אין לי כותרת..

מעין234

New member
אין לי כותרת..

מישהו שהייתי איתו בארה"ב לפני שנתיים כנראה מגיע לבקר בארץ. זה מישהו שהייתי ממש מאוהבת בו (עדיין?) ולא נראה לי שהרגשתי ככה אף פעם לא לפניו ולא אחריו. תמיד הייתה לי את הפנטזיה הזאתי שאחרי הצבא אני אטוס אליו והכל יהיה טוב ויפה אבל רק בגדר פנטזיה. ובטח שלא חשבתי שהוא יהיה זה שיבוא לכאן. אני בדר"כ בנאדם סקפטי ולא מאמינה ביותר מידי דברים אבל משהו בי מאמין שזה הבנאדם שאני צריכה להיות איתו. והוא ממש רחוק מלהיות מושלם או אפילו "מוצלח" אבל פשוט הוא כל כך נכון לי. כאילו הוא "האחד" (אם יש אחד). מה הבעיה? אנחנו לא ממש בקשר רצוף פעם בחצי שנה או קצת יותר שיחה ממש קצרה אפילו רק בהודעות, ויש לו כנראה חברה (הוא לא אמר לי...פשוט הבנתי את זה מהבלוג שלו...הוא לא כתב עליה בכלל אבל מהתגובות שלה וזה...) קיצר זה 99.9% נכון שיש לו חברה. עכשיו אני לא אחת שתבוא ותפריד בדר"כ אם יש למישהו חברה אני פשוט אשכח מכל העניין כי לא הייתי רוצה שיעשו את זה לי. מצד שני , גאד, אם ניפגש והוא יהיה מדהים בעיני כמו אז, אין סיכוי שאני מוותרת עליו. כאילו מוסר בצד אחד, צד שני שתקפוץ לי אני מחכה לבנאדם הזה פאקינג שנתיים הוא האחד בשבילי אני פשוט יודעת את זה. המממ....כאילו אני קודם צריכה לפגוש אותו ולראות אם זה כמו אז...אבל הבנתם. קיצר מה עושים? איך אני תופסת אותו ? ולא לסטוץ...אם זה ילך כשהוא יהיה כאן אני כל כך טסה אליו אחרי השחרור. מצטערת אם אני נשמעת כמו כלבה בנות לא לקפוץ עליי, אבל זה פשוט האהבה שלי. בחיים לא אהבתי מישהו כמו שאני אוהבת אותו ואני גם לא מצליחה הוא היחיד בשבילי. וכן אני מודעת לזה שזה נשמע ילדותי אבל אין לי איך להסביר את זה שתבינו כמה אני מרגישה שהוא נכון בשבילי...

מיטללל

New member
אני לא חושבת שאת ילדותית

לכל היותר את נורא מבולבלת. אני זוכרת שפעם כתבת עליו, ציינת כמה את אוהבת אותו ובטוחה שבבוא היום תהיו ביחד. אני זוכרת שהוספת וסיפרת שיש לך חבר, שאת בהחלט מרגישה אליו המון, אבל לא מצליחה, או בהכרח רוצה, להרפות "מההוא". לאחר תקופה מסויימת, כתבת שנגמר עם החבר, וזה עושה לך מאוד כואב, ואת רוצה לחזור, ומתגעגעת המונים. כל ההקדמה באה כדי לשאול אותך - האם את יודעת מה את מרגישה? מה את רוצה? את מי את רוצה? באמת? אני לא יודעת מה ההיסטוריה שלך איתו... מה היה טמון בקשר שלכם לפני שנתיים או למה את כ"כ מרגישה שהוא האחד. האם את חושבת שאת מכירה אותו? שלא מדובר באיזשהו פנטזיה, שלא בהכרח תואמת למציאות? אנשים משתנים מאוד בשנתיים, ובכלל, למוח שלנו כל מאוד לזכור רק את הדברים הטובים ולהנעל על איזשהו זיכרון של "אהבה אינסופית ומושלמת" למה לא שמרתם על קשר? למה את לא מרגישה שאת מסוגלת לשאול אותו אם יש לו בת זוג? בגלל שאת מפחדת מהתשובה? סתם כי אתם כבר לא ממש קרובים? לכמה זמן הוא מגיע לארץ? מתי הוא מגיע? אני שואלת אותך את כל השאלות האלו כי אני מנסה להבין את התמונה.. ואני רוצה לוודא כי גם את מודעת אליה... אני לא חושבת שאת כלבה, ואני מאמינה שאחרי שנתיים של כמיהה את חייבת לתת לזה צ'אנס אמיתי, לכל הפחות כדי לסגור את זה, להיות שלמה עם עצמך, ולא להירקב במחשבות של: "מה אם?" (אני אישית יכולה למות מהמחשבות האלו, פיזית) מה עושים? איך את תופסת אותו? איך ממש ספר הוראות (אלא אם כן, יש לך עיתון ראש אחד בהישג יד
)) אני מניחה שאתם פשוט צריכים לבלות ביחד, להכיר שוב קצת אחד את השני, ולראות איך זה מרגיש... שיהיה לך המון בהצלחה אני בכוונה משאירה ככה את התגובה... מבולבלת.. כי היא יצאה מהלב אנא תעדכני אותנו :)

דנדוש20

New member
אני מסכימה עם מיטל

אבל אני קצת יותר אופטימית וחושבת שאת צריכה ללכת על זה. אני מאמינה שאם את לא התגברת עליו, וכל כך בטוחה שתהיו ביחד, אז יש לכך סיבה מתי הוא מגיע לארץ? לדעתי את חייבת לנסות לבלות איתו כמה שיותר, ולבדוק אם יש לכם עתיד ביחד הוא לא סיפר לך שיש לו חברה, ובכל מקרה, זו חברה שלו, מחוייבות שלו אהבה אמיתית זה לא דבר כ"כ נפוץ. תלחמי על העבודה שלך כמו שמיטל אמרה מחשבות של "מה אם" לא נעימות. מניסיון בהצלחה!!!!!

למעלה