אין לי חברים

Bolton

New member
אין לי חברים

מה יקרה אחרי שאני יתגייס ? אני יודע שאני יכיר אנשים חדשים אבל מה יקרה עם אנשים מחוץ לצבא ? תהייה לי אפשרות לפתח איתם קשר ? אני מתגייס לקרבי דרך אגב לא יודע לאן ואני לא יחזור כל יום הבייתה זה בטוח

ש-ב-י

New member
בקשר לשאלתך:

אז ככה: גם לי לא היו חברים כשהתגייסתי, והיו כמה אנשים שלמדו איתי בי"ב או שעבדו איתי לפני שהתגייסתי, ואיתם הייתי סתם בקשר כזה של דיבורים בטלפון פעם ב..., לא היו לי חברים שהייתי יוצא איתם או משהו, ואני גדלתי במקום שאנשים נהייו שם עבריינים, ואני ברחתי מזה, לא רציתי להיות גם אני כזה, אז לא התחברתי אליהם, וכשהתגייסתי (לשריון) התחלתי יותר להכיר אנשים, ונהייתי בקשר עם יותר אנשים גם מחוץ לצבא... כרגע אני לא איתם באימונים שהם עושים, אני מחוץ לטנקים, אבל אני עדיין בקשר איתם פעם ב.. לשאול מה איתם? איך הם מסתדרים? וכו´... ואני שמח שהתגייסתי לשם ושיצאתי עם משהו טוב (עם תוצאה טובה)!!! ובקשר לשאלתך: יכול להיות שבתקופה הראשונה (שבועיים ראשונות, או חודש ראשון) של הטירונות לא תתחבר אליהם ישר, אלא הקשר ביניכם יתחזק רק במהלך הזמן, ויכול להיות שגם תתחבר אליהם עוד בימים הראשונים של הטירונות (זה גם תלוי קצת בך), אבל על כל מקרה: אתם תהייו באיזה שהוא שלב חברים טובים... תאכלו ארוחות בוקר, צהריים, ערב ביחד, תתקלחו ביחד, תעשו מטווחים ביחד, תעשו מסעות ביחד, תישנו ביחד באוהל/בחדר, תילחמו ביחד, וזה יהיה במשך תקופה רבה, אז במצב כזה שאתה נמצא יותר עם האנשים שם מאשר עם המשפחה שלך, הם הופכים להיות המשפחה השנייה שלך, ואין סיבה לכך שלא תהייו חברים גם מחוץ לצבא... שישי אחד שתצאו הביתה, אתם יכולים להיפגש כמה חבר´ה ולצאת לאיזה מועדון או פאב או כל דבר אחר, ולבלות טוב מאוד ביחד!!! תאמין לי שאתה תהנה איתם, ותכיר אותם כמו כף היד שלך... תלך על זה... אני מאוד ממליץ ללכת לקרבי.. ד"א: מתי אתה אמור להתגייס? שלך, שבי ה-
.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בולטון יקר...

הרבה שאלות ואין מענה במיוחד כשתקופה חדשה בפתח. ללא מוכר, הלא ידוע, תמיד מצטרפים סימני שאלה. מבינים את החשש, ואת הדאגה ממה שמחכה... תקופה חדשה יכולה להביא איתה גם משב רוח רענן אנשים חדשים שגם הם עומדים לפני משהו חדש, גם להם שאלות וזה אולי מכנה משותף.. אפשרות חדשה, לצור קשרים חדשים, להכיר אנשים חדשים, להשאיר את מה שהיה מאחור ולצעוד עם המבט קדימה... בולטון היקר, גם בקרבי, יוצאים הביתה לשבת, חמשוש ורגילה, ושם תמיד אפשר להמשיך כל קשר שעושה לנו טוב... אז אנחנו איתך, בדרך להתחלה חדשה מקווים יחד איתך, שתכיר אנשים נחמדים, שלא תהיה לבד ואנחנו תמיד כאן, לצידך, בדרך הלא מוכרת שעוד לפניך, ומאמינים שיהיה טוב. ((((((בולטון))))))

למעלה