אין לי חברים

gililoshi

New member
אין לי חברים ../images/Emo10.gif

אני בת 13 ואני בכיתה ז' בחטיבה. עברתי למקום הזה בתחילת השנה ואני חדשה כאן ואין לי חברים. אני ב"לא מקובלות" אבל לא כיף לי איתן כי יש מישהי שהיא כאילו מחליטה על החבורה ואם לא יעשו מה שהיא אומרת היא תכעס תצעק תריב ותחרים אותך אם היית נגדה (ממש כמו בסרטים!). אם אני מנסה לחשוב על מישהי בתור חברה אני לא מצליחה כולם פשוט תינוקות! "המקובלות" לא אהבו אותי מהרגע שראו אותי. כנראה ראו שאני לא מתאימה למ"קובלות". אם ככה נישמע לכם אז "המקובלות" זה ממש לא מה שחשוב לי, בחיים לא הייתי מקובלת ותמיד הייתי מאושרת עם זה אבל כאן זה לא רק שאני לא מקובלת אין לי בכלל חברות... אני לא יודעת מה לעשות. בנוסף יש לי אח קטן שהוא מלך הכיתה בכיתה שלו- כל היום חברים מתקשרים אליו מזמינים רוצים לבוא- אין יום שהוא לא ניפגש עם חברים והשנה באתי כולה איזה 3 פעמים לאחרים ופעמיים באו אליי... יש לי עוד אח קטן בגן שיש לו שניי חברים הכי טובים והם גם כל יום נפגשים כל פעם אצל מישהו אחר... אולי זה ישמע לכם מוזר אבל זה קשה לי גם לראות את זה כי אני מקנאה בהם. זה שאין לי חברים זה שולל לי הרבה דברים לדוגמא: אין לי עם מי להפגש, אין לי עם לדבר באייסי, מייל, מסן... אין לי עם לדבר בטלפון, אין לי עם מי לשחק, אין לי את מי לשאול שיעורים וכו' אז אין לי כמעט מה לעשות, אני מתה משעמום... זה מוריד ממני הרבה אפשרויות. גם נגיד אח שלי רוצה להיות עם חבר שלו במחשב אז אמא שלי אומרת לי לקום כי הוא עם חבר, מה אני אשמה שאין לי חברה להעיף אותו??? עכשיו גם במחשב אני לא יכולה להיות! אני לא יודעת כבר מה לעשות אז אני פונה לפורום כאן... אם יש לכם הצעות מה לעשות אני ממש ממש צריכה! אז תכתבו לי מה לעשות? נ.ב בגדול המקובלות אצלינו הן: אלה שיש להם חבר, ההכי עשירות, ההכי יפות, אלו שחברות של המקובלות והם כל היום גם עם הבנים. (רוב הבנים שונאים אותי) ובבקשה אל תכתבו לי שאני עדיין קטנה וזה יעבור עם הזמן!! אני לא רוצה לחכות שאני אגדל אין לי חברות עכשיו!

supercoconut

New member
זין איתם ../images/Emo46.gif

לכי לחוג בנושא שמעניין אותך ותחפשי שם חברים.

תוך כדי שקראתי את ההודעה חשבתי מה לענות

לך בתגובה ואז לקראת הסוף כתבת שאת לא רוצה שיגידו לך שזה יעבור עם הזמן אז נהרסה לי כל התשובה :) אז אנסה להגיד מה שחשבתי וגם עוד הצעה קטנה. תראי בדר"כ עד הגיל הזה יש את כל העניין של המקובלים והלא מקובלים ואת כל החברות המפגרות האלה שכל קבוצה יורדת על הקבוצה השניה, אבל אני יכולה להבטיח לך כמעט במליון אחוז שעוד שנה כל הקבוצות האלו יתפרקו ולא ישאר להם זכר. אני יודעת שהמצב של עכשיו מציק לך ואת לא רוצה לחכות שהכל יסתדר- זה מובן וזה לגיטימי. הדבר היחידי שאני יכולה להציע לך הוא בדיוק כמו שמי שמעלי אמרה- חפשי לך איזה חוג שמעניין אותך, חוג שלא קרוב לבית ואת יודעת שלא חצי מהילדים שאת כבר מכירה נמצאים שם ותכירי ילדים חדשים :) אל תדאגי יהיה בסדר, כל תקופה רעה עוברת בסופו של דבר, אם יש לך רצון כבר עשית את חצי הדרך ! [: בהצלחה.

Eli Av

New member
ברוכה הבאה לגיל ההתבגרות

ישנם המון סיבות למה כרגע אין לך חברים, שרק את בעצמך יודעת (אולי את לא מודעת אליהם כרגע, אבל את יודעת אותם). אני לא יודע עד כמה זמן יכול לעזור, זה גיל מתעתע, מעצבן, שלפעמים גם לי בא לחנוק אותו, אני רק יודע דבר אחד, לגבי כל דבר: אם אנחנו באמת רוצים שדברים יסתדרו, מהלכים בחיים שלנו יגרמו להם להסתדר בסוף. אז קודם כל, תחיי קשרים קודמים. אמרת שאת חדשה בבצפר הזה? היום האינטרנט הוא חלל ענק להמשיך ולשמור על קשר עם חברים קודמים, יש ניידות גדולה בכל הקשור לתחבורה ובטח שבכל הקשור לתקשורת ועדכונים עם הטלפון הנייד המתקדם היום. זה יעזור לך לעבור את התקופה הקשה שאת נמצאת בה. תשתמשי במשפחה הגדולה שלך. את לא יודעת כמה פלא זה שיש לנו בני דודים, שהם בערך אותו גיל. גם לפעמים דודים עצמם יודעים ללמד אותנו לבלות..
את רק צריכה להרים אליהם טלפון, להגיד היי.. בת דודה שלי..משעמם לי, רוצה לבוא אליי? רוצה שאני אבוא אלייך? עוד דרך להעביר את התקופה. תחשבי עם עצמך מה קורה. יכול להיות שזה משהו תקופתי, קצר שנובע מהסיבה שאת חדשה במקום, ויכול להיות שיש לך בעיות התחברות עם אנשים (אל תדאגי, המחלה הזאת עוברת ולומדים ומתפתחים ממנה). אני לדוגמה בנאדם שלוקח לו זמן להתחבר ולמצוא את המקום שלו במקומות חדשים, יכול להיות שאת סוג של כמוני. את פתוחה מספיק? יש לך דעות קדומות על אנשים? את מנסה כל הזמן לחשוב איך הם רואים אותך בתור "החדשה"? לפעמים אנחנו מספרים לעצמו סיפור שהוא רחוק המציאות, וזה סוגר אותנו מחוץ לכולם. ובקיצור, תתני צ'אנס ותמתיני בסבלנות עם אופציות להיות בפינה הנוחה לך (חברים קודמים, שכנים, משפחה). בהצלחה נשמה :)

gililoshi

New member
תודה אבל...

אני גרה בצפון וכל אבל כללללל המשפחה שלי גרה במרכז. אני גרה ממש בישוב על גבול לבנון... אין לי הרבה אפשרויות... ועברתי ממקום שעכשיו הוא חצי שעה נסיעה ממני. בכל מקרה אני יודעת שאני לא נפתחת ומתחברת ישר לילדים בגילי... אני מסוג האנשים שלוקח להם זמן.. אולי כמוך =]] תודה בכל מקרה!!

עטררר

New member
שלום לך..:)

קודם כל כשקראתי את ההודעה שלך יכולתי להזדהות עם הרבה מאוד דברים, גם לי יש אחות מאוד מוצלחת ותמיד הקנאה יצאה ממני, וגם לי אין הרבה חברים במקום שאני גרה וגם אני מרגישה שיעמום לא מעט פעמים בחיי, קודם כל אפשר ללמוד להנות גם מהשיעמום אם זה במנוחה, אם זה בקריאת ספר טוב. לגבי החברה, מאוד חשוב ויפה שאת מאושרת גם עם הבנות הפחות דומיננטיות, זה משהו מאוד חשוב, כי למשל בחברה שלנו לבנות מאוד קשה עם זה שהן לא חלק מחבורת הבנות המרכזית שגם הבנים סביבם כמו שאמרת. (ותחשבי, אני בי''א, הזוי, זה המצב, אמנם לא מדברים על זה, אבל כולם רואים את זה.) קודם כל למדתי על בשרי שבמקום שלא טוב לך להיות בו, אל תהיי, אם לא טוב עם חבורת הבנות הלא מקובלות פשוט אל תהיי איתן, אני בטוחה שיש עוד חבורות חוץ מהמקובלות ולא מקובלות, אין את הבנות שבאמצע? לכי, תדברי עם אנשים, ותמצאי את מקומך, תעשי את כל המאמצים לזה הכוללים אפילו לדבר עם מישהי בהפסקה ואז לשאול אותה אם היא רוצה לבוא אלייך, תעשי זאת הכי בנימוס, בטוב לב ובשקט כלומר אל תכפי את עצמך על אף אחד תאמיני לי שזה מזמין אנשים להגיע אלייך. ועוד משהו שממש עזר לי בתור אחת עם לא מעט בעיות חברתיות - תצטרפי לכמה שיותר מסגרות חברתיות כי משם הדלתות לחברים חדשים לא נסגרות לעולם - תנועות נוער, חוגים, כמה שיותר, עד שהשיעמום הזה שאת מרגישה הרגע פשוט יעלם מהטלפונים וההזמנות שתקבלי ממקומות שוים, ותאמיני לי שאם הרצון את יכולה להגיע לשם. הכי חשוב שלא תגררי לתוך הדפוס הזה של להשתייך בזכות עושר, יופי, וחבר כמו שאמרת. נשמע לי שאת בוגרת ויכולה לעשות את הדרך הזאת, בהצלחה ... =)! אה .. גם אני גרה בישוב על גבול לבנון, באיזה בי''ס את לומדת ?

gililoshi

New member
תודה!

קודם כל תודה, אני חושבת שנתתם לי פה עצות באמת טובות ואני אשתמש בהם! אתם ממש נחמדים... לגבי מה ששאלת, מצטערת, אסור לי לומר איפה אני גרה, ובמיוחד לא כי זה מקום ממש קטן =\\ אני מקווה שלא תקחי את זה איישי ;]

gililoshi

New member
כי...

כי הבנים אוהבים רק בנות מקובלות (גם בנים שלא מקובלים אוהבים רק בנות מקובלות) והבנות המקובלות לא יתחברו לבנות שלא מקובלות זה יוריד להם ברמה...

למעלה