אין להם בושה. ראש ממשלת ישראל, הרמטכ"ל. אלוף פיקוד הצפון הבטיחו

להחזיר את התושבים המפונים לצפון הארץ לגליל ולכל מקום ממנו הם פונו.
ועכשיו אם נגמרה המלחמה תושבי הצפון לא יחזרו לבתים שלהם.
זוכרים מה אמרתי לכם לפני שנה? כל התחזיות שלי מתממשות.
אבל כל התחזיות שלי מתממשות אחת לאחת כי אני חכם, רואה את הנולד, מכיר את המטריה, התבוסתנות, ראיתי את זה בעבר מאז ימי אסון חרבון אוסלו.
רבין אמר עראפתץ ילחם בטרור בלי בג"ץ ובצלם.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
יש לנו עסק עם שמאל בוגדני וימין בהמי שמאל תבוסתני , בוגדני, וימין מטומטם מהתחת.
נתנו לכם 64 מנדטים ימין וחירבנתם אותם . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו תראו מה יתגלה לכם בעוד חצי שנה.
בעוד חצי שנה תהייה כתבה באחד מערוצי הבגידה שערבים מוסלמים רוכשים את הבתים שנעזבו את השטחי חקלאות והאדמות בישובים במחירים מופקעים כלומר נגיד אם משק בית במושב מרגליות נגיד 10 דונם שווה חמישה מיליון שקל הם מציעים עבורו 10 מיליון שקל או 15 מיליון שקל.
הפסקת אש.
לאט לאט תבינו שאין לכם מדינה שהערבים המוסלמים כבשו לכם את הצפון.
הממשלה אמנם הבטיחה להחזיר אתכם הביתה אבל היא לא עמדה בהבטחות שלה.
לאט לאט אתם מאבדים את המדינה שלכם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זאת הפסקת אש חד צדדית שלא תיפסק. צה"ל ייצא מדרום לבנון ושוב פעם יסמוך על ערבים שיעשו את העבודה אבל תושבי הצפון המפונים יוציאו אצבע משולשלת לממשלה ויאמרו לה תגורו אתם שם .אנחנו מוכרים. מציעים לנו פי 3 כסף פי 4 כסף על הרכוש שלנו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
להחזיר את התושבים המפונים לצפון הארץ לגליל ולכל מקום ממנו הם פונו.
ועכשיו אם נגמרה המלחמה תושבי הצפון לא יחזרו לבתים שלהם.
זוכרים מה אמרתי לכם לפני שנה? כל התחזיות שלי מתממשות.
אבל כל התחזיות שלי מתממשות אחת לאחת כי אני חכם, רואה את הנולד, מכיר את המטריה, התבוסתנות, ראיתי את זה בעבר מאז ימי אסון חרבון אוסלו.
רבין אמר עראפתץ ילחם בטרור בלי בג"ץ ובצלם.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחח
יש לנו עסק עם שמאל בוגדני וימין בהמי שמאל תבוסתני , בוגדני, וימין מטומטם מהתחת.
נתנו לכם 64 מנדטים ימין וחירבנתם אותם . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עכשיו תראו מה יתגלה לכם בעוד חצי שנה.
בעוד חצי שנה תהייה כתבה באחד מערוצי הבגידה שערבים מוסלמים רוכשים את הבתים שנעזבו את השטחי חקלאות והאדמות בישובים במחירים מופקעים כלומר נגיד אם משק בית במושב מרגליות נגיד 10 דונם שווה חמישה מיליון שקל הם מציעים עבורו 10 מיליון שקל או 15 מיליון שקל.
הפסקת אש.
לאט לאט תבינו שאין לכם מדינה שהערבים המוסלמים כבשו לכם את הצפון.
הממשלה אמנם הבטיחה להחזיר אתכם הביתה אבל היא לא עמדה בהבטחות שלה.
לאט לאט אתם מאבדים את המדינה שלכם.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זאת הפסקת אש חד צדדית שלא תיפסק. צה"ל ייצא מדרום לבנון ושוב פעם יסמוך על ערבים שיעשו את העבודה אבל תושבי הצפון המפונים יוציאו אצבע משולשלת לממשלה ויאמרו לה תגורו אתם שם .אנחנו מוכרים. מציעים לנו פי 3 כסף פי 4 כסף על הרכוש שלנו.
המצב אפשרי וכבר כיום קיימת מגמה שערבים קונים שטחי חקלאות שעומדים להיות מופשרים לבנייה עתידית במחיר מופקע. כשאותם שטחים יופשרו, הם ייהפכו להיות בעלי הנכסים והם יודעים היטב מה הם עושים.
אז אם המגמה תתקדם גם לכיוון שציינת, הממשלה הביזיונית תוציא חוק אנטי דמוקרטי, שיאסור מכירת נחלות לערבים. אנחנו כנראה בדרך לשם. ועל זה יש בדיחה עתיקה: בחצר של דו משפחתי גרו בכיף שכן יהודי ושכן ערבי. עשה היהודי שיפוץ במטבח? העתיק הערבי את אותו שיפוץ בביתו. הוסיף היהודי חדר וסגר מרפסת? גם הערבי עשה כך. נטע היהודי עץ זית עתיק בכניסה לבית? הביא הערבי עץ זית דומה. ובקיצור: שתי היחידות היו ונותרו תמונת ראי זו של זו. עד שביום בהיר אחד, החליט היהודי למכור. פרסם. אנשים באו וראו ואחד מהם רכש את הבית ב-2 מיליןן ש"ח. לאחר כשנה, פגש היהודי את שכנו לשעבר הערבי, וזה סיפר לו שהשכן הוא מגעיל ונמאס לו לגור ליד אותו שכן. אז גם הוא מכר והסתלק מהישוב. "בכמה מכרת"? שאל היהודי. "קל. השיב הערבי. 3.8 מיליון". "אבל איך עשית זאת? אני קיבלתי רק 2"... תהה היהודי. "כי לי לא היה שכן ערבי" השיב חברו.

למעלה