אין לי ארץ אחרת

mikko1

New member
אין לי ארץ אחרת

לפי דעתכם, השיר ששרה מוריה בתחילת הנאום של קבוצת הבנים היה מיותר? לדעתי זה היה רעיון נחמד. מה דעתכם?

לדעתי..

הוא היה בסדר.. אבל ראיתי שהקהל לא ממש התלהב ממנו.. אפילו קצת גיחך. אולי היו צריכים לפרש להם את השיר או משו דומה :S

לא מיותר../images/Emo82.gif

אבל יכלו להציג אותו באופן שונה... השירה לא הייתה משהו ולא נראה לי שהקהל די אהב את זה...

Wild Dancer

New member
אני לא בטוח.

מצד אחד, הכוונות היו טובות - מוריה ניסתה להעביר חלק מהמסר בצורה הרבה יותר מקורית ולחרוג קצת מגבולות הנאום הסטנדרטי. אך מצד שני, "Africa Listens" הוא אירוע פתוח למדינות אפריקאיות שברובן אינן רואות את ישראל בעין יפה. שילוב כזה של שיר שמזוהה כל כך עם החברה הישראלית, אבל רק עם החברה הישראלית ("אין לי ארץ אחרת") הוא אולי לא במקום כשאתה נואם מול קבוצה שכזו. בכל מקרה, אינני בטוח אם זה מה שפגם בכישוריה של הקרוצה להעביר את המסר בצורה טובה יותר.

iritki

New member
ברור שהיא חשבה עלינו ולא עליהם

כשבחרה את השיר. זהו שיר שמזוהה עם ישראל בלבד כמו שאמרו פה . הוא נכתב דמחאה שמאלנית במקור ואח"כ שומש בהתנתקות ביידי ימניים - מה שמראה כמה אפשרלפרש אותו בדרכים שונות - אבל בשביל זה צריך להבין את המילים. בשביל האפריקאים זה היה סתם שיר. הם לא הבינו את המילים הם לא הבינו שכל ישראלי ששומע את השיר הזה מייד מתמלא בגאוות מולדת כלשהיא. אני חוושבת שהיא חשבה יותר על הרייטנינג/צופים/שופטים כששרה אותו רצתה ליצור חיבור איתנו שנאהב אותה ונראה שיש לה רעיון מקורי ושהיא יכולה לעמוד מול קהל ... ידה ,ידה,ידה. אני חושבת שזה לא היה רעיון כ"כ טוב.

shoshos

New member
אני לא הכי אהבתי את הרעיון:

בהתחלה חשבתי שזה בהחלט רעיון טוב, אבל רק כשהיא שרה הבנתי שלקהל אין מושג מה היא שרה
, אם כולם היו מבינים אז זה היה יכול להיות רעיון טוב.

לדעתי זה היה מיותר.

היתה הרגשה שאין קשר בין השיר לנאום, ואם אני הייתי חלק מהקהל הייתי מרימה גבה. חוץ מזה שהיא לא שרה כול כך טוב...

יודיX3

New member
מיותר לחלוטין. דבילי. יכלה לשיר

גם "הבית של פיסטוק" בצורה דראמטית כמו נינט והיה משיג את אותו אפקט.

למעלה