והייתי צריכה לקבל היום את

העיתון.. אבל לא קיבלתי.. אני אבדוק למה.. מוזר...

L e e e e e

New member
סריקות ממעריב לנוער ורייטינג

כאן. ובטח יש דברים מעניינים גם בפנאי פלוס.

rifkin1

New member
איזה ביקורת מעצבנת במעריב לנוער

אני הייתי מקבלת אותה אם הכתב היה מבקר את הדיסק של ג'קו אבל מדובר בפאקינג שיר אודישנים לכוכב נולד 5, מה מצפים שהוא יכתוב משהו בסגנון "נרדם על החולות"?

a d i d a s 2 1

New member
שטויות תגובות לא יכולות

להיות תמיד חיוביות בסה"כ הכתב מתכוון לזה שהוא ציפה מג'קו ליותר עומק ולאמירה מסויימת... גם אני אמרתי את זה כשיצא השיר הזה, אמרתי בגלוי לא אהבתי את השיר... השיר לא עשה לי כמעט כלום... ואמרתי גם שיחסית לשיר אודישנים , זה שיר בסדר גמור, בהתחשב בעובדה ששיר אודישנים זה שיר עם מסגרת מסויימת שאי אפשר לקחת ליותר מדי מקומות. ובקיצור אני לא באה לפתוח פה דיון אלא רק לומר שזה שיר בסדר בהתייחס ל... כמובן שיש פה כמה וכמה שחושבות אחרת וזה בסדר... אז אם זה קורה בתוך פורום, תחשבו מה יקרה בחוץ בקרב העיתונאים... יהיו ביקורות ויהיו משובים, יופי, אל תדאגו ג'קו מקבל על איזכורים כסף!! יאללה יום טוב וביי לכולם!

למעלה