אין לי כוח יותר לדבר איתה (18)

UserInTrouble

New member
אין לי כוח יותר לדבר איתה (18)

קודם כל, זה יהיה ארוך אז תביאו שתייה או משהו.

לפני כמה ימים הכרתי מישהי בפורום FXP שהיא מנהלת באחד הפורומים שם שנקרא "לב אל לב". זה פורום פריקה וקבלת עצות בקשר להרגשות של אנשים.
אז היא הגיבה על איזה הודעה שכתבתי שם שבה אני אומר שאני משחק באיזה שהוא משחק והיא אמרה שגם היא והיא הציעה שנשחק ביחד.
החלפנו פרטים בסקייפ וטלפונים ודיברנו הרבה. כל יום אנחנו מדברים ממש ממש הרבה (בסביבות 8-9 שעות כל יום) והתחלתי לחבב אותה מאוד, וגם היא אותי. אבל עוד לא נפגשנו ואנחנו מתכננים בקרוב.
לפעמים כשאנחנו בשיחה, אף אחד לא אומר כלום בערך דקה עד שמישהו שובר את הדממה. יכול להיות שכבר שיש לנו כמה שעות במצטבר שבהן אף אחד לא אומר כלום.
לא הפריע לי כי נהניתי להיות איתה והרגשתי שאני ממש אוהב אותה. אבל נגמרים לנו נושאי השיחה ואנחנו עדיין לא נפגשים והשיחות מתחילות להיות ממש משעממות... יכול להיות שהבעיה תיפטר אם ניפגש, אבל אנחנו לא מתכוונים להיפגש עד פסח בגלל ששנינו די עמוסים (שנינו י"ב - בגרויות, מבחנים וכו').
ועוד משהו, היא ממש ממש גרועה במשחק הזה שהיא רצתה לשחק ביחד, אבל היא לא מודעת לזה. היא נכנסת לעצבים כל פעם שמשהו לא מצליח לה שם או שמישהו עושה משהו שהיא לא מרוצה ממנו וזה מוריד לה לגמרי את המצב רוח. אני מנסה להגיד לה שזה בסך הכל משחק ואין מה להתעצבן אבל היא לא מקשיבה. אז אני ממש לא נהנה לשחק איתה במשחק הזה.
אז אני לא רוצה לשחק במשחק הזה איתה, ואין לנו נושאים לדבר עליהם, ויש לנו עוד שבועיים עד פסח שבהם אני אמור לדבר איתה בשביל לשמור על הקשר "חם" עד שניפגש ולא לתת לו לדעוך, בשביל שנוכל ליישם את הרגשות שלנו בפגישה.
אבל אני מרגיש שאני ממש מכריח את עצמי כבר לדבר איתה... אני עדיין אוהב אותה מאוד אבל פשוט לא בא לי להתקשר אליה, כי כשאני מדבר איתה אני לא יכול לראות סדרות, אני לא יכול לשחק לבד במשחק הזה, וזה בערך כל מה שאני עושה כשאני לא מדבר איתה. וכשאני מתקשר אליה אנחנו גם לא מדברים כל כך הרבה. זה יותר עניין שיש שיחה ששנינו נמצאים בה אבל אף אחד לא אומר כמעט כלום.
לפני שהרגשתי ככה, הייתי יכול לשבת מהבוקר עד הערב ופשוט להיות בשיחה איתה, וכל פעם שעשיתי משהו שיכול אולי לפגוע בקשר שלנו, נכנסתי ללחץ גדול מאוד שהשפיע על סדר היום שלי. למשל שיחקנו "אמת או אמת" (כי אי אפשר חובה בסקייפ) ואמרתי שיש לי שאלה אבל סתם בצחוק, סתם בדיחה אידיוטית, והיא ממש התעקשה שאני אגיד ואז שאלתי אותה "סתם בצחוק אבל, מה מידת החזייה שלך?" וכמובן שהיא לקחה את זה בשיא הרצינות והייתה ככה "למה זה משנה לך?" והרגשתי רע עם זה שחשבתי על השאלה הזאת וזה אז פרסמתי שאלה בפורום שבו היא מנהלת ממשתמש אנונימי מה לעשות עם זה, והיא גילתה איכשהו שזה אני, אפילו שלא אמרתי מה שאלתי אותה באשכול עצמו.
אחרי שהיא גילתה את זה, נכנסתי ללחץ גדול מאוד ולפחד שהיא לא תרצה לדבר יותר, וזה התחיל להשפיע על החיים שלי.

ושוב, עכשיו שאין על מה לדבר, אני לא מרגיש בלחץ בכלל אבל אני בכל זאת רוצה לשמור את הקשר חם עד שניפגש אבל אין לי כוח לדבר איתה יותר... פשוט נמאס לי מלבזבז את כל היום שלי בלא לעשות דברים שאני אוהב רק בשביל לשמור על הקשר חם ואני מרגיש שאני צריך הפסקה ממנה אבל אני לא רוצה שהיא תחשוב שאני צריך הפסקה ממנה בגלל שאז היא לא תרצה להיפגש.
אני פשוט רוצה דרך לשמור על היחסים בינינו קפואים כרגע. לשמור עליהם כמו שהם עכשיו עד שניפגש, כי אני מרגיש שאני לגמרי מבזבז את הזמן שלי.

מצטער על הפוסט הארוך הזה, מקווה שיגיבו ברצינות.
נ.ב. - קוראים לי אלמוג אם תרצו לפנות אליי בשמי.

Shamy

New member
אלמוג שלום,

אני שמחה שרצית להתייעץ , תראה ברומנטיקה סייברית מה שקורה הוא שבדכ מתוודעים לבן אדם מבחינה נפשית (מי הוא,מה הוא, מה הוא אוהב ומהם קווי האופי שלו) וזאת מבלי תהליכים גופניים שקיימים ברומנטיקה שאני אקרא לה "ריאלית/אמיתית". וזה בעצם תהליך הפוך למה שקורה בדכ.(בדכ פוגשים אדם במציאות ולאחר מכן מתאהבים בנפשו). ויחד עם זאת,למשיכה גופנית תמיד יהיה פקטור במערכת יחסים והתאהבות. אין שום הפרעה שלא תדברו כל היום בסקייפ, אינכם מחוברים בירך ואתה יכול בשקט לדבר עם הבחורה לדוגמה סתם שעה בסוף היום לשאול איך עבר יומה בצורה מרוכזת ולהעביר חוויות זנ לזו ובשאר הזמן או שאל תהיה מחובר למחשב או שתשאיר את הסקייפ כבוי, נראה לי שאם גם תאמר לה שאתה מאוד נרגש לקראת הפגישה המיוחלת שלכם אבל אתה לפעמים רוצה כמה שעות בילוי לעצמך בין אם זה עם חברים או משפחה או עם עצמך וזה לא בגלל שאינך מעריך או רוצה אותה, אלא כי אתה מרגיש שזנחת מעט תחומים שחשובים לך ואתה מעוניין לאזן את המצב כאשר גם היא חלק מחייך ובתמונה והיא חלק אטרקטיבי בו. דהיינו אל תשמש בימילים פוגעניות ותשתדל להשאר ניטרלי ורגוע ואם היא תשמע היסטרית או עצבנית מזה,קח נשימה ארוכה ותסביר שוב שהיא חשובה לך מאוד אבל יש לך מספר תחומי עניין בחייך וחשוב לאזן ביניהם. מקווה שעזרתי תעדכן ואתה תמיד מוזמן להשאר בפורום גם אם אין לך מה לשאול

אולי זה הזמן להעלות את איכות התקשורת

ולבדוק אם גם היא מרגישה ככה.
אם כן, תחשבו על פתרון, אולי עד שתפגשו דברו יום כן יום לא, רק עשר דקות וכד'...

לדבר שעות כל יום יכול לשחוק כמעט כל זוג.

אלמוג 18 זה הגיל לנסות

ולא לשרוף גשרים וקשרים ברגע אחד למרות ההורמונים והתחושה שהכל כל כך טוטאלי. מצד אחד דיברתם
הרבה שעות, אבל עוד לא נפגשתם. מצד שני אתה כבר אומר שאתה אוהב אותה מאד, אז איך אתה אומר שלדבר איתה מיצית?
האם מדובר בסקייפ עם וידאו? תחפש את השלב הבא. ותדע שהשבועיים האלו יגיעו מהר ממה שתחשוב בכל מקרה.
אפשר לבזבז שבועיים בלדבר על תכניות לפגישה ולפגישות אחריה בחופש, אפשר לדבר על מה אתם עושים אחרי הבגרויות, אחרי החופש. אפשר שאם אתה אוהב אותה תתמקד לא באיך לצמצם אותה בלי לפגוע תוך שהחיים שלך כבר ניזוקים.
אלא שתשים אותה באותה רוביקה בטבלה עם הדברים שאתה אוהב לעשות? אלו שאתה מרגיש שהיא מרחיקה אותך מהם?

אני לא מדבר על זה במונח מיני. אני מדבר על זה שאם אוהבים מישהו לא חושבים על איך להוציא אותו לאט לאט מהחיים אלא
איך עושים לו טוב בחיים שלו. שוב לא במונח מיני...למרות שאתה בן 18 אתה כבר מגלה ששטויות מיניות אפשר לחשוב אבל לא תמיד להגיד לבחורות.

אז או שאתה לא אוהב אותה מספיק בשביל לספור בלב עד תום שבועיים ולנסות לקחת את הקשר לשלב הבא.
או שאתה לא חושב מספיק מקורי איך להעלות את הקשר והתקשורת בינכם כבר היום לשלב הבא, כדי שלא יגמר לך ממנה ושלא תפגע בה עם זה. כי המחשבה כבר יוצאת לך מכל המשפטים במהלך התקשורת איתה והיא קולטת בין השורות. היא בחורה, היא תמיד תבין יותר טוב ממך.

זה לא שאין על מה לדבר, זה פשוט שניכם נכנסתם לדפוס שבלוני והוא מיצה את עצמו. ואתה רוצה עכשיו פחות ממנה,
במקום להבין שדברים לא נגמרים מעצמם, זה לא שהיה לך חשק ונגמר, זה פשוט היה שם משהו ולא עשית איתו כלום. לא השקעת כלום ולא הכנסתם ביחד שום דבר חדש, אז שום דבר לא התחדש בינכם. דיברתם על הכלב, האחים וכל הדברים שהיו לדבר עליהם מול העיניים שלכם
ועכשיו צריך להפעיל את הראש קצת כדי למצוא על מה לדבר ולהכיר את הרובד הבא של האדם מהצד השני.

ועצה אחרונה תעשה לי טובה, אל תמרח אותה ואותנו עם הבגרויות, פסח או לא. אני בטוח שחצי מיום שישי ושבת ואולי גם חמישי בערב אתה לא משקיע בלשבת וללמוד עם סקייפ ושאר הסחות פתוחות ברקע, ויכלתם להפגש כבר.

שלום

כשאוהבים, כדאי לשמור קשר קרוב. קשר צריך לבסס על עניין משותף. נסה לדבר אתה על דברים מעניינים מחייכם הרגשיים, כמו תחביבים, עיסוקים, חוגים ודברים כאלה. על זה אפשר יהיה לבנות את הקשר. העיקר שתהיה נחמד אליה ותיתן לה מלים טובות וכנות ומעשים טובים וכנים. כדאי גם שתעשו דברים מענייניים ביחד ואח"כ תדברו עליהם. כיוון שנעלבה מהשאלה על החזייה, כדאי שתסביר לה שלא באמת התכוונת לשאול אותה את זה אלא זה היה סתם רעיון טיפשי לשאלה שעבר במחשבתך ואמרת אותו רק כי התעקשה שתגיד לה. אפשר לעשות עוד דברים מעניינים ביחד חוץ מלשחק.

למעלה