אין לי באמת מישהו לדבר איתו

UniverSon

New member
אין לי באמת מישהו לדבר איתו

זה לא שקשה למצוא עם מי לדבר.
העיניין הוא שלא עם כל אחד אפשר לדבר על מה שאני רוצה, בדרך שאני רוצה.
לא כולם רוצים להיכנס לשיחות פילוסופיות או שיחות על מטאפיזיקה. והרבה אנשים מאמינים בדברים הפוכים לגמרי ממה שאני מאמין-מה שגורם לכך שאנחנו לגמרי לא באותו ראש.

לכן התקווה שלי למצוא חבר אמת באמת באמת כמו שאני רוצה היא נמוכה.
אני מוכן להתפשר ולמצוא חבר טוב שאני יוכל לדבר איתו רק על שיחות פילוסופיות שלא קשורות למה שאני מאמין בו...וגם זה לא נראה כמו משהו קל כל כך.

אין לי מה לעשות חוץ מלסמוך על המזל ולנסות את כל האפשרויות.
מצב פשוט לא נעים שאין עם מי לדבר. זה מרגיש כמו מין תקיעות כזאת, כאילו מה שאני רוצה להוציא נמצא בפנים ואין לו מקום להתבטא, אין לו מקום שיכיל אותו.
אי אפשר לחיות רק לבד, פשוט אי אפשר לחיות רק לבד ולהיות מאושר באמת. כנראה שעברתי את השלב הזה של להיות רק לבד. זה מתחיל לשעמם. אני מחפש את האינטרקציה.

הממממממממ

אני מניחה שלא קל למצוא אנשים שאוהבים לדבר על מטאפיזיקה.
יש לנושא הזה פורומים מיוחדים? באנגלית אולי? אתרים ספציפיים?

לעומת זאת פילוסופיה זה נושא שנראה לי יותר פופולארי.
רק שאולי צריך להכיר קודם כדי שאפשר יהיה להגיע לשיחות פילוסופיות עמוקות...
אולי אין ברירה וצריך ללמוד לנהל קצת סמול-טוק שהיא לא חסרת תוכן לחלוטין ומשעממת
ולו בשביל שתהיה האפשרות להכיר קצת.

אני מעלה תהיות
לא באמת יודעת איך אפשר למצוא

מאחלת לך שתצליח למצוא את האנשים שיהיה לך מעניין איתם

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ממ יש מה לעשות אולי

אני מבין אותך היטב לי עצמי הרבה פעמים יש מחשבות תקועות שלאיש לא ממש נראה מעניין להקשיב..לפעמים גם תוקפים כי אני בא מכיוון אמוני/דתי....

יחד עם זאת את הדיעות אפשר לכתוב בבלוג למשל.בבחינת שלח לחמך על פני המים...אולי מישהו יקרא יגיב ומשם אולי חבר חדש עם עיניין משותף.

דבר נוסף, מנסיוני חברים זה תן וקח....כלומר לפעמים כדי שישמעו אותך צריך להשתתף איתם במחשבות ובדברים שלהם..קודם..כדורגל וספורט פוליטיקה וכו'...כדי שמידי פעם גם יקשבו לך..

יש גם אמרה יגעת ומצאת..אני מאמין שתמצא:)

תגובה קצת קצרה/מהירה על הבוקר

היה פה פעם בתפוז במשך כמה שנים פורום (כבר לא פעיל) שכתבו בו הרבה על נושאים מתחום המטאפיזיקה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=21
אולי תוכל לפנות למשל במסר לאחד הכותבים האחרונים שם (בהנחה שהוא עוד בעניין), או אולי בקישורי הפורום ההוא יש משהו מעניין שאפשר למצוא... (לא בדקתי)

פעם מזמן מזמן

הייתי ממש בעניין, והיתה תקופה מסוימת שאני והפורום הזה היינו חברים טובים. עד היום אני זוכרת את מספר הפורום...

אם במונח מטאפיסיקה הכוונה היא לרוחניות

עידן חדש (ניו איייג') וכד', הרי שבתפוז יש כמה פורומים העוסקים בנושאים אלה, שהם קרובים לליבי.

רמי11179

New member
מבין אותך מאוד

לפעמים אני מרגיש הרגשה דומה.
לא שאני אוהב פילוסופיה או מטאפיזיקה מצד עצמן וכשהן עומדות לבדן.
אבל אני כן נוטה לראות ולבחון דברים מעבר למעטה החיצוני שלהם, מעבר לקליפה הנראית לעין, לא מקבל דברים כמובנים מאליהם, ולא נסחף בקלות אחר מה שרוב בני האדם נסחפים בו.
ולזה קשה לי למצוא "שותפים", הן מהצד המעשי והן מהצד הרעיוני.
לכן, כמו שנתת לכך ביטוי שאתה מרגיש לבד בעניין זה, ככה גם אני מרגיש.
גם אני מציע לך לחפש פורומים העוסקים בנושאים ובתחומים שמדברים אליך, בטוח שיש כאלה באינטרנט.
תשתתף תחילה כמשתתף מן המניין, ועם הזמן תיווצר אינטרקציה בינאישית לשיחות אחד על אחד.

יום טוב

למעלה