אין לי חור וזה כאילו אין לי בכלל חור כזה!
R Roobie New member 11/7/07 #2 ../images/Emo6.gif נו, בעית סתימה ידועה... שום דבר שמשה קצב לא יוכל לפתור
זאדק הערס הפולני Active member 12/7/07 #1 יש לי הרגשה שהאבולוציה מנסה להגיד לה ש .. מטומטמת שכמוה עדיף שלא תזדיין כי היא עוד עלולה להתרבות בטעות ורק זה חסר לנו .. עוד מע'בולות כמוה ...
יש לי הרגשה שהאבולוציה מנסה להגיד לה ש .. מטומטמת שכמוה עדיף שלא תזדיין כי היא עוד עלולה להתרבות בטעות ורק זה חסר לנו .. עוד מע'בולות כמוה ...
G GMN New member 12/7/07 #6 יופי, עכשיו לי יש חור כי היא זיינה לי את השכל. די, חייבים להוציא את האינטרנט האלחוטי מהחוק, כל אשה עושה מה שבא לה במטבח בימינו!
יופי, עכשיו לי יש חור כי היא זיינה לי את השכל. די, חייבים להוציא את האינטרנט האלחוטי מהחוק, כל אשה עושה מה שבא לה במטבח בימינו!
N noyil New member 12/7/07 #8 חחח! נראה לך שאישה הבינה איך מתחברים לאינטרנט אלחוטי? היא פשוט הצליחה לשבור את הסורגים שמונעים את יציאתה מהמטבח ומיד הלכה למחשב של בעלה.
חחח! נראה לך שאישה הבינה איך מתחברים לאינטרנט אלחוטי? היא פשוט הצליחה לשבור את הסורגים שמונעים את יציאתה מהמטבח ומיד הלכה למחשב של בעלה.