אין לי כוח........שברנו צום...

אין לי כוח........שברנו צום...

טוב..לשבור צום זה הדבר הכי לא מעניין כרגע..אבל לא משנה.... אני משבט דקל בנצרת עילית, ואנחנו שבט יחסית חדש חדש ( שנתיים ומשהו על הקרקע) ואני ועוד 2 אנשים המדריכים הראשונים שם (מדריכים גדוד ה´)ואת כל השאר מדריכה הקומונה (מי שלא יודע- קומונה זהו שנת שירות...דוחים את הצבא בשנה ומשקיעים בבניית שבט חדש תוך כדי התערבות בחברה ותרימה...גרעין רעים) בקומונה יש 6 אנשים שגרים בדירה של העירייה... אז בחזרה לעינייננו...אתמול היה הפנינג+ טקס פתיחת שנה עם כתובות אש ממש יפות, ואני שמחה לבשר שהשבט שלי מונה כרגע 85 חניכים בערך (בלי עין הרע) וזה ממש ממש הרבה יחסית למה שהיה..אז כולם לאחל בהצלחה! אני מקווה שהשנה תהיה ממש ממש טובה... נ.ב- הפעולה הבאה שלי היא פעולת "הכר את המדריך"...אנחנו הולכים לעשות סגנון של מי רוצה להיות מליונר- אבל רק על המדריך... מגניב לא? ועוד בקשה...אם למישהו יש הצעה יפה לשם של גדוד ה´- אני אעריך את זה מאוד.. השמות שאני אהבתי..: גדוד אדיר, גדוד ירדן, גדוד להב, גדוד שחר, גדוד עידן.וזהו.. מחכה להצעות שירי

הייי...

קודם כל סחטיין על הפתיחת שנה זה מצוין לשבט שנה שניה! ויש לי רעינות לשמות של גדוד ה´ סופה שחף אורן אבל לדעתי תנו שם של גדוד שיהיה לו משמעות למשל לנו יש גדוד דולן שזה ע"ש המרכז הראשון של השבט שלנו לא זוכרת את השם המלא שלו אבל הבנת את העיקרון... שיש לשם משמעות זה הופך אותו למשהו מיוחד...

גם בשבט ערבה...

ויש לנו גם גדוד ירדן אבל לא אהבתי אף אחד מהשמות לגדודים שהיא נתנה במיוחד לא גדוד אדיר כאילו זה נחמד אבל זה לא נשמע לי מצלצל כ"כ...

dudu_zar

New member
נה נה נה נה נה נה נה!

שבט דקל הר יונה! מה שסיפרת על הקומונה נשמע ממש מגניב! הם בטח אנשים ממש כייפים! במיוחד מתן הוא בטח ראשגד מעולה, וגם אחלה בן אדם ואלו רק מעט מהדברים הטובים שיש לי להגיד עליו. ואגב, אני במקומך הייתי מבקש סליחה מלאוניד על כל הפעמים שקראת לו ***. אני מניח שאת כבר יודעת מי זה. גמר חתימה טובה.

השמות אצלנו בשבט

של הגדודים הקבועים אתה צריך? או האלה שלפנ?... טוב לא חשוב אמ...... כפיר ועידן = מעפילים תבור וגליל = כרמל (נראה לי) גלים והראל = יזהר לביא ודותן = היער הנגב וערבה = יגאל (נראה לי) עש גם העמק, עין גדי, אמ......גלבוע, אולי יש עוד, לא זוכרת.....אבל - מעפילים וכרמל הם ה גדודים !!!

גדוד להב, הכי יפה!!!

כל הכבוד לכם... מדריכים ראשונים
אז אולי גם תיתנו לגדוד איזה שם ראשון כזה... ניצן, או לא יודעת מה... וגדוד להב זה הכי יפה - כמו השמיניסטים של אופק רעות. ומתי שברתם צום...? שעה אחרי שהוא התחיל? ובאמת היתפלאתי ליראות פה כ"כ הרבה הודעות חדשות ביום כיפור... לא יפה...! אני עדיין צמה...יש עוד משהו כמו חצי שעה... אבל הייתי כבר חייבת להיכנס למחשב
! נועה.

אה, שכחתי את שמות הגדודים שלנו:

גדוד ד´ - גיא, שם יפה אבל לא מוצלח במוראל ה´ - שובל ו´ - ארבל (אימפריה!!!) ז´ - שניר, שם מגעיל! ח´ - ערבה, שם עוד יותר מגעיל ט´ - סופה, לא משהו י´ - יותם - שולטים!!!! י"א - יגור, איכס...! י"ב - רעים ואפשר גם גדוד שיקמה...
ואפשר גם שלשמות כל הגדודים יהיה מכנה משותף - נניח עצים, הרים, ולא יודעת מה עוד... נועה.

ממש.... זה באמת שם דפוק...

נניח שאנחנו שרים "היותמים הגיעו" מה הם שרים? "הערבים הגיעו" וב"כי יותמים אנחנו ידוע לכולם ובלעדינו אנו לא יתקיים עולם" אז הם שרים "כי ערבים אנחנו...." זה לא נישמע טוב...
נועה.

למה לא מוצלח במוראל?!?!?!?!??!?!?!?

גיא זה הגדוד הכי שווה אז אל תדברי שטיות!!!!!!!!! ואחותי אמורה להיות ברעים רק שהיא עזבה... עכשיו רק חברה שלה לירז יש לה תפקיד שם...

וגם בט" ביום שבת זה לא היה פייר!

כולם עושים:"פו פו פו *תנועות בידיים...*" ורק גיא שלא לימדו אותו עומד כמו טמבל!!!!!!!!! תגידי למדריכים שלנו! היי זה גם לא אשמתי!!!!!!!!! (אם את רוצה לראות אותי היום לכי ללקבוצה של רעות ותשאלי מי זה זיו ואז אני יגיד שזה אני....

yuyu yop

New member
אצלי זה

ה - אלונים - לא מבינים מהחיים שלהם ו - מגל!!!!!!!!!!!!! - אימפריה!!!!!!! ז - גליל - איכסססס כל השבט שונא אותם ח - סיני - nice nice ט - לביא - שם נחמד אחלה גדוד! י - הראל - שם נחמד אבל גדוד של ערסים (בלי פריחות) י"א - גולן - שם וגדוד אחלה!!!!!!! י"ב - שחף - אחלה גדוד ושם נחמד "ניטרלים" (יעני לא בשימוש) נחשול - לא שם משהו וגם לא גדוד משהו ברק - שם מכוער

BabyLove

New member
אצלנו

ד´- דולב ולהב=לבנה(כשהם יתאחדו יהיה להם שם ממש יפה) ה´- רעם ולטם=רותם(כנ"ל) ו´- אופק ואביב=אין לי מושג(גדוד אופק כלים!!!) ז- אלרן וסיני=אין לי מושג(אני לא כל כך אוהבת את השמות) ח´ יסעור(גדוד נחמד) ט´!!! ערד(השם בסדר והשכבה עצמה שווה!!!!) י´- גולן(אני שונאת אותם!!!) יא´- לוטוס(שם חמוד אבל הגדוד סתם) יב´ לביא(שם יפה...הם כל כך כלים!!!!) לפי דעתי רותם,לביא,לבנה,אופק......שמות ממש יפים לגדודים

keren14

New member
אצלנו...

ד,ה,ו-חדשים השנה, אז אני לא יודעת איך קוראים להם רק השכב"ג יודע... ז- ארבל ח-גולן ט!!!!-דביר!!!! י-אפק יא-אלעד יב-אלמוג

למעלה