אין לי כוח (אולי טריגר)

Raindrop23

New member
אין לי כוח (אולי טריגר)

אין לי כוח לכלום. נמאס לי מעצמי, נמאס לי מאנשים, נמאס לי מהחיים שלי.
פשוט אין לי כוח יותר. שום דבר לא עוזר. אין לי כוח לכתוב, אין לי כוח לדבר, אין לי כוח לעשות כלום, לא רוצה יותר כלום.
תמיד כשאני שמחה שיש קצת התקדמות אז זה צעד אחד קדימה וחמישה צעדים אחורה.
זה כמו לפתוח פה לשטן כל פעם מחדש ואני לא מאמינה באמונות תפלות אבל ככה זה כל פעם.
אני מדוכאת ומיואשת ולא יכולה יותר, רע לי ואני לא יכולה לסבול את זה, אין לי כוח לכלום ואין לי כוח לאף אחד וגם ככה אי אפשר לסמוך על אף אחד אז זה לא משנה.
שהכל ייגמר וזהו.

תחזיקי מעמד

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

אבל לפעמים אני לא יודעת אם יש ממש בשביל מה.

Lady Stark

New member
היי מתוקה

אני יכולה להציע לך חיבוק, וגם אולי שווה לך לחשוב על לצאת קצת החוצה ולצלם? לפעמים כשאנחנו מביעים את הכישרון שלנו זה מאזן אותנו.

Raindrop23

New member
היי ליידי

תודה על החיבוק. אתמול יצאתי לצלם בספארי ויצאו תמונות יפות אבל זה לא עוזר לאורך זמן. ועכשיו רע לי.

Raindrop23

New member
תודה מחבקת

עוד מעט אלך לישון, מקווה שמחר יהיה יום יותר טוב.

Raindrop23

New member
היי אלומה

קצת יותר טוב אבל עדיין לא משהו, תודה על ההתעניינות. אני הולכת לישון בקרוב. מקווה שיהיה לילה טוב ויום טוב מחר.

Raindrop23

New member
רע לי ונמאס לי - טריגר

נמאס לי מהכל. לא רוצה לחיות יותר. רוצה למות ועדיף דקה אחת קודם. שאמא שלי תעזוב אותי בשקט. רוצה לאכול את כל הג'אנק פוד שבעולם ולא לחשבן לאף אחד.
כל הזמן היא מתעצבנת עלי, עלק חסרת אונים שהיא לא יכולה לעזור, היא אוכלת דברים בסתר שהיא לא רוצה שאני אוכל וכשאני רואה ורוצה גם היא מתעצבנת.
שתלך לעזאזל, שאני אלך לעזאזל, לא רוצה לחיות יותר. זה לא חיים. אם רק היה לי אומץ לעשות משהו, אבל לא, אני פחדנית ותקועה באמצע. לא חיה אבל גם לא מתה.
תקועה במין לימבו מסריח ואין מוצא.

Lady Stark

New member
הי מתוקה

מצטערת שכל כך קשה.
שולחת חיבוק.
דברים עוד ישתנו. אני יודעת שכרגע קשה לך לראות את זה אבל הם ישתנו.
בעיקר בגלל שאני חושבת שהרבה מהתסכול שלך נובע מחוסר התקשורת הלקויה עם אמא שלך, וזה באמת משהו שאת יכולה לשנות, אם רק תחליטי לעשות את זה.
בואי נתחיל צעד צעד, בסדר?
תתחילי מלהבין שהמון עוד יכול להשתנות. למשל, את לא תגורי איתה לנצח. ואת תמצאי עיסוק שאת טובה בו.
בואי נתחיל אולי לחשוב איך את יכולה ליישם את הדברים האלה.
כל הצעדים הגדולים מתחילים מרעיון קטן.

Raindrop23

New member
תודה ליידי יקרה

אבל לא יודעת מה כבר יכול להשתנות. אני לא מסוגלת לגור לבד, כבר ניסיתי את זה. ויש לי עיסוקים שאני טובה בהם אבל אני לא מסוגלת לעבוד.
אין לי כוח יותר. כבר שנים שאני סובלת ונמאס לי. ולא מסוגלת לעשות כלום. אין לי כוחות יותר, די.

בסוף זה עובר

אפילו שאת מרגישה שזה לא יגמר לעולם, זה חלק מהדיכאון
וכן, אני יודעת שאת לא מאמינה לאלו שאומרים שזה יעבור, גם זה אופייני,
אני יודעת מבפנים, כי גם אני הייתי שם.
אבל זה עובר.
תחזיקי מעמד.
תלכי לטיפול, תבקשי עזרה מהאנשים שקרובים לך.
העזרה הזו יכולה לקצר את התהליך, אבל העבודה האמיתית היא שלך.

תחזיקי מעמד.

Raindrop23

New member
תודה רבה נעמה

אני מאוד מקווה שאת צודקת ושכך יהיה, העיקר שיעבור כבר.

למעלה