אין לי חברות עם ילדים...

אמאיילה

New member
אין לי חברות עם ילדים...../images/Emo10.gif

ומזה באסה...כי כבר יש פחות נושאים משותפים לדבר עליהם...גם לכם זה קורה?

mishmish25

New member
מוכר וכואב

רוב החברות שלי עוד לא נשואות אפילו ואלו שכן בלי ילדים. החברים שלי שבלי ילדים לא מבינים הרבה פעמים למה אני כלכך "כבדה" שזה אומר מבחינתם למה אני לא מוציאה את שון בלילה מאוחר מהבית בשביל לבוא אליהם... או לא מבינים למה לפעמים אני שמה אותו אצל אמא שלי ולא מביאה אותו כאילו מה פתאום מגיע לי שעתיים של שיחת מבוגרים בלי לדאוג איפה שון כל שניה ומה הוא עושה ולהחליף חיתולים....

אריקרום

New member
בשביל זה יש את הפורום

חברות וירטואליות הן גם חברות! פה תמצאי אינסוף נושאים משותפים. ולגבי החברות שלך - זה ישתנה ברגע שיהיו להן ילדים. בינתיים תיהני עם הבייבי שלך, ותנסי להכיר בנות שמטיילות עם עגלה באיזה פארק ליד הבית שלך. אגב, איפה את גרה?

ליאתיש

New member
../images/Emo45.gif הגיע הזמן לחברות חדשות

ובנוסף - לכי לגן שעשועים אחה"צ ושבי שם. בטוח יגיעו אמהות עם ילדים בגילאים שונים - את כבר תמצאי חברות. וכשהילד הולך לגן - כבר מתחברים עם אמהות אחרות. לי היום יש יותר חברות "חדשות", שגרות לידי ויש להן ילדים בגילאים של הילדים שלי, מאשר החברות הישנות מהתיכון או ביה"ס שגרות רחוק וזה כבר פחות נוח. איתן אני נפגשת לעיתים הרבה יותר רחוקת.

ליאתיש אני הולכת לגני שעשועים וכולן

שם סבתות דוברות רוסית/מטפלות מבוגרות וממש לא אמהות בראש שלנו..באסה.
לא יודעת למה

אוף, גם אצלנו זה ככה. סבתות ומטפלות

מבוגרות, או לחלופין אמהות חרדיות שקצת קשה לי להתחבר אליהן...

yulilior

New member
את ואני באותה סירה

כבר אין הרבה אנשים שמתחתנחם בגיל 23 ומביאים ילדים בגיל 24- כל החברים שלי רק עכשיו מתחילים ללמוד (אחרי טילים למזרח ןדרום אמריקה) אז אני מרגישה די לבד וההזדמנות היחידה שיש לי לדבר על ילדים זה עם גיסתי(בת 31) - זה ממש מוזר לי כי היא תמיד מתקשרת לי עם מישהי מבוגרת הרבה יותר ממני. אז בואי את ואני נהיה חברות

lulyK

New member
בגילי המתקדם אין לי בעיה כזו ../images/Emo3.gif

אבל גם לפני שהפכתי לאמא, הלכתי בשמחה לגינה עם חברותיי האמהות (וריחמתי עליהן). אני חושבת שהתקופה הזו לימדה אותי הרבה.

למעלה