אין לי כותרת.. ייעוץ?

אין לי כותרת.. ייעוץ?

מכירים את ההרגשה כשהעצב משתלט ואין לאן לברוח.. רק להיות בבית , כשאין אף אחד ברחוב והלב פשוט רק רוצה לצרוח ולצרוח.. ככה אני מרגיש עכשיו.. הכל שקט לי מסביב.. אני חושב ואין לי תשובות.. אבדו לי הכוחות להמשיך לחיות באשליות.. למה.. למה אני מאוהב כל כך.. הכל אצלי סורר ערפאל.. כל פעם שאני חושב עליה הכאב ללב שלי שוב חודר והעצב לא עובר.. אני כל כך אוהב אותה.. מאוהב בחיוך הטיפשוני שלה, בעיינים הכחולות והנוצצות שלה.. בידין הרכות שלה.. בריח גופה המדהים.. אני מוכן לתת לה הכל.. לעשות בשבילה הכל.. , אני כל כך מאוהב.. כל כך קרוע לגזרים.. כל פעם זכרונות מכל מיני מקרים שיצא לנו להיות ביחד.. זכורונת כאלו נעימים שעכשיו פשוט כואבים.. ואותם הרגשות כל פעם שבים , עולים ושוב אותם דמעות מעייני זולגות , ושוב אני מבטיח לעצמי יותר אני לא אחכה לאהבה שלה.. כולם אומרים לי תעזוב אחי, תוותר, הם לא יפרדו , היא רגילה אליו כבר , זה אובססיה קשר של 3 שנים לא יתפרק בקלות גם כשהמצב לא טוב הם ידעו להתגבר.. אני בעצמי היית בקשר של 5 שנים.. אני יודע מה זה לפרק חבילה כזו.. מי כמוני יודע מה חזק הוא כוח האובססיה.. מה חזק הוא כוח ההרגל ויכולים לעבור עוד שנים עד ששניהם יבינו מה שהם כבר יודעים מזמן שאהבה כבר אין אבל הפחד הזה להיפרד ממי שגידל את מי כל השנים האלו.. בנתיים.. אני נשאר עם לב מלא ערפאל.. חשוך.. עצוב.. שבור.. כואב.. עם אותם לילות אפורים וקרים לבד ועם אותן תקוות או שכבר בעצם אשליות.. שיום אחד מתי שהוא.. היא תזכר בי , ברגשות שלי.. בכל אותם הרמזים הגסים שקיבלה ממני שאני רוצה אותה.. אולי היא תיפרד ממנו כמו שכמעט עשתה ותבוא אלי, תיקשר בין זרועותיי ואני יעניק לה את כל החום והאהבה שהיא רק תרצה.. אולי אז.. אני יוכל לעמוד לצידה ולאהוב. רק לאהוב.

magenta73

New member
אתה יודע מה,

אף פעם לא ממש הבנתי, או יותר נכון, אולי לא כ"כ רציתי להבין, את האובססיה והאהבה שכזו, התאהבות, למשהו שהוא לא שם, איתך, באמת. בין אם זה במקרה שלך - כשהבחורה עם משהו אחר, ובין גם במקרה שלי - שם הוא אמנם לא היה עם אף אחת, אבל גם לא איתי. אני יכולה לכתוב שאני לא מבינה איך אפשר להיות מאוהב באמת במשהו שלא איתך. אז אני יכולה לכתוב, אבל הקטע הוא שאני כן מבינה, איך אפשר לחשוב לפחות שאתה מאוהב. חופשי יכולה לדעת ולהבין. בגדול, אני הבנתי, שאני נאחזתי בפנטזיה. והפנטזיה הזו נתנה לי שקט. אני לא צריכה להתאמץ יותר או באמת לנסות משהו חדש עם משהו חדש, כי יש אותו, ואני "אוהבת" אותו כ"כ, וזה לא אני, זה הוא והעולם האכזר שלא נותן לי אותו. זה לא שאני, נגיד, מפחדת להיכנס לקשר אמיתי ולאהוב באמת ולכן בוחרת משהו שלא יכול לאהוב אותי חזרה, לא. מה פתאום... אקיצר מותק, מצטערת, אתה לא מאוהב. ואתה יודע מה, אתה מנצל אותה לבריחה האישית שלך מלקיחת אחריות על קשר בוגר. ומילא זה היה עם משהי שכן פנויה, אבל לא - פה יש בעיה נוספת, היא גם לא פנויה. ואתה חושב, כשאתה יושב שם בחוץ, ומסתכל עליהם על הצד, שהם בזוגיות לא טובה. איך אתה יודע את זה? זה מה שנוח לך לחשוב. אני באמת מציעה לך לבדוק טוב טוב למה האובבסיה הזו שיש לך לאישה שלא פנויה ריגשית אליך.

היא בעצמה סיפרה לי

שהקשר שלה איתו לא טוב.. שרע לה איתו.. שיש רגעים שהיא פשוט שונאת אותו.. היא כמעט ונפרדה ממנו כמה פעמים.. אפילו זה קרה כבר ובגלל שמאוד סבל ונכנס למשבר ממש עמוק עם עצמו היא חזרה אליו מתוך רחמים . ציטוט מדויק ממנה. אני לא חושב שאני בורח מעצמי היו לי קשרים מעולם.. אני פשוט אוהב אותה.. אני פשוט רוצה אותה.. אחחח אני רק חושב על העיינים היפות שלה אני כולי נמס ונמוג ממנה.. אני כל כך מאוהב.. לא חושב שזו בריחה ממשהו

magenta73

New member
Tני לא חושבת שאתה יכול להסיק מכך

משהו, אולי אתה איש סודה או מה שלא יהיה, והיא מספרת לך דברים בזמנים קשים, אבל העובדה היא שהיא איתו. לא איתך.

אבל עדיין זה אומר משהו על הקשר שלהם

תראי אני לא מייחל לה להיפרד ממנו.. כאילו חלק ממני כן.. אבל זה לא משהו שאני רוצה בכוונה רעה.. אולי הייתי איש סוד ואולי לא.. מה שכן אני יודע שאני אוהב אותה.. אוהב אותה נורא.. ונכון לעכשיו מוכן לחכות לה

למעלה