אין לי כח לכלום

צינסקי

New member
אין לי כח לכלום ../images/Emo93.gif

כל מה שאני כותב קשור לזיונים אני עייף כל הזמן מלא בכעסים (על עצמי בעיקר) ורוצה שקט. אני הולך לאכול קלמנטינה. זהו. צינסקי.

GALI02

New member
../images/Emo6.gif (או פרצוף רציני.) תהנה!

אין כמו להוציא קצת עצבים על קלמנטינה מסכנה...

קסנדרה*

New member
זה הזמן לעצור !!!!!!!!!

כך לפחות אני למדתי, לעשות הפסקה ולמלא את המצברים ע"י קריאה מרובה. כתיבה יומיומית, או תחת אילוץ, גם אם האילוץ הוא עצמי - זה גול עצמי. אני מתוך נסיוני האישי ונסיונם של אחרים יודעת שחזרה לכתיבה אחרי הפסקה, משובחת ופורייה ויש שינוי מבורך בסגנון ו..... שבת שלום קסנדרה

GALI02

New member
אני שוקלת לאמץ את העיצה שלך בעצמי

נראה ששום דבר ממה שאני מנסה לכתוב בזמן האחרון לא מצליח, בהתחלה חשבתי שהריצפה עקומה אבל אולי זו לא התקופה הכי טובה בשבילי לכתוב...

צינס

דופקת פה הזדהות גדולה (מלבד הכתיבה על זיונים) אני לעומת זאת הלכתי לסחוט קצת תפוזים למיץ. וואלה, מקווה שתצליח להירגע ולשאוף מתישהו את ההשראה לכתיבה מחדש.

הו צינס

לך אל המדבר. אני, נגיד, נוסע מחר לטייל במדבר. זה זמן של שקט. אולי תקרא תנ"ך נביאים אחרונים, כמו ישעיה, יחזקאל, זה מלא השראה (חוץ מעוד כמה דברים שלא זה המקום ל..). ושמור את קליפות הקלמנטינה. יבש אותם מעל המקרר, או על אדן החלון, ואח"כ תעשה מהם תה- זה אחלה! שלך, צינס,
ליפי

צינסקי

New member
היי סליפי

תודה על היחס הנהדר. אני אנסה את ישעיה. זה משהו שלא קראתי מזמןןןןןןןןןן. המדבר זה גם רעיון טוב רק שאינו אפשרי בעת הנוכחית. שוב תודה. צינס.

למעלה