אין לי כח...

לקשמי

New member
אין לי כח...

אני לא מסתדרת עם העבודה המסויימת הזאת. מה לעשות, ניסיתי כל מיני אופציות, פשוט לא הולך לי. בדרך כלל אם אני לא מצליחה לעשות משהו, אני נאבקת בשיניים כדי להצליח בסוף לעשות את זה. עכשיו אני נמצאת בעבודה שבטח במילא אצטרך לעזוב עוד מעט כי המשרה שלי תקוצץ וכו'. אז אני לא יודעת בשביל מה להתאמץ. אני יודעת בעצם שזה מה שאני צריכה לעשות. אם אני כבר פה אני צריכה לעשות הכל כדי שהעבודה תתבצע בצורה טובה. אבל משום מה אין לי כח לזה. אני ממש מחכה לקיצוץ המשרה. עד שאמצא עבודה אחרת לפחות יהיה לי קצת זמן לנוח. אלה היו 60 שניות של קיטור על העבודה.

יאללה

התחילי לחפש עבודה כבר עכשיו... שתדעי לך שעצם זה שתהיי עסוקה בלחפש דרך מילוט כבר יקל עליך את היום. לא צריך לחכות לקיצוצים - קצצי אותם את בעצמך ויפה שעה אחת קודם. לא ככה?

לקשמי

New member
אני מניחה שכן

בימים האחרונים יש לי כל כך הרבה סידורים שאני צריכה לעשות, בבנק, לחדש את החוזה של השכ"ד וכו' שאני לא מוצאת זמן או סבלנות לחפש עבודה. אבל כן, אני בהחלט צריכה כבר להתחיל. לא מזמן כתבתי כאן על כך שאני עצובה בגלל שהעבודה לא מאפשרת לי להשתתף בסטסנג של ימי ראשון בערב. זה מה שקורה גם עכשיו ועכשיו זה עוד יותר עצוב כי יש סטסנג מיוחד שכולל הרצאה של המורה הרוחני של המרכז. סטסנג רגיל יש אמנם כל שבוע אבל סטסנג כמו שיש היום, יש רק פעם בשנה! ועשיתי מאמצים להשתחרר ובסוף זה לא הלך וזה עצוב. אני רק מתנחמת בעובדה שעוד מעט כשכאמור המשרה שלי תקוצץ אוכל לחזור לסטסנגים אבל היום אני מפסידה באמת אירוע חשוב. נו מילא, אני תמיד אומרת שהכל לטובה.

לקשמי

New member
קראתי שוב את ההודעה הראשית שלי

ונראה לי שהיא לא היתה כל כך ברורה. מה שקרה הוא שעשיתי איזה טעות בעבודה עם המחשב ולא ידעתי איך לתקן את הטעות הזאת ולצאת ממנה ולכן נלחצתי. אז בדרך כלל קורה לי שאני נלחצת מדברים כאלה אבל הפעם גם לא היה לי ממש כח לפחות בהתחלה להתאמץ ולמצוא לזה פתרון. בסופו של דבר מצאתי. עוד שעתיים לסיום המשמרת. בדיוק השעתיים שבהם אני מפסידה את הסטסנג המיוחד. לא נורא בעזרת השם עוד שבועיים אני חוזרת לזה.

לקשמי

New member
הסתדר...

בסופו של דבר שאלתי מישהי שעובדת איתי ושמתמצאת בתוכנה הזאת שהיתה לי איתה בעיה. יש לי נטיה להלחץ מדברים כאלה, כשאני לא מצליחה לעשות משהו, לא יודעת למה זה ככה. הלוואי שאני אלמד להרגע ולעבוד בלי לחץ גם בזמן אמת. תודה לאלוהים על השיעור.

למעלה