אין לי יותר כח למרוץ הזה..

אין לי יותר כח למרוץ הזה..../images/Emo122.gif

איך איך אני שואלת יעברו 9 חודשים לאלנה ,שלושה חודשים לריטה או איותר אני לא קולטת?אנחנו פה אצלינו בביית - נכנסנו לכוננות גמילה....... לא בא לנו על "מיכאלה" ולא נצפה בזה אבל איך נעביר את הזמן עד "יצפאן"? הפרק של היום וקצת אתמול אורלנדו
ה-malando-השחקן הזה שאני אפילו לא טרחתי לבדוק את שמו שיחק אתמול את הקטע שלו בסידרה. הצעקות שלו הפה המגעיל עם השיניים העקומות, העיניים הרעות המילים המכוערות. ממש נתן קטע קטע.
היום - הכתר היה אצל ד נ י ל ו - נתן קטע רציני - נראה היה מאוד כנה ממש דיבר מהלב - עובדה שדונה אלמה בכתה ותפסה איך הוא שלח את חץ הקופידון אל ליבה......נראה לי שיחזרו. מה עוד היה? ======STRESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תענו לי איך יגמרו את הסירה תוך שבוע !!!!!!!????????טוב אני יודעת שזה יקרה אך אנו נהיה עדים ל"מרתון של סגירת קצוות והדבקת זוגות..... יאללה ביי

שלומית16

New member
לדעתי בסופו של דבר אלמה תגדל את

הילדים של ריטה אבל זה סתם הבעת דעה אין לי מושג מה יקרה בסוף ואני גם לא רוצה לדעת עד שאני אראה את הפרק האחרון אולי ריטה תמות בלידה ואז אלמה תגדל אותם מה שהיא כל כך רצתה החלום שלה!! היא תחזור לדנילו כי בכל זאת היא ידעה שדנילו הוא רודף שמלות ופרלטטן לא נורמלי אז היא כבר תחיה עם זה כמו שהיא חיה עם זה כל השנים האלו ודנילו לא יחזור על הטעות הזו שוב!או שפעם אחרת הוא ישים קונדום טיפש!!!! וריטה הזאת כזאת מפגרת לא אכפת לה אפילו מהילדים שלה וכפי שזה נראה אם היא הייתה מפילה היא לא הייתה כל כך עצובה

Motek For Good

New member
אני לא מאמינה!!

מה זה אמור להביע כל הקטע של אורלנדו ומאוריניו? חחח עדיף היה כבר שמאוריניו היה כבר מחסל את אורלנדו ואז קפיטו היתה חופשיה להיות עפ פרדי...חבל שזה לא קרה!! ומה הקטע של קלרה הסתומה הזאת?! מה הבעיה שלה? כאילו האישה חיה באשליה שהיא ופרדי "נשואים"..יאללה שתבין שזה נגמר ותעזוב את פרדי החתיך... קפיטו יותר שווה ממנה זה בטוח!!

אלמה

היום בפרק איך היא אמרה "אני אלמה בלה בלה בלה"......כאילו יאללה מה את חושבת את עצמך ,איך היא מדגישה את השם שלה כאילו היא לא יודע מה..אפשר לחשוב מה את מתלהבת מעצמך תראי איך דנילו כרוך אחרייך ואת עוד עסוקה ביהירות!!!!

בקשר למה שאמרתי מקודם

ה"אלמה בלה בלה בלה" הזה זה היה שהיא אמרה "אלמה פירזה אל בקוקוי..."חח משהו כזה הקיצר

Camillinia

New member
מישהו מוכן להגיד לי מה קרה היום

בפרק? הלכתי למסיבה בדיוק בזמן הזה.....

למעלה