אין לי כותרת.
|מרי|

p r u d e n s

New member
אין לי כותרת.../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

אבל כן יש לי שאלה! האם יש לכם כינוי שקשור ל"שר הטבעות"? לא רק בתפוז. (גבריאל, אתה מקבל פטור
). וגם- אקססוריז, כן או לא?

p r u d e n s

New member
ואני...../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

אני די אובססיבית למרי, אז מן הראוי שיהיה לי כינוי לו
חברותיי קוראות לי "מרי שלכה". אקססוריז, לא.

•aniviel•

New member
../images/Emo45.gif

השם שלי כאן זה השם האלפי שלי
לפחות לפי אחד האתרים בהם אפשר לבדוק את הדברים האלו.. חח ואני אישית מאוד אוהבת אקססוריז (מרצ'נדייז), אני נהנית מהשטויות האלה (ויש מספר אנשים בפורום שהיו אצלי בבית ועדים לכך... חח)

moran500

New member
גם לי יש :))

באיסייקיו הניק שלי הוא Anduril אקססוריז... יש לי בערך פוסטר בחדר... אבל אני מתכננת (לעשות) חולצת שר הטבעות. אם זה נחשב... זה יותר פרטי לבוש

הניק שלי..

אקססוריז? הזכרת לי חנות באנגליה
. אני מניחה שהכוונת למרצ'ינדייז. אין חוץ מהרבה תמונות במחשב ורוב הספרים בבית.

פרפר15

New member
באיי סי קוראים לי .................

את שמי באלפית
Alatariel Minyatur אבל כולם קוראים לי דני

moe777

New member
ממממ...

ובכן, שמי מרים. (מישהו טורח בכלל לעיין בפרטים?, אני כן). מעולם לא השתמשתי בניק הקשור בעולם הטולקינאי, אולי בגלל שיש תחומים רבים בהם אני מתעניינת, בין הניקים שלי ישנם FREAKONIT (במומנט ספונטי-קיטשי שכזה, MOE- נשמע לא רע, ומאגד את השם הפרטי ושם המשפחה, וכן MIRIAM O) בחדרי נמצא פוסטר של גולום, ואני מחזיקה (מסתירה?) אחד מגולגל של פרודו בארון. מעליו מתנוסס לו ג'אר ג'אר בינקס בגאווה, אך אני חייבת להודות שהתעמקתי במלחמת הכוכבים הרבה פחות, משום שבדורינו ההמשכים לא חידשו הרבה, והייפ הסדרה המקורית מהדהד בחדרי חדרים אליהם לא מצאתי גישה. ישנם ברשותי שני הפסקולים הראשונים, ואני מניחה שארכוש את האחרון בהזדמנות (זה תמיד נמשך זמן, כי אני מעדיפה לרכוש אלבומים אחרים כל עת שאבקר בחנויות הדיסקים...), ונדמה לי שעדיין נמשך המבצע על "מדריכי הסרטים" של הטרילוגיה בדיזנגוף סנטר, זה הזמן לקנות את שני האחרונים שאין ברשותי. את היסטריית שרה"ט הכרתי רק בשנים האחרונות, מאז הופעת הטריילרים, אלה שאגדו את אהבתי לקולנוע ופנטזיה (שהרי הייתי מאותם ילדים שגדלו על "המסע שאינו נגמר", "מבוכים ודרקונים" בוריאציות משונות, חינוך למוסר, אהבה להיסטוריה, תרבויות עתיקות ו9 שנים של מכירת הנשמה למערכת החינוך הדתית-לאומית), איכשהו, יחד עם המעבר לתיכון, התעוררה משנתו של טולקין לחיים, ויחד עימה מר אליהו שהסתובב לחבר'ה בהוליווד בין הרגליים כמה שנים טובות. בטיזר הראשוני אי שם ב2000 היה קשה מאוד להבין מה הם בכלל רוצים מיהם היצורים האלה, למה מוצגת בפנינו איזושהי טבעת קסומה, ולמה מספרים בכזו מורא בדבר איזו אגדה ?, כתרבות הפופ זורמת בעורקייך, השאלות האלה מושתקות פחות או יותר, וכחלק מהתפתחות הסרקנות הטבעית אתה הופך לג'אנקי מהופנט, עם פוסטרים על הקירות ותחומי עניין מוזרים. עד כה היה נחמד, והיי, אנחנו לא לבד!

nowhere woman

New member
אני...

אין לי כינוי שקשור בשר הטבעות. יש לי שני פוסטרים אבל גם הם נמצאים מקופלים, בארון.

אלרוס

New member
אלרוס, קשור בשה"ט ?

אכן! האח של אלרונד, בנאדם והמלך הראשון של נומינור...

אלרוס

New member
אני מניח שכולכם יודעים

את הדעה שלי בנוגע במרצ'נדייז, אם לא אז פשוט, אני ראש העמותה נגד...

זה באמת מעצבן

מרצ'נדייזרס, זה פשוט יותר מדי התמסחרות של סרט/ספר... קחו לדוגמא את הארי פוטר..! זה כל כך התמסחר שזה הפך להיות פשוט ספר/סרט ירוד... *וסליחה אם פגעתי כאן במישהו, אבל זאת הדעה שלי
*

אלרוס

New member
יש שוני

עם לדוג' גל מני ציורים מהספר אין לי בעיה אבל שזה מגיע להערצה עיוורת שמונעת מזה שהסרט מפורסם זה כבר ממש מעצבן.

p r u d e n s

New member
או למשל,../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

כשאתה הולך ברחוב ורואה ילדים עם כל המרצ'נדייז שקיים, כמו במקרה של הארי פוטר, הבצפר שלנו היה מלא קלפים

למעלה