אין לי אף אחד גם לא את עצמי...

Michallllllllll

New member
אין לי אף אחד גם לא את עצמי...

אני בטיפול ואני מרוסקת לגמרי.. הכל צף בעוצמות מטורפות.. איך יוצרים עצמי? כדי לא לפחד מלבד לבד אפילו בלי עצמי! איך????

Michallllllllll

New member
לא יכולה להפסיק לבכות.. יש לי קצת

אמא.. צריכה הרבה חיבוקים!! למה?? לא רוצה ליהיות אנושית!! זה כ ו א ב!!!!!!!!!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
../images/Emo24.gif

אל תתיאשי!!!היתה דווקא כתבה בידיעות על כל העניין- פרואנה ופרומנה, קראת?

Freaking Eyes

New member
תקשיבי.. נסי להרגע..

אני מבינה שקשה לך, אבל מתוקה, עוזרים לך . יעזרו לך. גם כשמטפלים ומנסים לצאת ממשהו לפעמים נופלים תוך כדי ניסיון...אבל זה לא אומר שאי-אפשר להעמד על הרגליים. אפשר ועוד איך. אנשים שם בשבילך נכון? שם בשבילך בשביל שתבריאי, בשביל שתצליחי. זה בסדר להתרסק. את צריכה להיות עם אלה שיעזרו לחבר את החלקים חזרה. תנסי להרגע, תמצאי בעצמך את הכוח והרצון להמשיך. תוציאי את זה.

Michallllllllll

New member
אני לא מסוגלת לקום לארוחת בוקר מרגי

שה כמו עופרת. רוצה לותר להתנתק אפילו שישימו לי זונדה.. נ ש ב ר ת י! רותח לי מבפנים!! לא מ צ ל י ח ה להקים עכשיו תצמי ו מ פ ח ד ת מהתוצאה.. אבל לא י כ ו ל ה!!!! סליחה שמפילה אין כוחות נפשיים אפילו לדבר.. אני מגעילה !! ד י כ א ו ן!! איך יוצאים ממנו ל עזא זל??

מיכלי...מיכלי...

יקרה שלי. יש בך את הכוחות האלו בפנים, יש בך. עכשיו נורא נורא קשה, שאני אפילו לא יכולה להבין, אבל התוצאה...התוצאה... יקירתי, עזרי לעצמך בבקשה. אוהבת מלא.

מדהימה שלי...

מיכלי את ממש לא ררוצה זונדה, את לא רוצה איזה צינור שתקוע לך בקיבה... הדיכאו הכל כך משתק הזה הוא דבר נוראי, אבל נראה לי שאמרתי לך פעם- לפעצים צריך להגיע לנקודות ממש ממש נמוכות כדי להצליח להעלות בחזרה ורק משם להתחיל לבנות ולטפל בעצמך... את באשפוז, יש מסביבך צוות שלם שנמצא שם כדי לעזור, לתמוך והבין... תמשיכי לכתוב, אולי זה קצת ישחרר... אני יתקשר יותר מאוחר... אווווווווווווווווווווווווווווווווהבת.....

למעלה