אין לי כוח לכתוב הודעה ארוכה

מיטללל

New member
אין לי כוח לכתוב הודעה ארוכה

קראתי את השרשור על זאת שלא יודעת מה לעשות עם זה שנדלק עליה ואחדים מכם האשימו אותה ואחדים מכם טענו שצד X לא יכול לפתח רגשות בלי שצד Y יעודד אותו? האומנם ? אתם באמת מאמינים בזה ?

קל לדבר על אחרים

אף אחד לא יצא עם מישהי שהוא לא נמשך אליה, רק כי אותה אחת דלוקה עליו.

רק להוסיף...

הבחורה (במקרה הזה) לא אשמה שמישהו רוצה אותה, והיא לא צריכה לצאת איתו רק כדי "לתת לזה צ'אנס".

Cobe Anan

New member
זה באמת בולשיט!

לא משנה מה את עושה, יהיה מישהו שיימשך לזה.. אם תהיי נחמדה ועדינה, אם תהיי ביצ`ית, אם תהיי קרה ומרוחקת- זה לא חשוב. תמיד יהיה מישהו שיימשך לזה.

TheWhiteTigris

New member
דעתי

(בתור אחד שהיה כבר כמה פעמים בשני הצדדים) - אין מה לעשות. בני אדם נמשכים זה לזה, ולא משנה איך צד אחד יתנהג, תמיד יהיה בצד השני מישהו שימשך אליו. מה לעשות? אם לא מוכנים לתת צ'אנס - להגיד את האמת (כמובן שלא להגיד: "אתה מכוער מידי לטעמי, לך תחפש סוסה אלא להסביר שזה פשוט לא זה), ואם הצד השני רוצה לחתוך, ולא לקיים שום קשר - לקבל את זה בהבנה. לא להגיד: "אבל אני רוצה להיות ידידה שלו". היו כמה שאמרו לי את זה (שהן לא רוצות משהו אבל מתעקשות על ידידות). נפנפתי אותם הרחק.

Piren

New member
אני חושב שאתה מפסיד

אם היא באמת לא מעוניינת בקשר ואין לה שום רצון אמיתי להיות ידידה שלו אז באמת מוטב שלא תגיד כזה דבר, אבל מכל סיבה אחרת, למה לא? בכל מקרה, לדעתי הפסדת הרבה מזה שבחורות שרצית לא נשארו ידידות שלך. מכל הבחורות שהייתי מעוניין בהן, אני בקשר כמעט עם כולן, ודי נהנה מכך. כל החיים שלי הייתי מאוהב רק בשתי בחורות, שתיהן ידידות שלי, החברות הכי קרובות ולא הייתי מוותר עליהן משום סיבה. ואני דווקא יודע על מה אני מדבר: עם הראשונה לא הצלחתי לדבר כמעט שנתיים עד שהבנתי את הטעות, וחזרתי להיות ידיד שלה. אגב, לכל הטוענים שזה שאתה מתאהב זה אשמת הבחורה: צודקים, אם היא לא היתה כזו לא היית מתאהב, אבל האשם זה אתה, זה שאמרו לך לא זו לא סיבה לשנוא את הבחורות האלו. בולשיט, כאילו כל בחורה שעשתה לך עיניים התחייבת להביא לה את מלוא התשומת לב או ישר אמרת לה שאין לה סיכוי. סתם נשמעים כמו אנשים שנפגעו על ידי בחורה כל שהיא, אז הם מאשימים את כל המין הנקבי.

TheWhiteTigris

New member
well...

אני לא חושב שאני מפ]סיד מכך שאם יש לי מלא ידידות ונמאס לי כבר מידידות "עודפות". כמה כבר אפשר להשקיע במליון אנשים כל אחד במקום אחר, עם אנשים אחרים ולא מהחבר'ה שלך?... ואני "מסנן" אותן לפי איך שאני רואה את זה. אם אני "מצליח" להתגבר עליה - סבבה, אפשר להשאר ידידים. זה לא כזה כואב. אבל אם אני נמשך אליה ממש,ולא יכול להפסיק לחשוב עליה - מה אני צריך אותה מול הפרצוף שלי? ומה שאמרת לגבי הפסקה האחרונה - זה קצת דפוק להאשים בחורה שאתה מתאהב בה. כלומר - ככה זה. אנשים מתאהבים באנשים, ואם לא אתה - מישהו אחר היה מתאהב בה. אז להפיל את האשמה עליה כמו שאנשים מסויימים עושים פה - זה מגוחך. (אלא אם כן, זאת מישהי שבכוונה ניסתה ללכוד אותך, ורדפה אחריך, ואז כשהשיגה אותך - היא מנפנפת אותך...)

sun232

New member
וואי כבוד../images/Emo3.gif

סתם.. אני לא מסכימה, לפחות לא במקרה שלי. זה לא שפלרטטנו, או שאני הרגשתי שאני משדרת לו משהו מיוחד. באמת שהתנהגתי אליו רגיל! הייתי נחמדה, דיברנו צחקנו, היינו עם אנשים מסביבנו... הכי נורמלי שיש.. אני חושבת שברור שיש התנהגות שמשדרת משהו, אבל זה בתנאי שהמשדר עצמו מעוניין. מה שלא נכון במקרה שלי אישית..

למעלה