אין לי כוחות...למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן לניתוח

lozy

New member
אין לי כוחות...למה צריך לחכות כל כך הרבה זמן לניתוח

האם גם אתן חיכתן כל כך הרבה זמן? הכאבים מציקים למרות שאני לוקחת גלולות ברצף יש ימים שפשוט אין לי כוח לקום, הזמן המתנה הזה כל כך קשה לי.

simba1231

New member
באמת מייאש

לעוד כמה זמן קבעו לך את התור? ואיפה קבעת (ציבורי או פרטי)?
אני אני חיכיתי חודשיים וחצי בערך מרגע שהיה ברור שלשם פנינו (חלק ניכר מהזמן באשמתי כי קצת התמהמתי וקצת בגלל החגים). זה באמת מתיש לחכות, כבר רוצים לגמור עם זה וזהו...
אולי תבקשי מהרופא משפחה לרשום לך משככי כאבים חזקים? אני חשבתי על זה רק אחרי הניתוח, בדיעבד חבל הכאבים של האנדו' היו לי הרבה יותר קשים מהכאבים של הניתוח.

lozy

New member
הרבה זמן

קבעו לי לעוד חצי שנה אני מנסה לבדוק אופציה של פרטי. דיברתי עם הרופא לגביי משככי כאבים
נתנו לי עוד לפני שידעתי שיש אנדו אז כשממש כואב אני לוקחת נסקין או אדויל פורטה לוקח לזה שעה וקצת להשפיע אבל זהעוזר. אני שונאת להיות תלויה בכדורים
אפשר לדעתאיך קיבלת יחסית תאריך קרוב לניתוח? עשית פרטי? יש הצעות לשיפור המצב עד הניתוח?
תודה

simba1231

New member
אכן עברתי את הניתוח בפרטי

האמת שהיה לי תור לפני זה לניתוח בהדסה (שכנראה שפשוט יש שם פחות לחץ על תורים לניתוח), אבל העדפתי שמומחה אנדו ינתח אותי.
בינתיים זאת באמת בעיה, אין לי טיפים מיוחדים (מסכימה שזאת תקופה לא קלה) חוץ מגלולות ומשככי כאבים (וגם תזונה לדעתי לא יזיק...).
תחזיקי מעמד...

lozy

New member
תודה

יש לי תור לתל השומר בחודש יוני אני מנסה לבדוק תור בפרטי דרך אסותא אני מקווה שזה יהיה אפשרי ויהיה מהיר יותר כמובן אצל מומחה אנדו.

simba1231

New member
שווה גם לנסות להרים טלפון לתה"ש לבדוק אם התפנו תורים...

למעלה