אין לי כוח

ענתי44

New member
אין לי כוח

אתמול היה לי כל כך טוב. נסעתי ברכבת. התערבבתי בין כל אנשי ההיטק השבים הביתה לאחר יום עבודה מתיש. נסעתי לקניון עזריאלי לראות סרט חביב עם ידיד יקר.אף אחד לא יודע מה עובר על האישה הזו גדולת הגוף והחייכנית- אני. והרגשתי מצויין. הבוקר התחילו כאבי גב איומים כי הרמתי את אמא.זה התווסף לפצע בכף הרגל. ובכל זאת צלעתי להתנדבות שלי ורוויתי שם נחת מהקשישים שפשוט מצליחים נפלא.וקיבלתי תוצאות טובות מהממוגרפיה אז בכלל חשתי אושר. ואז אמא הגיעה.מותשת ועצבנית. ניסיתי להכניס אותה לשירותים אבל היא לא שיתפה פעולה. בסוף נאלצתי לגרור אותה מהריצפה, כששתינו בוכות. זה כל כך התיש אותי שהלכתי לנוח גם אני. אחותי שהתקשרה העירה אותי מחלום בלהות. אני לא זוכרת אם הייתי במשרד ממשלתי או מקום אחר אבל עיכבו אותי שם. ואמא חזרה מההסעה לדלת נעולה. אני רצתי ורצתי ברחוב הגב כואב לי והרגליים רועדות לי, אפילו בחלומי. ומצאתי בית ריק. התחלתי לחפש את אמא בכל מקום אפשרי והיא איננה. אפילו בחלום היו לי דפיקות לב. ובכיתי וזעקתי ואז הביאו את אמא והיא בוכה וצועקת לי שהזנחתי אותה.... פתחתי את עיניי ורעדתי כולי. לאחר שעניתי לטלפון נגשתי לחדר של אמא. מצאתי אותה שוכבת ורועדת. מבוהלת. היא הושיטה אלי ידיה וחיבקה אותי חזק כמו ילדון הנאחז ברגליה של אמו ביום הראשון בגנון.מסתבר שגם אותה העיר הצילצול מחלום רע. מה שהצלחתי לחלץ ממנה זה שחלמה שקרה לי משהו רע וניבהלה... זהו, עוד מעט שעת שינה ואני אתן ללאות ולעצב של היום לגווע לתהום הנשייה כמו שהמחלה עושה לאמא... ובבוקר אני אתן לקרני השמש ללטף אותי ולהדליק מחדש את האור בעיניי לילה טוב לכולם

לענתי , חיבוק ממני

ענתי היקרה, תמיד יהיה לך כח. את יודעת למלא מחדש את המצברים. טוב מאד שיצאת לתל אביב לראות סרט ולשחק את המשחק של "להרגיש מצויין". כמו שהזכרתי בעבר , עלינו ללמוד לשים את המחלה בצד לעיתים ולחוות דברים אחרים. רק כך נוכל להמשיך לתמוך , לעזור ולטפל באדם האהוב שכל כך חולה. מדהים איז קשר חזק יש בינך ובין אמא שלך. דרך אגב , מה שמה? שתיכן חלמתן חלום שבו כל אחת דואגת שקרה משהו לשנייה וזה מבטא את האהבה הגדולה שלכן. הלוואי על כל אם ובת אהבה שכזו , ללא תנאים. אני מקווה שכאב הגב יעבור לך ותמצאי את הדרך לטפל באמא כך שלא תפגעי בגב שלך. לילה טוב, טובה

ענתי44

New member
טובה תודה

כמו משוגעת אני לא מפסיקה לבכות. אולי החלום הזה הוא דרכה של תת המודע שלי לומר לי שאני מזניחה את אמא. זה היה כל כך מוחשי החלום איך שאני מתרוצצת כמו עכבר במבוך לא יודעת אנה לפנות ומה לעשות. כן יש בין אמא וביני קשר עמוק. תמיד היה.קוראים לה כרמלה.

ענתי , בלי רגשי אשמה

ענתי בוקר טוב, אסור לך בכלל לחשוב שאת מזניחה את אמא. איפה יש עוד בת כזו? האהבה והמסירות שלך לא ניתנות לתפיסה בכלל. את עושה את כל הדברים הכי קשים מתוך רצון לגרום לה רק אושר ושמחה ושלא תרגיש רע חס וחלילה. החלום רק מעצים את הרצון שלך לדאוג לה בכל המישורים , גם באלה שאת אולי לא מודעת להם , כמו כולנו. כי אנחנו לא תמיד יודעים מה האדם החולה חושב ומרגיש בכל רגע. אז תדעי שאת עושה הכל ועוד 1000 אחוז ממה שאפשר והכי חשוב תשמרי על עצמך פיזית וגופנית בשביל שתיכן ואנחנו , קטנים לידך , ננסה לתמוך ולשמוע וללמוד ממך. יום טוב , טובה

zs1957

New member
ענתי החזקה מכולם

היי ענתי נפלת קבלת מכה וקמת. אנחנו כולנו באותה קלחת.היום היה לי יום מטורף קריאת חוזים אצל העו"ד שלי. איסוף חומר לכתב הגנה נגד הפליפינית. אספתי מידע מאד חשוב. משרד הפנים בהרצליה הכריז עליה כבלתי חוקית בארץ לאחר ההתעללות באימי ופיטוריה.היא הוציאה ויזה בדרכון מזוייף ועובדת אצל קשיש בכפר- סבא. מה דעתך על העבריינית?הוצאתי את החור ממשרד כ"א, אך עדיין חסרים חלק מהדוחות. צריכה לבקש מהרווחה. תמוה מאד כל הנושא. בקרתי את אמא היתה הפיזיותרפיסטית והיא שיתפה פעולה יפה מאד. אחר הצהריים הייתי אצל הרופא שלי והא עשה לי היפנוזה.הרגשתי כל כך טוב. כל המתח והלחץ שנאגרו לי בלב נעלמו. הרגשתי נינוחה וזכה מלאת אנרגיות חיוביות. זה היה פשוט נפלא.מומלץ לחוות את ההרגשה הטובה הזאת. כל טוב זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה