אין לי כותרת מקורית ,אבל עדיין זקוקה לייעוץ

shikma r

New member
אין לי כותרת מקורית ,אבל עדיין זקוקה לייעוץ

די מהיר האמת אז ככה אני רוצה להשקיע בנגן מוזיקה כמה מאות. אני יודעת שבעקרון כולם מדברים עושים ומחרבנים את האייפוד של אפל, ובאמת איכות השמיעה של הנגן מעולה אבל יש לי בעיה עם אפל וכל עניין האייטונס שלהם הם צריכים מחשבי אם. שזה אומר שאתה יכול להעביר שירים רק ממחשב אחד,או למחוק הכל בתור בחורה שמטיילת המון בעולם,זה לא מתאים לי אני צריכה ניידות איתו ואפשרות להעביר שירים מכל מיני מחשבים העניין שאיכות המוזיקה ממש ממש חשובה שלי בתור (סוג של..) מוזיקאית, ככה שאני לא מוכנה להתפשר על איכות אני לא מבינה בענייני חברות ומה טוב ולא טוב כך שלקיצור ולמי שעדיין לא עלה על השאלה :) איזה נגן מוזיקה עם המון (אבל המון) זכרון ואיכות טובה של שמיעה אני יכולה למצוא שמגיע לרמה של אייפוד? אני משקיעה בזה המון כסף ככה שאני צריכה משהו עמיד כמו אייפוד שמחזיק זמן כמה שנים ולא נהרס מכל שטות תודה על העזרה (וואו ממש חפרתי לכם בהודעה הזאת אני מתנצלת) :)

תגדירי המון.

אני מניחה שאת מתכוונת על הגדלים של הקלאסיק[120 ג'יגה] ואז זו בעיה קטנה. יש את הזון, אבל לו יש תוכנה כמו אייטונס ואומרים פה שהיא גרועה, וכל שאר האחרים שאפשר לחשוב עליהם אלו נגני PMP של קואון או ארכוס - הקאצ' הוא המחיר. אמרת כמה מאות וזה לא בדיוק מאות, "קצת" יותר, זה בכיוון ה2000 שקל בישראל. (לדוגמה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6403&perur=2&t=12&c=372) אלו כמובן עם איכות שמע טובה - חוץ מזה שיש לנכס לאוזניות יותר את עניין השמע, הרבה משתמשים באוזניות פשוטות ואז גם אם יהיה לך נגן מעולה זה לא ישמע כ"כ טוב. אם נרד קצת בגודל יש 32 ג'יגה נחמדים(הוויו, שניתן להרחבה - משמע 32+16=48 ג'יגה[ואפשר לקנות כמה כרטיסים, אם זה נוח לך]. או הS9 והO2.)

יאיר B

New member
S9 לא ניתן להרחבה.

ב-32GB עם אפשרות הרחבה יש את הא-O2 של קואון (נגן גדול) או את הוויו של סנדיסק (ראיתי אותו היום, יותר קטן מה-O2 אבל עדיין די גדול, מסך 2.4").

למעלה