אין לי זמן לחברים אבל חסר לי

אין לי זמן לחברים אבל חסר לי

אני אם חד הורית לשלושה בנים 13,7,4 אני גרושה כבר שנתיים וחצי בתקופה הזאת שיקמתי את החיים שלי עשיתי הסבה מיקצועית ואני עובדת בעבודה שאני מאד אוהבת וגם מצליחה יש לי חבר ובסך הכל החיים טובים אבל דבר שמאד נפריע לי זה שאין לי חיי חברה חוץ מהחבר שאנחנו נפגשים פעם בשבועיים בסוף שבוע ועוד פעם בשבוע ללילה ומדברים כל יום בטלפון כשנפרדתי מבעלי כל החברויות התנתקו לי מכל מיני סיבות ומאז לא ממש הצלחתי ליצור חברויות חדשות כרגע אני עובדת שעות ארוכות ועם שלושה ילדים וחבר בדרך כלל לא נשאר לי כח וזמן לעוד משהו אבל לפעמים יש ואז אני לבד כמו היום למשל אבא של הילדים לקח אותם לפיקניק ואני ממש לא יודעת מה לעשות האמת הי שגם מאז הפרידה נורא קשה לי בארועים חברתיים ומשפחתיים אני כבר לא מרגישה שייכת לשום מקום זה משתפר עם הזמן אבל עדיין לא נוח לי אולי למשהו יש רעיון

born to be free

New member
מפנים זמן

תמצאי על מה את מבזבזת זמן, אצלי לדוגמה זה אינטרנט או צפיה בטלויזיה וזה ה-5 או 10 דקות ביום שאת יכולה להקדיש לחברה לשאול את שלומה. ואיך ליצור חברים חדשים פשוט חפשי מה את אוהבת והצטרפי לפעילויות לדוגמה - טיולים - הצטרפי לקומונה של טיולים או טיולים מאורגנים וכו'. בהצלחה

לא חיייבים לעשות כל הזמן משהו

על עצמי אני מקה את כל הבית לפני שהם הולכים מכינה אותו למצצב של שקט ושלא אצטרך לעשות כלום כי זה החופש היחידי שיש לי אף פעם לא הישתמשתי בשרותי ביבי סיטר אם הוא לא לוקח אותם שנה אז שנה לא הייתי בחופש בהתחלה שהוא היה לוקח אותם השקט היה גומר אותי הייתי אורזת את עצמי והולכת לחברה ולא זזה מההלם לאט לאט למדתי להנות מהחופש ולא דווקא ע"י יציאה אלא להתרכז בעצמי לחטט באינטרנט בכל מה שאני לא עושה כשהם בבית אני יודעת שזה קשה אבל בסוף מוצאים את עצמנו שיהיה בהצלחה ולא לשכוח מותר לנו לא לעשות כלום אל תדחה למחר מה שאתה יכול לדחות למחרתיים

למעלה