אין לחם בסופר! אנשים השתגעו...

randomwinds

New member
אין לחם בסופר! אנשים השתגעו...

לחם לא מחזיק. אין טעם לאגור!

יש פרות ירקות, אבוקדו. אפילו ביצים. כל אלה מחזיקים יותר

לא מבין את האנשים. הם מנגבים את הטוסיק בפרוסות לחם ואוכלים נייר טואלט שכמובן גם אין?

או שאולי המאפיות מושבתות?

אז מי אוגר מה כמה ולמה?

xbuffalomen

New member
קנינו רק מזון יבש - אורז , פסטה , שעועית , קופסאות

שימורים - טונה וסרדינים , לחם שמחזיק בפריזר מצויין. כמה - לבערך שבועיים. למה - כי אין אמונה בגויים בטח כשהם מונהגים ע"י שבשבת

vinney

Well-known member
אני פה מחכה לרפובלינקים שיספרו לי על וונצואלה וסוציאליזם...

מדפים ריקים, תורים ארוכים - לא צריך ללכת לוונצואלה, רק להפחיד את האמריקאים שלא יוכלו לצאת מהבית כמה ימים והכל מגיע לפה בעצמו...
&nbsp
למרבה ההפתעה גם אני רואה שהרבה אנשים מעמיסים דברים מתכלים בכמויות. אבל יש גם מלא אנשים שקונים שקים ענקיים של אורז וקמח, זה הרבה יותר הגיוני בעיניי... חשבתי לקנות קצת שימורים אבל לא מצאתי משהו שבאמת הייתי רוצה לאכול, כנראה שאני עוד לא לגמרי בפניקה

randomwinds

New member
ואחרי חודש יש לו טעם של נייר טואלט

וכמאמר ביאליק, בצוק העתים האלה, יודעים אתם, אין בודקין לטעם

metm98

New member
זה באמת מוזר

הפרופסורית ואני הגענו למסקנה שעבור הילידים ההצטיידות היא משהו קטן בו הם יכולים לשלוט בתקופה של חוסר ודאות, ולכן מנחמת. התורים הארוכים, שכל כך מרתיעים ישראלי כמוני, דווקא מהווים חוויה מגבשת עבורה.

שלעצמי לא שיניתי כלום בהרגלי הצריכה הצנועים שלי. אם המצב יהיה קטסטרופלי וזומבים יסתובבו ברחובות אבזוז את בתי השכנים - מזל שהם הצטיידו הייטב!

xbuffalomen

New member
עכשיו זה רשמי - הקורונה הגיע אלינו , בתי הספר ניסגרו

והפאניקה בשיאה... בניגוד לעירונים אין צורך להצטייד בבשר , חלב וירקות ...יש לנו פרות וגינות ירק ופרי למכביר ...

placid1

New member
גינות ירק ופירות בעונה הזו, באזור שלך?

אצלנו סגרו בתי ספר, אוניברסיטאות לשלושה שבועות. לפני כמה דקות קיבלתי מייל מהקולג׳ שלי שממליץ להפסיק כל מתן טיפולים אלקטיביים ורק לתת טיפולי עזרה ראשונה. אני מסכימה עם ההמלצות, אבל מצטערת מאד על הקשיים הכלכליים שרק מתחילים עכשיו להמון אנשים, בכל העסקים הקטנים למיניהם.

xbuffalomen

New member
עכשיו אוכלים את מה ששימרנו בקיץ - אנשים כאן אשפי שימור

אוכל ... יגיע הקייץ נגדל ונשמר שוב

debby12

New member
מנהל
אפרופו - רגע של חמלה בסופר-מרקט (טרי מהבוקר)

אב הבית הלך לסופר לקנות כמה דברים (רגילים - לא משהו יוצא דופן).

לפניו בתור עמד מישהו עם עגלה מפוצצת בחבילות נייר טואלט. האב המסור שלנו לא אחז בנייר טואלט בעגלתו, אז הקונה שלפניו כנראה נתקף ייסורי מצפון על שרוקן את המדפים, ושאל אותו אם הוא רוצה חבילת נייר טואלט מה"אוצר" שבעגלתו.

אב הבית הודה על החמלה - אבל אמר שאין צורך. הוא אומר שזה היה רגע הזוי קמעא.

למעלה