ממממ...
ובכן, שמי מרים. (מישהו טורח בכלל לעיין בפרטים?, אני כן). מעולם לא השתמשתי בניק הקשור בעולם הטולקינאי, אולי בגלל שיש תחומים רבים בהם אני מתעניינת, בין הניקים שלי ישנם FREAKONIT (במומנט ספונטי-קיטשי שכזה, MOE- נשמע לא רע, ומאגד את השם הפרטי ושם המשפחה, וכן MIRIAM O) בחדרי נמצא פוסטר של גולום, ואני מחזיקה (מסתירה?) אחד מגולגל של פרודו בארון. מעליו מתנוסס לו ג'אר ג'אר בינקס בגאווה, אך אני חייבת להודות שהתעמקתי במלחמת הכוכבים הרבה פחות, משום שבדורינו ההמשכים לא חידשו הרבה, והייפ הסדרה המקורית מהדהד בחדרי חדרים אליהם לא מצאתי גישה. ישנם ברשותי שני הפסקולים הראשונים, ואני מניחה שארכוש את האחרון בהזדמנות (זה תמיד נמשך זמן, כי אני מעדיפה לרכוש אלבומים אחרים כל עת שאבקר בחנויות הדיסקים...), ונדמה לי שעדיין נמשך המבצע על "מדריכי הסרטים" של הטרילוגיה בדיזנגוף סנטר, זה הזמן לקנות את שני האחרונים שאין ברשותי. את היסטריית שרה"ט הכרתי רק בשנים האחרונות, מאז הופעת הטריילרים, אלה שאגדו את אהבתי לקולנוע ופנטזיה (שהרי הייתי מאותם ילדים שגדלו על "המסע שאינו נגמר", "מבוכים ודרקונים" בוריאציות משונות, חינוך למוסר, אהבה להיסטוריה, תרבויות עתיקות ו9 שנים של מכירת הנשמה למערכת החינוך הדתית-לאומית), איכשהו, יחד עם המעבר לתיכון, התעוררה משנתו של טולקין לחיים, ויחד עימה מר אליהו שהסתובב לחבר'ה בהוליווד בין הרגליים כמה שנים טובות. בטיזר הראשוני אי שם ב2000 היה קשה מאוד להבין מה הם בכלל רוצים מיהם היצורים האלה, למה מוצגת בפנינו איזושהי טבעת קסומה, ולמה מספרים בכזו מורא בדבר איזו אגדה ?, כתרבות הפופ זורמת בעורקייך, השאלות האלה מושתקות פחות או יותר, וכחלק מהתפתחות הסרקנות הטבעית אתה הופך לג'אנקי מהופנט, עם פוסטרים על הקירות ותחומי עניין מוזרים. עד כה היה נחמד, והיי, אנחנו לא לבד!