אין לי באמת!

אין לי באמת!

אלייכם-הבלתי ניראים-שאין לי בעצם.... אני עוצרת אותן תקועות פה בגרון מכאיבות לי מאוד...לא רוצה שיצאו אני שונאת אותן והלוואי שהיה לי שליטה עליהן חצופות..לא מרפות נשארות שם..ומכירים את ההרגשה? שאתה יודע שאם רק תגיד מילה הן יצאו בכוח! אין לי אף-אחד שיקשיב,יתמוך,יבין,יאמין וירצה אותי כחברת נפש... אמא-עסוקה תמיד בבעיות שלה ולא מבינה אף--פעם את העולם שאני נמצאת בו כרגע!תמיד צוחקת ואומרת-"זה שטויות-את לא מבינה מהם חיים!" אבל אני יודעת ויודעת באמת וכמה עברתי ואיולו ידעת כמה הרבה-מטומטמת תסתכלי עלי עלי עלי ע ל י בת שתמיד תומכת ב"משברים" שלך עם אבא עם הכסף עם אחותי הגדולה או עם אח שלי הקטן-תמיד הייתי שם אוזן קשבת אבל מה איתי???מטומטמת אחת את נורא טיפשה אמא והלוואי שיכולתי להביא לך את המכתב הזה לפני שאני אלך מכאן..אולי אם הייתי מספיק אמיצה-הייתי הולכת ודי ודי ודי-ועל השולחן במטבח היית רואה פתק קטן ואני כבר הייתי למעלה מביטה בך צוחקת צחוק מאולץ...הדמעות האלה-ניצחו אותי ועכשיו המקלדת נרטבת-בגללי

ה מוזה

New member
אנחנו פה- מקשיבים....תומכים ..../images/Emo23.gif

אל תעצרי את הדמעות .. תני להן לזרום החוצה כדי שישטפו את כל הכאב . ילדה של אלוהים - האומץ הוא לא ללכת - כי אם להשאר ..בעולם האומץ להתמודד עם זמנים קשים האומץ לראות מעבר לקושי האומץ להושיט יד האומץ לבכות האומץ לחייך האומץ להודות על מה שיש . לא כולם רגישים לראות מתחת למסיכות של "הכל בסדר" שאנו עוטים על עצמנו אם הדמעות חנוקות - הרגש חנוק .. אז שחררי החוצה דמעות שחררי רגש .. אימך לא תשאר אדישה כל עוד תראי לה את המתרחש מתחת למחנק . ויש לך פה יותר מ"אף אחד" שיקשיב ..ויתמוך ויבין .. יש לך אותנו.

אניהו

New member
היי......./images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

ילדה....הדמעות לא ניתנות לעצירה. אלוהים ברא אותן כדי שיצאו. אני אכתוב לך יותר בפרטי אבל דעי לך שיש פה מספיק אנשים שיעזרו לך אם את צריכה מישהו לשוחח.להתייעץ או כל דבר אחר. אל תתבישי ואל תפחדי כי את לא לבד...באמת של האמת נשבע לך.... חייכי ילדה. נסי לראות צדדים יפים בחיים ותתפסי שיחה עם אמא.רק אל תדברי על להיעלם וכאלה...די. איתך מכל הלב.... עידן

למעלה