אין לי אויר

בהחבא

New member
אין לי אויר

איך עשיתי את זה? איך יכולתי לעשות את ה-לא יעשה? לקחתי חיים רגילים, משפחה נורמטיבית, מתנמנמת בשיגרת חייה (בעל שני ילדים וכלב), והפכתי את עולמי. את עולמי שלי. חיי מתנהלים כשורה, על מי מנוחות, ואני בתוך סחרחרה, לא מצליחה לרדת, לא מצליחה להאט. רגע אחד אני באולימפוס, ודקה אח"כ צוללת ומתרסקת, בקרקעית הים. ואין לי אויר. אין לי אויר.... יש לי מליון סיבות למה עשיתי את זה. כמה הייתי זקוקה לזה. ויש לי מליון סיבות למה אני כלבה. אם רק היו יודעים סביבי.... אבל אף אחד לא מבחין. לא בדיכדוך, לא בדמעות שפורצות בלי סיבה, לא במשקל הרב שהשלתי. לפעמים אני נדהמת. מה עוד צריך לקרות שיבחינו? הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני לא רק אמא שלX ואמא של Y. פתאום אני גם בנאדם. אישה... ליליות טרופים. ימים ארוכים, ומחשבות. אוי המחשבות. אין לי אויר

ע ו פ ר ה

New member
אישה יקרה באשר את

לפעמים החיים משתבשים. זה יכול להיות מלווה בבכי או בחרדות. המקומות הנמוכים האלה והלא נעימים לא באו כדי שנכעס על עצמנו. הם באו כדי שנשים לב שהגיע זמן לעשות שינוי. תביטי סביבך על האנשים שעשו שינוי בחיים. אם תשאלי אותם הם יגידו לך שמשהו קשה קרה להם. המקום הזה בא להראות לך כמה חזקה את. גם כדי להתרסק צריך עוצמה. אני דרך כעסים למדתי כמה חזקה אני. וכשאספתי את השברים, מצאתי את דרכי למקום שונה. אני מציעה לך לקחת עזרה וללמוד לאהוב את עצמך. כשאת תבחיני בדברים גם הסביבה תבחין. זה יהיה ממקום של עוצמה. זה יהיה ממקום חזק. אני שולחת לך חיבוק ואם תרצי לדבר שלחי לי מסר. באהבה עופרה

למעלה