אין לי כוחות נפשיים!

MOTHERHOOD2011

New member
אין לי כוחות נפשיים!

היום התקשרתי לחמתי ואפילו ביקשתי סליחה על זה שהרמתי עליה את הקול ביום שישי האחרון(למרות שעמוק בפנים לא רציתי להתנצל ממש,כי אני מרגישה שמגיע לה!) והיא במן התנשאות אמרה לי:"ההתנצלות התקבלה".
ואז המשכתי ושאלתי אותה אם יש לה יום חצי שעה שעה אחר הצהריים שניפגש שתינו לדבר?
אז היא היתה במן שוק כזה ואמרה:"לדברררררררר???" אצלי הכל בסדר!אין לי שום דבר!"
אז אמרתי לה:"כן,לדבר. יש לי כמה דברים שאני רוצה להגיד אותם,ואני לא רוצה לחכות אם זה יותר מידי"(במיוחד שאכלתי את עצמי כבר כמה ימים ואני רק סובלת מזה!).
ואז היא שתקה וחשבה,ופתאום אמרה שיש לה תוכניות היום,והיא לא יכולה(וזה היה כל כך שקוף שהיא בורחת....שהיא לא רוצה להתמודד איתי!) והיא תודיע לי (הגברת השרה) מתי היא יכולה.(חצופה
בקיצור,אין לי כוחות!!! נמאס לי ממנה ומגיסתי שעושות לי חרא על הנשמה!ונמאס לי שהיא פחדנית ותוקפנית,ואי אפשר לנהל איתה שיחה נעימה,אפילו שזה לא דברים קלים...אבל היא ישר תוקפת ולא מקשיבה גם לאחר.שזה בלתי נסבל!(אפילו הבן שלה אומר את זה עליה).
אני בסך הכל רוצה שקט נפשי ומשפחה נורמלית שאוכל לפגוש אותם מידי שישי...ושיכבדו אותי באשר אני(ויש על מה!) .
מה יהיה ,מה???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lady Stark

New member
היי

אני ממש מצטערת לשמוע שנתקלת בקיר בניסיון שלך לגשר על הפערים. מבינה כמה יכולה להיות מסתכלת תקשורת עם אנשים שנאטמים מול עימותים. אבל אני כן שמחה בשבילך שניסית משום שזה לפחות יכול לגרום לך להבין עד כמה חשובה לך תקשורת פתוחה, ושעשית כמיטב יכולתך. את יכולה להיות גאה בעצמך שיצאת מאזור הנוחות שלך מול אישה שכל כך קשה לך לדבר איתה.
יכול להיות שחמותך צריכה זמן כדי להבין שאתן צריכות לדבר. ויכול להיות גם שהיא לא תגיע לזה.
אולי תנסי עכשיו לדאוג לרווחה שלך? תעשי משהו כדי להרגיע את עצמך ותנסי לנוח לפני ההתמודדות הבאה עם גורמים שמעמתים אותך. מאוד חשוב לצבור כוחות.
תרגישי טוב.

MOTHERHOOD2011

New member
תודה Lady Stark

זו בדיוק ההרגשה-שנתקלתי בקיר.
ומעצבן אותי גם שהיא חייבת להיות עם היד על העליונה כל הזמן,הגברת.
היא ממש אטומה ולא פותחת את האוזניים שלה.כי היא חושבת שמתקיפים אותה כל הזמן. אני מאוד מקווה שהשיחה לא תהיה בצעקות.
לדעתי התקלתי אותה מאוד בכך שביקשתי להיפגש.וקשה לה להתמודד עם זה.במיוחד שאני רוצה שנדבר רק שתינו ולא בבית שלה ,בשטח שלה ליד כל האנשים שמאחוריה.

hopeful guy

New member
לעזאזל אם הם לא מכבדים אותך אז

תעיפי אותם קיבינימט.
באמת שאני לא מבין למה לנסות בכח להתעסק עם אדם שגורם לך להרגיש רע, אני בטוח שבעלך יבין אותך (הנה, הוא מסכים איתך על חלק מהדברים שאת חושבת עליה) אז למה לא לשנות את המנהג של שישי בערב אצל ההורים שלו??
מצטער אבל אני מתעצבן בשבילך!

Lady Stark

New member
חשוב להישאר מתון

אני חושבת שרוב העבודה צריכה להיעשות בתוך הבית ובסידור החשיבה והבנה של האנשים אנחנו עומדים מולם, לא על ידי צעדים קיצוניים כמו להוציא בני אדם מהחיים. יש פה ילדים שצריכים את סבתא שלהם ובעל שמסיבות מובנות לגמרי רוצה לשמור על יחסים עם אימו. מעדיפה לא לעודד לצעדים שעשויים להצטער עליהם בשלב מאוחר יותר.

hopeful guy

New member
מתון עד גבול מסוים

אבל היא סובלת מההתנהגות הזו כבר הרבה זמן, וכל מה שכתבת חשוב ונכון, אך אם זה מגיע בחבילה אחת עם שאר הירקות, אז כן, שתעיף אותם קיבינימט עד שידעו לבוא ולהתנצל, כמו שהיא ידעה להרים טלפון ולנסות להתפייס.
בשורה התחתונה, אין שום סיבה מוצדקת מספיק שהיא תמשיך לסבול "התעללות" שכזו.

Lady Stark

New member
היי

אני איתך בעניין ההתנהגות הקשה. ומעריכה את העמדה שלך ואת הסולידריות. אבל מסתייגת מלתת עצות כועסות לאדם שצריך אוזן רגועה.

hopeful guy

New member
מקובל..

אולי קצת נסחפתי עם "הכעס" בעצה שלי, אך אפשר לממש אותך בצורה הרבה יותר רגועה, בצורה שתגרום לצד השני להכנס לפורום "הוצאת תסכול"
ולהוציא את התסכול שנובע מאותה עצה שמומשה בצורה שלווה. [=

MOTHERHOOD2011

New member
אני גם מבינה את זה,אבל את מבינה ...

שאני לא יכולה להמשיך יותר ככה ולסבול גם?
וחמותי בן אדם שלא מקשיב ורק מתגונן והיא תמיד תחשוב שהיא צודקת,ובחיים לא תתנצל בפניי במשהו רע שעשתה לי,ותתקוף אותי בכל הכוח. אז מה אני יכולה לעשות עם כל הסבל הזה??? אני נתקלת בקירות

MOTHERHOOD2011

New member
היי hopeful guy

הלוואי וזה היה כזה פשוט כמו שאתה מציג את זה!
אני לא יודעת אם אתה נשוי ועם ילדים,אבל קצת קשה לי להתנתק לגמרי מהם כאשר בעלי לא מוכן להתנתק מהם ואני גם לא מצפה ממנו.אבל אמרתי לו מפורשות שאנחנו הולכים לשנות את המינון של הימי שישי האלה,ולבוא פעם בשבועיים ולא פחות מזה! וגם זה כרגע אני לא מסוגלת כי אני על הפנים! אני פשוט מסרבת לתת לחרא הזה לפגוע בנישואין שלי! ואני לא יודעת איך לעשות את זה שלי יהיה טוב מבפנים,והיחסים שלי עם בעלי לא יפגעו בסופו של דבר מכל זה! אני פשוט בדילמה ענקית!!!

hopeful guy

New member
אני בטוח שזה לא פשוט לעשות את זה.

אבל אני חושב שבעלך צריך וחייב להבין את מצבך ואת מערכת היחסים הרעועה משהו עם חמתך ושאר הגורמים שם.
אני לא נשוי ואני בלי ילדים, לכן יותר קל לי להגיד מאשר לעשות, אבל אני מאמין בזה בלב שלם, מה גם שעם גישה נכונה כמול בעלך את יכולה לנהל איתו שיחה בארבע עיניים(שיחה רגועה בלי אפשרות שזה יוביל למריבה) להסביר לו את המצב כמו שהסברת לנו ולקוות שהוא יפעל בהתאם, בין אם זה לדבר עם המשפחה שלו, להציב להם תנאים ולהסביר להם מה הולך להיות מעתה והלאה, ובין אם זה באמת לקצץ במינון של ימי שישי.

בכל אופן, לפי דעתי המצב חייב להשתנות לטובתך ולטובת המשפחה שלך.

MOTHERHOOD2011

New member
היי

בעלי מבין את מערכת היחסים עם חמותי,הוא פשוט בוחר בגישה מסויימת, והוא מאוד מאמין בכבוד ההורים,אבל אני חושבת שיש גבול,ופה זה לא קשור לכבוד.ובמיוחד שהיא וגיסתי לא ממש מכבדות אותי,כשאיני עובדת!
אגב,אמרתי לו שאני רוצה להגיד לה את התנאים שלנו מעכשיו,שנבוא רק מידי פעם...ובעלי אמר לי שלא להגיד לה את זה,אלא פשוט לעשות מה שבא לנו! לי דווקא בא להראות לה מ"איפה משתין הדג" אם אתה מבין למה אני מתכוונת

אין ספק שבשביל שארגיש טוב בכל החרא הזה,אני זקוקה לתמיכה מלאה מבעלי,וזה קצת בעייתי כי הוא לא מסוגל להתמודד מולה יותר מידי,והוא לא מוכן להסתכסך איתה.ואני גם לא מצפה ממנו,אבל אני כן מצפה לתמיכה ולהגנה ממנו.

באמת כול הכבוד...

שלמרות שהן מזלזלות בך את עדיין רוצה
לשפר את המצב באמת
ואני חושבת שאת עשית את שלך וביקשת סליחה
וזה לא ברור שמבקשים סליחה מאנשים שמזלזלים בך

ואני אומרת את זה כי אם מישהו מזלזל בי
אני ישר צועקת ושולחת אותו ( לא יפה להגיד) והוא נימחק אצלי

ואם את שואלת אותי... אבל את לא שואלת אותי אבל בא לי לענות
אז הדבר שהכי מעצבן אנשים כאלה
זה שאת אומרת להם בסוף ... טוב סיימת עם פרצוף מזלזל
תנסי אולי זה יגרום להם להפסיק

למעלה