אין לי כותרת מקורית, אבל זה בכ"ז...

• פותח הנושא Deanb
  • פורסם בתאריך

Deanb

New member
מזל טוב למכבי ת"א על הזכייה!!! ../images/Emo13.gif

shalehet

New member
בדיוק באתי לרשום לפני שאני יוצאת

מזל טוב... לא שזה ממש מעניין אותי.. אם לא אחותי אפילו לא הייתי יודעת אם זה כדורסל או כדורגל..חחח

Juliann

New member
מכבי אלופהההה שאראס ענקקקק!!!!!!!!!

+ חולה על פארקר
[למרות שהוא פישל בגדול היום...]

נועה167

New member
יאללה מכבייי!!!!!!!!!!!!!!!!

פארקר שווה!!! איזה חמוד!! ומכבי אלופההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

shalehet

New member
נצל"ש לאוהבי קארי! וקונסטנטין..../images/Emo140.gif

נוספו עוד המון תמונות לשרשור של קארי וכמה תמונות מפתיעות של קארי וקונס...

../images/Emo43.gif עסקים קטנים ועבודה מהבית

היום ב-18:00 יתארחו בפורום עבודה ועסקים מהבית נציגי הקרן לעסקים קטנים שי קורן ורינה ברנר שיענו לשאלות הגולשים בנוגע לפעילות הקרן. הגולשים מוזמנים לצרף את שאלותיהם כבר עכשיו.
מנציחים את הנופלים לקראת יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולנרצחים בפעולות הטרור, אנו מזמינים אתכם להנציח את זכרם של האנשים הקרובים אליכם, שנהרגו במערכות ישראל או נרצחו בפיגועי תופת. את הסיפורים, הזכרונות , השירים והתמונות שנאסוף מהפורומים, הבלוגים והקומונות אנו נציג בדף הבית של תפוז אנשים החל מערב יום הזכרון ועד צאתו.

Deanb

New member
קיבלתי את זה!!!!!

חחחח, אני מתכוון שקיבלתי את 2 ה-DVDS של שתי העונות של פופ איידול שהזמנו לי מאמזון לכבוד היומולדת! וואו איזה ביצועים, איזה שופטים, איזה קהל! מדהייייייים... תגידו, מה אתם יודעים על פופ איידול? תכתבו כל מה שבא לכם...

../images/Emo26.gif אירועי היום בתפוז 10.5.05

היום ב-17:30 יארח פורום שיווק ופרסום את גדעון עמיחי, מנהל הקריאטיב ושותף בשלמור אבנון עמיחי, שיענה על שאלות הגולשים. הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם כבר עכשיו.
ובשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר גל מאירי, מנהל היחידה הפסיכיאטרית לגיל הרך במרכז הרפואי והאוניברסיטאי "סורוקה" באר-שבע. ד"ר מאירי יענה על שאלות הנוגעות לאבחון וטיפול בגיל הרך. הגולשים מוזמנים.
גולשי ה-Blogtv שימו לב - היום, יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, לא יתקיימו שידורים למבוגרים בלבד ב-Blogtv של תפוז. השידורים ישובו לסדרם מחר החל מהשעה 22:00.

Billy4

New member
../images/Emo58.gifשאלה../images/Emo58.gif

בו שר שיר שקוראים לו I Don't Want To Be?

כן.. ואני לא חושבת שזה ספויילר כי

זה היה לפני שבועיים... אבל אולי לטובת אלה שרואים בערוץ 11 אז כן וזה מתוך הסדרה מגרש ביתי

Fairywitch

New member
פיספסתי את המשחק כי שמירטפתי...../images/Emo10.gif

לא נורא
העיקר שניצחנו

Fairywitch

New member
ראיתם מה עשו בשער תפוז../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

כנסו לתפוז ראשי- הכדור גם קופץ...

למעלה