אין לי כותרת

אין לי כותרת

אני נוסעת לפולין עוד פחות משבוע. וכמו שרובכם יודעים יש שעות של נסיעה באוטובוס מה שאומר צריך המוני דיסקים!! בבקשה אנשים טובים תכתבו לי מלא שירים בעברית יפים אבל לא מזרחי טראנסים או כאלה ולא היהודים או מוניקה או עברי לידר ( כי יש לי את כל השירים שלהם כבר..) ואם יש לכם יפים באנגלית אבל לא שירי אמטיוי ולא שירי רוק כבד מידי. תודה רבה!

בבקשה...

רותי נבון - גשם בעיתו גלי עטרי - אין לי ארץ אחרת גלי עטרי - מקיץ אל חלום גלי עטרי - יש לך שמש אביב גפן - עורי עור אושיק לוי - יונתן סע הביתה אחינועם ניני - קרן אור אריק איינשטיין - עטור מצחך אריק איינשטיין - בגללך אריק איינשטיין - עוף גוזל <יש גם גרסה של גידי גוב ושלמה ארצי> אריק איינשטיין - דמעות של מלאכים <יש גם בגרסה של יהודית רביץ וגידי גוב> אריק איינשטיין - כמה שטוב שבאת הביתה אריק איינשטיין ושלום חנוך - גיטרה וכינור אריק איינשטיין ושלום חנוך - ילדים של החיים אריק איינשטיין ושלום חנוך - אבשלום אמני ישראל - כתונת פסים אסף אמדורסקי - זה מכבר אסף אמדורסקי - יקירתי ארקדי דוכין - היא לא דומה ארקדי דוכין - חדר משלי ארקדי דוכין ומיכה שטרית - הוא לא ידע את שמה אתי אנקרי - מיכאל אתי אנקרי - אני רואה לך בעיניים ברי סחרוף - עוד חוזר הניגון ברי סחרוף ויזהר אשדות - זה זמן קסם גידי גוב - אין עוד יום גידי גוב - הנסיך הקטן גידי גוב - יש אי שם גידי גוב - שלל שרב גידי גוב ודנה ברגר - מה אכפת לציפור גידי גוב ומיקה קרני - מקל ואבן דוד ד'אור - כל הכוכבים דייויד ברוזה - סגליות

עוד בעברית...

דנה ברגר - מחכה לו דנה ברגר - חמימות חולפת דנה ברגר - אהבה דנה ברגר - עד הקצה דנה ברגר - לומדת לעוף החלונות הגבוהים - אינך יכולה החלונות הגבוהים - האהבות שלי החלונות הגבוהים - זמר נוגה החלונות הגבוהים - ילדה קטנה החלונות הגבוהים - מה איתי הפרוייקט של עידן רייכל - אם תלך הפרוייקט של עידן רייכל - מדברים בשקט חווה אלברשטיין - לונדון לא מחכה לי חווה אלברשטיין - אדבר איתך חמי רודנר - גאולה חמי רודנר - סוד הדברים הפשוטים חמי רודנר - מלנכוליה חמי רודנר ודן תורן - אמפריות נופלות יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים יהודה פוליקר - ג'ינג'י יהודה פוליקר - כשתגדל יהודה פוליקר - פרח יהודה פוליקר - יש דברים שרציתי לומר יהודה פוליקר - פחות אבל כואב יהודה פוליקר - מה יהיה יהיה יהודית רביץ - מה עושות האיילות יהודית רביץ - הילדה הכי יפה בגן יהודית רביץ - בך לא נוגע יהודית רביץ - מישהו יהודית רביץ - איזו מן ילדה יהודית רביץ - באה מאהבה יזהר אשדות - התחלות יזהר אשדות - יש לך אותי יזהר אשדות - מלך שלך יזהר אשדות - מה תאמרי יזהר אשדות - מתאהב בך מחדש יזהר אשדות - נעה של הים יזהר אשדות - צילו של יום קיץ יזהר אשדות וקורין אלאל - תן לי קצת ממך יצחק קלפטר - צליל מכוון ירדן בר-כוכבא - אומרים ישנה ארץ ירמי קפלן - גלי ירמי קפלן - כבר עכשיו כוורת - היא כל כך יפה כוורת - נתתי לה את חיי לאה שבת - חתיכת שמים לאה שבת - תמיד יחכו לך לולה - ימים של שקט מאור כהן - הכי יפה בעולם מאור כהן - טוב לנו יחד מאיר אריאל - נשל הנחש מאיר אריאל - שיר כאב מאיר בנאי - וביניהם מאיר בנאי - שירו של שפשף מאיר בנאי - שער הרחמים

ואפילו עוד....

*מקווה שאני קולעת לסגנון שלך* מיכה שטרית - מסמרים ונוצות מיכה שטרית - באביב מיכה שטרית - רוצה לנסוע לטבריה מיקה קרני - כל קיץ מיקה קרני - מיטשל מיקה קרני - אצלי הכל בסדר <או של ג'וזי כץ בגרסה המקורית> מיקה קרני - סוף המאה העשרים מיקי גבריאלוב - אבא סיפור מיקי גבריאלוב - זה היה סיפור של חורף משינה - אחכה לך בשדות משינה - אנחנו שניים משינה - את לא כמו כולם משינה - הכוכבים דולקים על אש קטנה משינה - נגעה בשמים משינה - משהו קטן וטוב משינה - זה כתוב בספרים משינה - שלח לי מלאך נוער שוליים - ענוג נוער שוליים - שלח לי שקט סיון שביט - נשקי אותי עוזי פוקס - ילדונת עמיר בניון - כשאת עצובה עמיר בניון ומיכה שטרית - שמחות קטנות ערן צור - בלילות של ירח מלא פבלו רוזנברג - בין ערביים קורין אלאל - אי שם בלב קורין אלאל - ימי הפרח והאהבה קורין אלאל - לחיות קורין אלאל - זן נדיר קורין אלאל - שיר בכיף קורין אלאל - שיר לשירה קורין אלאל ואביתר בנאי - כשזה עמוק רונית שחר - שלום לתמימות רונית שחר - אהוב יקר רמי קליינשטיין - עוד לא תמו כל פלאייך רמי קליינשטיין - צעיר לנצח שלום חנוך - אהבת נעוריי שלום חנוך - הולך נגד הרוח שלום חנוך - ככה וככה שלום חנוך - קרן שמש מאוחרת שלומי שבת - רק בגלל הרוח שלמה ארצי - שיר חייל שלמה ארצי - תרקוד שלמה ארצי וריטה - שניים שפיות זמנית - הקיץ האחרון תיסלם - יש לך אותי תיסלם - לראות אותה היום תיסלם - כשאת בוכה את לא יפה

כן פגעת בול!!

תודה רבה לך! ואנשים אם יש לכם עוד רעיונות זה יעזור בטירוף.. תזכרו מיליוני שעות נסיעה באוטובוס...

טוב, אז בגלל שמשעמם לי...../images/Emo3.gif

הנה רשימה של שירים שקטים ורגועים באנגלית... <ואני מבינה אותך בקשר לנסיעות...אני פעם נסעתי באוטובוס 10 ברציפות
> אגב, אם תצטרכי עזרה במציאתצ השירים, תפני אליי במסרים

A Ha - I Call Your Name Aimee Mann - One Aimee Mann - Red Vines Alanis Morissette - Hands Clean (Acoustic) Alanis Morissette - That I Would Be Good Alicia Keys - Goodbye Alphaville - Forever Young Anouk - Michel Aretha Franklin - You Make Me Feel Avril Lavigne - Im With You Bangles - Eternal Flame Barry Manilow - Mandy Beatles - A Little Help From My Friends Beatles - And I Love Her Beatles - Because (acapella) Beatles - Blackbird Beatles - Cry Baby Cry Beatles - Fool On The Hill Beatles - For No One Beatles - Girl Beatles - Honey Pie Beatles - I Will Beatles - I'm Looking Through You Beatles - I'm Only Sleeping Beatles - I'm So Tired Beatles - If I Fell In Love With You Beatles - In my life Beatles - Michelle Beatles - Mother Nature's Son Beatles - Norwegian Wood Beatles - Nowhere Man Beatles - Oh! Darling Beatles - P.S. I Love You Beatles - She's Leaving Home Beatles - Two Of Us Beatles - When I'm Sixty-Four Beatles - While My Guitar Gently Weeps Beck - Lost Cause Bill Withers - Ain't No Sunshine Bill Withers - Just The Two Of Us Bjork - You Only Live Twice Bonnie Taylor - Total Eclipse of the Heart Bruce Springsteen - The River Bryan Adams - Everything I Do (I Do It For You) Bryan Adams - Heaven Bryan Adams, Rod Stewart, Stin - All for One, All for Love Buffalo Springfield - For What It's Worth Buffy Musical - Let Me Rest In Peace Cardigans - For What It's Worth Carole King - Where You Lead Carole King - You've Got A Friend Carpenters - Close To You Cat Stevens - Wild World Chantal Kreviazuk - In My Life Cindy Lauper - Time After Time Cindy Lauper - True Color Coldplay - Clocks Coldplay - Don't Panic Coldplay - I'll See You Soon Coldplay - In My Place Coldplay - The Scientist Coldplay - Trouble Coldplay - Yellow Cranberries - Dreaming My Dreams Cranberries - No Need To Argue Cranberries - I Still Do Cranberries - Twenty One David Bowie - Ashes To Ashes Des'ree - You Gotta Be Dido - Here With Me Dionne Warwick - Walk On By Dire Straits - So Far Away Dire Straits - Romeo & Juliet Don McLean - American Pie Dubstar - Stars Duran Duran - Come Undone Duran Duran - Ordinary world Duran Duran - Save A Prayer Edwyn Collins - A Girl Like You Elton John & Blue - Sorry Seems To Be The Hardest Elton John - Your Song Elvis Costello - I Want You Elvis Costello - She (Notting Hill) Elvis Presley - I Can't Help Falling In Love Elvis Presley - Love Me Tender Enya - Anywhere Is Enya - Only Time Eric Clapton - Change the World Eric Clapton - Layla (Acoustic) Eric Clapton - Wonderful Tonight Extreme - More Then Words Faith No More - I Started A Joke Frente - Bizzare Love Triangle Garbage - Drive You Home Garbage - Medication (Acoustic Version) Garbage - Sleep Garbage - You Look So Fine Goo Goo Dolls - Iris Hermans Hermits - No Milk Today Hermans Hermits - There's a Kind of Hush Jewel - Face Of Love John Lennon - Imagine John Lennon - Julia John Lennon - One Day (at A Time) John Lennon - Woman John Paul Young - Love Is In The Air Joni Mitchell & Sarah Mclachla - Blue Joni Mitchell - Case Of You Joni Mitchell - Help Me Kensas - Dust In The Wind Led Zeppelin - Stairway To Heaven Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat Leonard Cohen - So Long, Marianne Lighthouse Family - Ain't No Sunshine Lighthouse Family - High Mamas & The Papas - Dream a Little Dream Mandy Moore feat. Jonathan Foreman - Someday We'll Know Nick Cave - Into My Arms Nina Persson & Nathan Larson - The Bluest Eyes in Texas Noa - Beautiful That Way Noa - eye in the sky Paul McCartney - Vanilla Sky Phil Collins - Against All Odds Pretenders - I'll Stand By You Queen - Who Wants To Live Forever R-Kelly - I believe I can fly Ralph McTell - Streets Of London Red Hot Chilli Peppers - Road Tripin' REM - Everybody Hurts REM - At My Most Beautiful REM - Day Sleeper REM - I'll Take The Rain REM - Night Swimming Richard Mark - Wherever You Go Rolling Stones - Angie Ronan Keating - When You Say Nothing At All Roxette - A thing about you Roxette - It Must Have Been Love Roxette - Listen to your heart Roy Orbison & K. D. Lang - Crying Rufus Wainwright - Hallelujah Sarah Brightman - Deliver Me Sarah McLachlan - Full of Grace Savage Garden - Truly Madly Deeply Scorpions - Still Loving You Scorpions - Holiday Scorpions - Send Me an Angel Scorpions - Wind Of Change Seal - Kiss From A Rose Secret Garden - Nocturne Secret Garden - you raise me up Sheryl Crow - Soak up the sun Sheryl Crow - Sweet Child O'Mine Sheryl Crow - Tomorrow Never Dies Sinead O'Connor - Nothing Compares To You Sinead O'Connor - Thank You For Hearing Me Sixpence None the Richer - Melody of You (live) Sophie B. Hawkins - As I Lay Me Down Sting - After The Rain Has Fallen Sting - Fields Of Gold Sting - Fragile Styx - Boat On The River Suzanne Vega - Luka Suzanne Vega - Marlene on the Wall Tracy Chapman - Fast Car Tracy Chapman - Talkin' Bout a Revolution Train - Drops Of Jupiter U2 - Electrical Storm (Ulrick mix) U2 - Miss Sarajevo U2 - One U2 - Stuck In A Moment U2 - With or With Out You Unknown Artist - I Want To Spend My Lifetime Lo Vanessa Carlton - 1000 miles Various Artists - Perfect Day​

פ א פ י

New member
הנה כמה..............

בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד שחר אבן צור - ערומים חמי רודנר - הברית שצריך לחדש חמי רודנר - גאולה יוני בלוך - נעים בחוץ. הדורבנים - שוב הדיסקו כאן הדורבנים - יצאנו לרקוד

basket case

New member
יש לי בדיוק מה שאת צריכה!

הנה לך שירים מצויינים עוד כמה שירים מצויינים שלא מופיעים שם: Placebo - Special Needs Placebo/Kate Bush - Running up that hill Rusmus - in the shadows וכמה אלבומים טובים: * Ed Harcourt - כל האלבומים * oasis - defenitely maybe what's the story morning glory come on now *Spark to a Flame: The Very Best of Chris de Burgh * pink floyd - the wall * coldplay - parachutes ועוד למיני להקות ממש טובות (בעיני..) כמו Porcupine Tree, placebo, mercury rev, death in vegas, elbow, kings of convinience ועוד ועוד ועוד..

למעלה