אין לי כח לכתוב הרבה

אין לי כח לכתוב הרבה

אז אעשה את זה קצר. נפרדתי מחברה שלי אחרי שנה וחודשיים. לא מרגיש מי יודע מה עצוב או מדוכא, בגלל זה נפרדנו בעיקרון. זהו. כשיהיה לי כח אני אפרט ואתבכיין.

noosh

New member
אז בינתיים

אני מצטערת. ובטח כשתפרט יותר יהיו לי דברים קצת יותר חכמים או מועילים להגיד (אם בכלל). אבל אינ באמת מצטערת, ואתה גם מוזמן להתבכיין לי, אם אתה רוצה. אני אשתדל לעזור כמה שאני יכולה.

זהו שאני לךא במצב התבכיינות

נפרדנו כי אבד הניצוץ וחבל לי, אבל לא באמת כואב, מבינה? אין פה את כל הסימפטומים של פרידה

noosh

New member
אני יכולה להבין איפה זה רע

אבל גם קצת איפה זה טוב. נפרדתם כי אבד הניצוץ, כנראה שגם אבדו קצת הרגשות בדרך, כי עובדה שזה לא באמת כואב. (אלא אם כן זה לא באמת כואב כי אתה מנסה להקהות את זה) וזה עדיף ככה, אתה בטח יודע את זה, שניכם, אחרת לא הייתם נפרדים.

noosh

New member
הפסדת אותה?

אני לא בטוחה שהפסדת אותה. היה לך אותה במשך שנה וחודשיים, וכנראה שאיפשהו זה פשוט לא היה זה. יכול להיות שהיא באמת בנאדם נפלא, שהיא מקסימה, שהיא נהדרת - אינ ממש לא אומרת שלא. אבל אם באמת נועדתם להיות יחד, ואם באמת התאמתם, אז זה לא היה גווע. וברור שזה מבאס, ואולי היה מקום לסיים את זה לפני שזה הפך למשהו סתמי, אבל זה לא יעזור לבכות על זה עכשיו. עדיף לנסות ולשמר את הרגעים המאושרים יותר, את הרגשות שכן הרגשת. אולי הפסדת אותה, אבל תרוויח אחרת. אינ בטוחה.

למעלה