אין לי חיים

olsen cool

New member
אין לי חיים

מחר מבחן בתושב"ע יום חמישי הבא אחרי פורים מבחן בלשון 3 ימים אחרי ב19 מבחן בתנ"ך ב20 הגשת עבודה בביולוגיה ב21 מבחן בכימיה ב23 מבחן נוסף בתנ"ך ב26 מבחן באנגלית ב30 מבחן בטימטומטיקקה ב3 לאפריל שזה היום האחרון לפני חופשת הפסח מבחן נוסף בתנ"ך! זה בסדר,אח"כ אני מקבלת לוח מבחנים חדש לאחר חופשת הפסח שכולל 2 מתכונות בלשון+מבחן נוסף מסכם+מתכונת למדעי המחשב+מתכונת בתושב"ע+מתכונת בתנ"ך+מתכונת בהיסטוריה+בגרות בלשון+בגרות בהיסטוריה+בגרות בתנ"ך+בגרות במחשבים+עוד כמה מבחנים נוספים. עד היום היו לי השנה 29 מבחנים ותחשבו שעברו 6 חודשים שמתוכם חודש אחד היה את כל החגים,שבוע של חנוכה ושבוע שלם של טיול שנתי ותקבלו שכמעט כל שבוע היו לי 2 מבחנים,זה נמאס פשוט נמאס כבר,אין לי כח ללמוד ואני כולה בכיתה י' מה הם רוצים ממני?????מה?????אני לא לומדת לתואר ראשון ולא כלום אז מה הם רוצים ממני????. יש לנו בכיתה 4 תלמידות גאונות,אבל באמת גאונות הן קיבלו אפשרות ללמוד בטכניון לתואר ראשון בכימיה וכל יום שישי הן לומדות שם מ9 עד 2 בצהריים. בגללן ובגלל עוד כמה גאונות וחרשניות שיש אצלנו(שזה בערך חצי מהכיתה)כולן נכנסות ללחץ וכולן חייבות ללמוד כי אם אני לא אלמד אני אהיה מאחור ואסור לי להיות מאחור כי הרי כולם גאונות וכולם בלחץ וכולם חייבים ללמוד וזה פשוט לא נגמר,זה לא נגמר,אני לא רואה את זה נגמר,אני רוצה להיות כבר בי"ב,נמאס לי שמלחיצים אותנו ללמוד,נמאס לי שכל מורה שנכנס חושב שהוא היחיד ותוקע לנו 1000 מבחנים,מה אני בסך הכל? אני לא יכולה בלי ללמוד,אפילו החברות הכי טובות שלי מלחיצות אותי שאם אני לא אלמד עכשיו אז אני לא אצליח בבגרות כי אם לא עכשיו אז מתי? אני לא יכולה לגלוש באינטרנט בלי להרגיש אשמה שלא ניצלתי את הזמן הזה ללמוד לאיזה מבחן,אני לא יכולה לראות טלוויזיה בלי להרגיש שלא ניצלתי את הזמן לעשות ש.ב,אני כבר לא יכולה לצאת מהבית בלי להרגיש אשמה שאני לא לומדת. אני לא חרשנית,אין לי כח,אני רוצה להיות גאונה ולא לעשות כלום ולקבל מאיות. למה אני צריכה להתאמץ בשביל לקבל 80 באיזה מבחן כשהגאונות לא מזיזות אצבע ומקבלות 100?למה זה? ואני לא תלמידה גרועה,הציונים שלי ממש טובים אבל אני לא רוצה ללמוד יותר זה עולה לי על העצבים כל היום בביה"ס שלנו-ללמוד ללמוד ללמוד! אפילו את פורים כמעט ביטלו לנו,הם רצו שביום ראשון לא נבוא מחופשים ונלמד עד 11 וזה נראה לכם נורמלי? מזל שלא הסכמנו ובסוף שינו את זה. תגידו שאני קטרנית תגידו לא אכפת לי,כי נמאס לי כבר מזה.

למעלה