אין לי כח למלחמות על צדק

אין לי כח למלחמות על צדק

אני אוהבת אותך וכל כך כועסת עליך. מאד פגועה ממך. אני מבינה את סדרי העדיפויות שלך, אבל ממש לא מקבלת. אתה מראה כאילו אתה מנסה, כאילו אתה מתאמץ...כאילו. לא חושבת שזה הכי הכי שאתה יכול לעשות, אולי ככה אתה רואה, שאתה עושה את כל מה שאתה יכול, אבל זה ממש לא נראה ככה. אין רק דרך אחת טובה ונכונה, יש הרבה דרכים, אבל אתה בוחר במה שנוח לך. היו לנו ימים קשים בזמן האחרון, התווכחנו ועקצנו. נכון שאי אפשר להמנע מזה, ונכון שאין אהבה מושלמת שבה הכל הולך חלק, אבל עדיין, מילים שאמרת לי לא יכולות להעלם. הן לא נמוגות עם העשן. אתמול הייתי בבית. הייתי כולי הפוכה. לא ידעתי מה לעשות. לצאת קצת ולנשום אוויר, או להשאר פה בבית. יכולתי לצאת עם ההוא או עם השני או עם חברים. והיחיד שרציתי להיות איתו לא רצה/יכל להיות איתי. השעה היתה מאוחרת, באתי אליך בהפתעה. למרות שרבנו ולמרות הכעס באתי כי אני אוהבת אותך. באתי כי מעדיפה להיות איתך אפילו ללילה אחד מאשר לא לראות אותך. ואתה במקום לקפוץ עלי ולחבק אותי שאלת למה באתי. זה כאב לי ששאלת. הרגשתי שנפלתי לתהום. אתה רצית לשמוע שצדקת, זה מה שרצית לשמוע. ואמרתי לך, באתי כי אני אוהבת אותך, כי חשוב לי להיות איתך גם אם זה לכמה שעות, וגם אם זה דורש ממני הרבה אנרגיות. אני עדיין לא חושבת שצדקת, גם אמרתי לך את זה. אבל כבר אין לי כח להיות במלחמות על צדק, עברתי את הגיל. מעכשיו אני אנסה להיות חכמה. ומקווה שעם הזמן, גם אתה תלמד. אוהבת אותך

ה מוזה

New member
אין צודקים ... רק מפסידים

צדק.. חוכמה..אגו.. לא שפת הלב כי אם שפת הכוח ובכוח ..... כולם מפסידים אין צדק באהבה יש הבנה אין חוכמה באהבה יש קבלה אין אגו באהבה - יש התחשבות כשאהבה היא כל אלו - היא לא אהבה . אהבה היא שפת הלב יש בה רק מנצחים של רצון התחשבות סובלנות והבנה

alon59925992

New member
אם רק כולם היו נוקטים בגישה הזאת

אז המון אהבות גדולות היו מתממשות וכל כך הרבה פספוסים היו נמנעים רק עוד תוספת אחת אין משחקים באהבה, אלא כנות כי בניגוד לרוב המגע שלנו עם החיים אהבה היא לא משחק ולא הצגה אלא האמת עצמה.

למעלה