אין לי חשק לחזור לעבודה

צינסקי

New member
אין לי חשק לחזור לעבודה ../images/Emo59.gif

אמנם הייתי חולה, שזה לא ממש כיף, אבל חמישה ימים שרצתי בבית, גירבצתי, קראתי, ראיתי טלויזיה, ולא עשיתי כלום. תקשיבו טוב : כ ל ו ם. חמישה שירים ביום, זה ההספק. עכשיו צריך לכנס את האיברים (וקשה לי לכנס את כולם
) ולחזור לעבודה כאילו כלום. איך כאילו כלום לעזאזל ? מה, אפשר להדחיק שהיה של שבוע בבית ? תנו לי עכשיו את הפסיכולוג שיוציא אותי מהתחושה הזאת. ס'עמק. דיברתי על זה קודם עם אשתי והיא הסתכלה אלי דרך הכוונת של הM-16 ואמרה לי "נראה אותך נשאר בבית עוד דקה". מי יציל אותי עכשיו ? מי ? צינסקי.

קסנדרה*

New member
צינס יקירי גם לי לא בא לחזור ל.....

להמון דברים, וכן מה יותר נעים מהחופש הזה שאם היה מתאפשר לנו, לשבת ולכתוב ולכתוב ולכתוב ולכתוב ועוד לכתוב,,,,, זה רק אחד בוקוסקי וקצת המינגווי ועוד כמה מעטים שהרשו לעצמם את החיים הללו, אני אפילו מוכנה להסתפק בתקופה של ראשית המדינה כשישבו "אנשי הספר" בקפה "כסית" ובערך באותה תקופה וגם קצת לפני, כך גם בבתי הקפה של הגדה השמאלית, במונפארנס ואולי גם בויליג' בניו יורק ואני מניחה בעוד מקומות בעולם. אני כותבת לך ובא לי לארוז ולברוח לאיזו דירה, בעליית גג בבית דירות צרפתי ישן עם חלונות צביעים בירוק ואדניות עם פרחים ורודים ובמיוחד אפונה ריחנית תלויות, בלב ליבה של העיר - ולהתנתק מהעולם. (יש למשפחה שלי שם בגולה דירה כזו המיועדת לאירוחים וזה מה זה מפתהההההה. אחרי קטעים דמיוניים אלה, אתה הולך מחר לעבודה ואני קמה ודוחפת את האף בין הספרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב
קסנדרה

למעלה