אין לי געגועים

מישהי141

New member
אין לי געגועים

אני יוצאת עם גבר 5 חודשים..ולסיפוק המיני אני לא מגיעה איתו... אחרי שהוא מגיע לסיפוק לא מעניין אותו...הוא אוהב אותי ומודע אבל לא מתאמץ.\ הוא אדם מקסים ומבוגר ממני ב10 שנים מי יכול לומר לי מה הסיבה ..תודה

Sודית

New member
היי מישהי141, שבת שלום לך וברוכה הבאה

"הוא אוהב אותי ומודע אבל לא מתאמץ" .... לא הבנתי, למה הוא מודע? אם אתם כבר חמישה חודשים יחד, אני מאמינה שטוב לכם ואתם עושים עוד הרבה דברים אחרים חוץ סקס. השאלה שלי היא - מדוע אינך מדברת איתו על זה ישירות? את שואלת מי יכול לומר לך את הסיבה - איך נוכל לדעת? סודית לא יודעת

שוש אור

New member
ניסית לשאול/ לדבר איתו?

נדמה לי שאת התשובות הכי טובות תקבלי אם תדברי איתו

לא הבנתי

למה בנושא רשמת "אין לי געגועים"...אולי תסבירי? ומשפט שלא מתיישב לי טוב עם "הוא אוהב" זה-"מודע אבל לא מתאמץ" כי מודע אבל לא מתאמץ הולך יד ביד עם "גומר, הולך" או במקרה הפחות טוב ,עם "אגואיסט" "מקסים" לא משאיר את אהובתו בלתי מסופקת לאחר ש"עשה את שלו"... צר לי על הנימה הפסימית אבל ככה אני מרגישה מול מה שרשמת.

אפי 7

New member
מישהי - אין חיה כזו כשגבר אוהב ומשאיר

את נשוא אהבתו עם חצי תאוותה בידה. עם כל הקסם שבאדם, זה לא קסם, קסם זה אדם שפתוח לרגשות אהובתו, חש את תחושותיה, זה ממש עצוב לשמוע על נושא זה, שכל כך הרבה דנים בו, הן בטלוויזיה, הן בעיתונות, הן בין חברים, והיום בימינו אנו - יודעים בדיוק מה לעשות. ומי שלא יודע חובה ליידע אותו. רק אהבה רגשית אינה מספקת. הגוף דורש את שלו. אפי

ושוב כמו בשרשור האהבה

האם באמת זו אהבה? להשאיר אותך במצב כזה? אם יש תקשורת דברי איתו על זה...

אפי 7

New member
לעתים אני נדהמת מעצמי שמדברת

בדייטים - לאחר שגוררים אותי לכך - בפתיחות שלמה על הנושא - אך חשה כי זה מוצא חן בעיני היושב מולי - ומי שלא מוצא חן בעיניו - שיחפש את החברים שלו

למעלה